Поиск
Подробнее о подтверждениях
АН
Аружан Нурдилда
1 отзыв
Мен Ибадилда Наиля 2 топ баласымын.Казыргы танда мен Алматы Каласа Алатау санаторийында демалып жатырмын.Бул жерге 2 рет келып отырмын.Бул жак оте керемет.Жаксы ем алып,кызыкты уакыттар откизесин.Санаторийдын кызметкерлерыне алгысым шексиз.Ар кунын кызыкты отеды.Тек гана ем алмай,артурли сайыстарда болады.Алатау санаторийына келуге арбир адамга кенес беремин
МЕ
Молдир Едилбай
1 отзыв
Мен Алатау санаторийсына 2рет бардым.Ол жердын табигаты оте керемет,емдеры шипалы.Сараторийда озыне коп достар табасын.Ол жерде сеть дурыс устамайды.Бырак быз ол жерге ем алуга барамыз сондыктан оган коз жума карауга болады. 7заезд 2-отряд Аружан.
СМ
Салтанат Мухамеджанова
7 отзывов
Биз Дана Анелья Алатау санаториясында оте кушты демалып журмиз. Бул жакта бары керемет. Тағы келгимиз келеди
NK
Saske ucijs Ffffdge
Мадиұлы Мирас 2 топ саноторий күшті комфорт
aktamberry 🤍
3 отзыва
Алатау санатория қаншама балалардын денсаулыгын жақсартқан санатория Келсеңіздер өкінбеисіздер бұл жақта ем қабылдау гана емес 1күндеріңізді сапалы өткізесіздер дұрыс тамақтану барлыгын дұрыстаисыздар Алатау санатория қызыққа толы күндермен 😍❤️👍🏻
ГБ
Гульнар Башрединова
1 отзыв
Мне здесь очень нравиться!
НМ
Назгул Мынбай
1 отзыв
менын атым Сарсенбек Аяулым маған санаторий катты катты ұнады тамактары да асбасшылары да тарбиешылеры де катты ұнады апайлардын аттары Мухамеджанова Салтанат Болатовна ,Утебердиева Гульзанат Касымовна өте Жақсы тарбиешылер сол санаторий да болып мен Жақсы емдер кабылдадым мен 2шы топын сіздердыде шакырамын келып Жақсы демалып кайтыныздар мен санаторий га алғысым шексыз катты ұнады
Gulnar Mukumzhan
4 отзыва
Салматсыздарма! Мен 2топтағы Даулетбақ Алуамын маған санатории қатты ұнап жатыр ,мұнда бәрі керемет, мен мұнда ем алу үшін келдім
КС
Кымбат Сырлыбаева
2 отзыва
Саламатсыздар ма! Мен 2 топтағы Мұрат Әдемі сіздерге осы санаторийге келуге кеңес беремін. Себебі бұл жерде ең керемет емдер бар, күніне 6 рет тамақ береді (және олар өте пайдалы), түрлі қызықты байқаулар өтеді, тәрбиешілеріде өте мейірімді жандар, кинозалда түрлі өте қызық мультфильмдердіде көрсетеді. Бұл жерден сіз түрлі жаңа достарды таба аласыз! Мен бұл санаторийге екінші рет келіп тұрмын. Және қайта қайта келе беруден жалықпас едім!
КС
Кымбат Сырлыбаева
AJ
Anelya Jomart
1 отзыв
Сәлеметсіз бе мен 2 топтағы Анельмін осы санаторий маған емі және де тағамдарымен ұнайды
ТА
Темирлан Алыбаев
1 отзыв
Сәлеметсіз бе,менің атым Темирлан,тамағы мында өте дәмді, емі мында өте жақсы,маған мында өте ұнады менде мүмкіндік болса мен қайта Алатау санаториясына қайта келушімін едім
ЕТ
Ерасыл Турскожаев
1 отзыв
Сәлеметсіз дерме! Мен Тұрсқожа Нурдос Алатау санаториясында демалған баламын. Алатау санаторияа ол керемет жер емдеріде өте щипал, таза ауа, таза табиғат. Алатау санаторияға келсеніздер өте керемет, ем мен бірге сабақ, оиындар, жарыстар т.б лар бар. Санаторияның апаилары жұмысшылары өте жақсы адам. Гүлжанат Қасымқызы өте керемет апаи сөилесіп, күлдіртіп оинатад бірақ ұрсатын жерде ұрысад. Ал бізде екінші жетекші бар Салтанат Болатовна ол кісіде керемет тоже ойнайтын жерде оинатады. Санаторияның тамақтары тәті, дәмді мүлдем жаман тамақ жасамаған бәрі тәті болады. Ал бұл жерде тәртіп болу керек бізгі апаилар аитатын" тәртіп бар жерде денсаулық бар“. Алатау санаторияға келсеңіздер өкінбейсіздер, СІЗДЕРДІ КҮТЕМІЗ! Сауболыныздар
ек
елнур краш
1 отзыв
Сәлеметсіздерме! Мен Алатау санаториясында, 2ші топтағы демалушымын. Маған бұл жер қатты ұнады. Себебі бұл жерде барлық жағдай жасалған. Мысалы, санаторияның ішінде ЛФК залы, кинозал, дәу асхана бар. Және ең бастысы физиолечение. Ал санаторияның сыртында өте керемет табиғатты көресіз. Ауасы мұрынға жағымды және таза. Және бұл жерге келсеңіз өзіңізге жаңа достар табасыз, бір палатада жатып, айырылмастай достарға айналып кетесіз. Бір сөзбен айтқанда бұл Санатория ең мықты, ең күшті санатория!
A
Ayaulym
1 отзыв
Сәлем! мен Мұратбай Аяулым мен осы Алматы қаласындағы Алатау санаториін айтып кететін болсақ. Ол өте керемет санатория, мен оны мақтап өтетін болсам. Ол жақтың ауасы өте керемет Себебі ол екі таудың ортасында орналасқандықтан ауа райыда өте жылы болады. Ол жақтын тағамдарыда өте керемет және дәмді болып келеді. Емдеріде өте шипалы болып келеді денеге жағымды. Ол жаққа келсеңіздер өкінбисіздер көңіл көтеру міндетті түрде болады. Мен 1ші рет келіп тұрсамда маған қатты ұнап жатыр. Себебі бұл жақ өте керемет денсаулыққа пайдалы болып келеді. Менің айтатын кеңесім бұл жаққа келсеңіздер өкінбисіздер 1келсеңіздер 2ші рет келгілеріңіз келеді.
АА
Айша Айтмухамет
1 отзыв
Мен Алатау санаториясында демалып жатырмын.Ол жақ маған қатты ұнады Алатау санаториясында алты уақыт тамақ береді. Тәрбиешілермен ойын ойнаймыз.
Лицензионное соглашение
политика конфиденциальности