Мамыр-4 микрорайон, 71
В здании
Службы
ГК
Гульсара Калилаева
Осы жерден фильтр алганбыз, сапасы бирден байкалады. Бурынгыдай бутылкамен су акелмеймиз ишуге. Всем советую .И сервис на высшем уровне, рахмет коп коп
ЫА
Ысырайыл Азимбай
Өте керемет сенімді компания
Мөлдір Еркінқызы
Самая ужасная компания где людей обманывают!!!! Люди,не видитесь на их крутые рекламы. Устанавливают за большие деньги,обещают что будут всегда работать и через год они закрываются. Как это понять ? Недавно пришли к нам домой и установили китайский фильтр!!! КИТАЙСКИЙ!!!! Как это понять ?! Нас обманули!!!! Теперь у нас сгорел адаптер и фильтр забитый так как он китайский!!! Пришли и пробуют оплатить за адаптер и китайский фильтр !!! Даже одну звезду не хочу ставить !!!!
Symbat Kashkar
Жоламан мырза рақмет сізге. Сіздің арқаңызда таза су қолданып жатырмыз. Фильтр өте керемет екен👍
Аскар Рыстаев
Очень странная компания, отказываются обслуживать технику которая была куплена не у них, хотя является как я понимаю официальными представителями компании Aura. Просто грубо говоря послали по телефону)
БШ
Бауыржан Шалкарбаев
2006 года пользуемся робаклином есть и фильтр очень довольны аппаратом ,сервис и обслуживание супер!Всем советуем и у наших всех есть знакомых робаклин !
Аппарат супер,качество отличное за все время не приходили на сервис за 15 лет мы очень довольны !Всем советуем !
БК
Бакыт Канатов
Пользуеемся данной продукцией 9 лет. Очень довольны как аппаратом так и обслуживанием. Реклама соответствует действительности. Очень доступная инструкция, а также гарантийное обслуживание имеет место быть! Менеджеры дают доступное объяснение, при каждом посещении данной организации, на гарантийное обслуживание, а также дают инструкцию по средствпм мобильноц связи! Большое спасибо за предоставляемую нам услугу! Цена соответствует сервису!
Almabek Ayaganov
Спасибо компании за их обслуживание, девушки молодцы за их профессионализм и качество работы, очень приятно когда в компании все вопросы решают сразу и главное отношение к клиентам на высоком уровне. Спасибо техперсоналу и их профессионализм и за качество работы.
ЕД
Ерболат Джугунисов
Өте күшті компания,күлімдеп қарсы алады қашан барсаңда. 👍
Umar Sultan
Өте керемет! 10 жылдан асты қолданып жатқанымызға Себилон және Робоклин👍🏻
Данияр Кульчегашов
Аураның тауарын 2007 жылдан бері қолданып келеміз су фильтірі және шаңсорғыш. Барлығы жақсы жұмыс істеп тұр. Аура компаниясына рахмет!!!
БА
Бахтияр Аяпов
Оте Тамаша Компания Аура
БР
Бота Раиса
Пылесос Робоклин ен кушти качественный 7 жыл болды колдангалы
Asset Kali
Робоклин шаңсорғышын алуға кеңес бермеймін, бұрынғы рэйнбоуға қарағанда сапасы өте нашар. Өз бағасына тұрмайды. 1 жыл ішінде екі рет жөндетуге/ауыстыруға (су құятын ыдысын) келдік, астындағы су толтыратын ыдысы сезімтал - сынып, шытынап кете береді, ал екі жанындағы қыстырғыштары осал - қолданыс барысында ашылып кете береді. Шнуры бұрынғы рэйнбоуға қарағанда әлдеқайда қысқа және ұзындық лимитінен сәл артық тартылып қалса, бірден жиналып қала береді. Сервис бөлімінде отырған қыз біраз дөрекілеу, клиенттермен жұмыс істеу дағдылары төмендеу. "Мүмкін өзіңіз сындырған шығарсыз, тырнақ астынан кір іздеп отырсыз, ұқыпты пайдаланбадыңыз" деген сияқты жалған айыптаулар тағып отыр. Қателеспесем, есімі - Кәмшат. P.S. Бұның алдыңғысы - рэйнбоуды 10 жыл пайдаланғанбыз, расымен де сапасы жақсы еді, алғанымызға еш өкінген емеспіз және сервиске бірде бір рет шағыммен келмегенбіз, ал қазіргісі - соңғы шыққан шаңсорғыш, өкінішке орай екен...
Камила Кенгашова
3 жыл бұрын пылесос алдым сапасы Тема🫶🏻пылесосқа және судың фильтрына 3 жыл гарантия берді☺️гарантия кезінде офистарына келдім Пылесосты тегін түрде чистка жасап берді👏рахмет🫶🏻
Таисия Алтынбекова
Аура компаниясы өте жақсы, қызметкерлері өте сыпайы сөйлеседі, сервистері де өте жақсы деңгейде👍 Жалпы өзіме Аура компаниясының барлық өнімдері ұнайды! Пылесостары да, фильтрлары да барлығы өте жақсы!Ешкандай минус жоқ.
MD
Maulen Dzhaksylykov
Рыноктағы N 1 фильтр!!! Сервис Обслуживание Гарантия 👍👍👍
Akhan Kylyshbay
Керемет компания, продукциялар өте мықты👍👍👍
БИ
Бейбит Исмаилов
Мен Аура Қазақстан компаниясынан 8 жыл алдын Cebilon фильтр орнаткан едім. Қолданып жатқаныма дәл ризамын, осы уакытка дейін мулдем кедергі болмады, сервис уақытылы келеді сыпайы жауапкершілігі жоғары. Шаңсорғыш roboclean аппаратын да алдық 5 жыл болып қалды сапасы супер
ПЕ
Пирмак Ердос
Шансонгыштары мен фильтрин 3 жылдам астам уакыт болды пайдаланып отырганымызга. Жалпы бизге унайды, еш проблема болган емес.
ДН
Дастан Нурдулла
Номер 1 компания 👍👍👍
Даурен Абдушукуров
Кто бы что не говорил, аппарат этой фирмы топ! С 2007 года пользуемся, однозначно советую!
Абай Сабыров
Ең сенімді компания
ЕҚ
Ернұр Құдияр
👍👍👍👍Керемет фирмаааа
DI
Diana Islamzhan
Очень хороший сервис, девушки которые отвечают на звонки очень милые и вежливые. Сама пользуюсь пылесосом Робаклин, очень хорошо чистит ковры и диван, хорошо пылесосит😍
ГИ
Гаппар Игибаев
👍👍👍жаксы бари сервиси Оте керемет
БЖ
Бахтияр Жунисхожаев
Қызметкерлері өте жақсы👍
Алинур Бралинов
Лучшая фильтрационная система для воды👍
Айнура Айгалиева
Өте сыпайы қызметкерлер, өте жоғары деңгейде қызмет көрсету Ауранын су фильтрін алғалы, тек қана таза су ішеміз, рахмет Аура 💕
RR
Rayimjon Rayimjon
Осы компаниянын продукцияларын колданганыма Пылесоска 10жыл Су фильтрин 7 жыл болды колданып жатырмын Саткан балдаргада, сервискеде оте рызамын барлыгына рахмет
FS
Farida Suleymanova
Пользуемся фильтром для воды очень давно, качество более чем соответствует цене и по сервисному обслуживанию еще не разу не подводили, молодцы ребята очень знают свое дело
Jahongir Malikov
Очень хороший сервис и качественный способ
NA
Илхам Абдуразаков
Сенімді компания рахмет Аура👍🏻✊🏻
HA
Husan Abilov
Пользуюсь продукциями уже более 10 ти лет и очень доволен. Сервис приезжает быстро , даже учитывая что я живу загородом. Хотелось бы что бы рассрочку ещё по доступнее сделали бы . Но в целом рекомендую всем
Бахытбай Аяпов
Қазақстанның кезкелген қаласында кеңселері, сервисі бар сенімді компания екен.
ЖД
Жангельди Джугунисов
👍💯✨️✨️✨️✨️
Жанибек Аймуратов
Отличный Компания товары супер Бренд.
КБ
Колганат Байжанов
Этө керемет компания!
Aimukhanbetov Kuanysh
Аура компаниясымен жумыс жасаганыма 15 жыл болды, отте керемет компания, продукциясынын сапасы отте жаксы, уакытылы тексерип сервис жасап береди, баска адамдарга да осы компнаниянын продукциясын колдануына совет беремин👍
IJ
Ihlas Japparkulov
Пользуюсь аппарат уже 10 лет. Качество воды хорошая вода вкусная и приятная. Сервис производится во время. Сами звонят и приезжают. Советую!!!!
DA
Dilshot Aytmetov
Филтыр кушты 6 жыл болды колданып жатырмыз сервис мыкты жумыс жасайды су кушты
Адлет Нуржанов
aura га рахмет оте жаксы сервис
Өте керемет Компания, 2005 жылғы фильтірінен осы күнге дейн колданып келеміз, сервис мықты👍👍👍 Көп ірі кампаниялардан жок бундай сервис
ЖЖ
Жомарт Жаштаев
Компанияға ризамыз . 5 жылдан бері уақытылы қызмет көрсетип жатыр. Бүкіл сервис сұрақтар коллцентрге хабарлассаныздар бітеді. Мастерлеріде өз жұмыстарына ұқыпты.
DN
Dinara Nurakhmetova
Ужасное обслуживание Выехал сотрудник не компетентный, поменял сначала фильтр, потом выяснилось что надо менять мембрану, а потом насос, а потом адаптор. В итоге ничего не сделал, зачем менял фильтр тогда, если все это не работало, сначала должен был сделать диагностику аппарата! В итоге не установил аппарат, взял деньги за установку и за фильтр. Но так и не подключил! Ни кому не рекомендую эту компанию! Обслуживание ужасное
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Марсель Махмуди