Байқоңыров улица, 74
Службы
4.3
Begzada Aysha
В восторге
Мақпал тәтесі өте жақсы администратор екен, қыздары да кішіпейіл, өте жақсы адамдар. Мен 1 ай тұрып, сол жерден кеткім келмей кетті. Бірақ депозитті ұстап қалғаны ұнамады.
Частый гость
Айдана Сарсенбаева
Совсем не понравилось
Того не стоит лучше в другом районе надо посмотреть
NJ
Nursultan Jaksilikov
В восторге
Үлкен рахмет сіздерге 6 ай көлемінде тұрдық.Шум,ұрыс керіс жоқ.Барлық бөлмеде жеке душ санузел,кухнясы.Барлық жайлылық жасалынған.Рахмет
Dias Ulbek
В восторге
Жили тут все понравилось.Отдельное спасибо администратору Макпалу🙌
EK
Классное место, всё чисто
КБ
К Б
Совсем не понравилось
Помойка, хз зачем эти казармы трущобы делать д о д и к и владельцы я хз почему их еще не проверяют