Улица Макатаева, 127
050000/A05E9P9
В здании
Службы
Анара Худаярова
Долго думала писать или нет?! Но все напишу! В рекламе все красива и дешева! А пришла совсем другая цена!!! Занимаются обманом?! Как можно так обманывать людей!
SI
Shingis Imangazin
Нурбол бахбергенович докторы алғыс айтам ❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥 Өз жұмысын маманы
Муса
Доктор Альфия мастер своего дела,мне понравился результат
BB
Bayrzhan Bayrzhan
Тіс жасайтын клиникада Туран Габит деген оте тәжірібесі жоғары маман екен,бәоін түсіңдіріп,тез жасап берді,Рахс ет!
ЯЛ
Яна Лян
Хочу сказать спасибо, этой клинике за прекрасный подход и Красивой улыбки! Акылбек Д. Спасибо большое ему за правильный прикус все шикарно.
Асылбек Тоқан
Ақылбек Жамбылұлы өз ісінің білікті маманы. Ресепшндағы қыздарда өте сыпайы қызмет көрсетеді. Қызметтеріңізге көп рахмет. Істеріңізге береке берсін. Тістен ақау болса тек осы жерді ұсынамын. Топ номер 1!
Zarina Shaimerden
Косметолог Береке отлично делает массаж, эффект сразу видно 🫶🏻