Улица Карасай батыра, 72Б
Алмалинский район, Алматы
В здании
Службы
Kamidzu Mochidzuki
Только вчера сделал операцию, всё прошло быстро и спокойно. Спасибо Astana Vision за такую помощь.
Zhanysova 🤍
Очень быстро и качественно !!! Я сделала коррекцию фетмоласик)) Обслуживание на высшем уровне😘🌸🌸🌸
Арайлым Искакова
27ши казан 2025ж Astana vision клиникасында Фемто лазик адисимен козиме коррекция жасаттым! Алгысым шексиз! Врачтар оте биликти,оз истеринин нагыз мамандары, оз истеринин профессионалдары екенине козим жетти! Киргеннен регистрациядан бастап, диагностика болими, врач, хирург барлыгы бирлесе отырып, керемет профессионалды кызмет корсетти! Хирург Головатенко С.П. алгысым шексиз! Оте биликти маман!
КШ
Карлыгаш Шенгалиева
24-ші Қазан күні Astana vision клиникасына FemtoLASIK әдісіндегі ота жасаттым.Дәрігер Голотоленко Сергей Петровичке алғысым шексіз.Клиникадағы барлық медбикелерге де алгыс айтамын.Мен 120 %ға коріп тұрмын.Көзіңізді ота жасатамын десеңіз дер ASTANA VISION клиникасын ұсыныманын.Өте жоғары деңгейдегі білікті мамандар.
GT
Gulnisam Tursunova
Хочу выразить отдельную благодарность оператору Диле! Все знает и объясняет, все четко и хорошо проконсультировала, не во всех клиниках есть такое. А тут вежливая и приятная девушка. Спасибо!
Aruzhan Aldanazarova
Av_almaty осы клиникада Лазерная коррекция FemtoLasik жасатканмын. 25.09.2025 күні Врач Альви Назыровка үлкен рахмет🫶🏻 Қазір отадан кейінгі тамшыларды пайдаланып жүрмин зрение -5,25 +астигматизм болған.Қазір жақсы көремин.
РД
Рыскали Доштаев
Саламатсызба өте керемет көз тексеру емдеу орталығы көзімді ота жасаттым өте білікті еңбек өтілі көп мамандар жұмыс жасайды. Барлық мамандарына рахмет!
GD
Galym Dyussenov
Ассалаумагалейкум! Маған 08.09 күні Сергей Петрович FemtolASIK әдісі бойынша ота жасаған. Клиника маған қатты ұнады. Жаңа технологиялармен жабдықталған, жарық, кең және таза. Медицина қызметкерлері жылы қарсы алып, кеңестерін айтып, жақсы шығарып салды. Сергей Петрович өз ісінің маманы екенін дәлелдеді, көзім 100% жақсы көріп кетті.
БВ
Бибигуль Валиева
Мне 46 лет. Обратилась к Назырову Альви Арбиевичу с высокой близорукостью: левый глаз был –5,75, правый –4,50. Врач очень внимательно подошёл к моей ситуации, всё подробно объяснил и предложил оптимальное решение. Во время операции учёл мой возраст и оставил небольшой «минус» для комфортного зрения вблизи. Сейчас зрение чёткое, чувствую себя прекрасно. Огромная благодарность за профессионализм и индивидуальный подход!
ОМ
Ойрат Макажанов
Пишу на второй день после коррекции зрения. Отличная клиника на всех этапах, от ресепшен и сотрудника охраны до врача. Быстро, четко, удобно. Отдельная благодарность врачу Назырову А.А. Во время операции произошла небольшая заминка по моей вине из-за патологической боязни, но все прошло хорошо. Результатом доволен и рад тому что решился на коррекцию.
Сайран Сармурзаев
Рахмет оте жаксы операция жасаттым бугин
Ardak Sergeeva
Я сделала лазерную коррекцию зрения по методу Femtolasik в клинике “Astana Vision”в городе Алматы. Операция прошла на высоком профессиональном уровне, с применением современных технологий и безболезненно. Вся процедура заняла всего 10–15 минут, и первые результаты стали заметны уже через несколько часов. Восстановление после операции прошло легко и быстро. Спустя несколько дней моё зрение полностью восстановилось. Сейчас я вижу чётко и комфортно без очков — это значительно повысило качество моей жизни. Хочу выразить благодарность моему врачу Альви Назырову и всему коллективу клиники Astana Vision за профессионализм, внимательность и качественное обслуживание. Искренне рекомендую метод Femtolasik и данную клинику всем, кто хочет улучшить зрение.
Мазимхан Каспаева
Сиздерге улкен рахмет мен 05.08.2025 он козиме Topo FemtolASIK жасаткам жаксы шыкты деп ойлаймын 👍🙏
Айжан Абеуова
1 августа 2025 года Сергей Петрович сделал мне ЛКЗ по астигматике, это моя вторая операция в сети данной клиники! Операция прошла быстро и безболезненно на что я очень благодарна всему персоналу!
EA
Ekaterina Antoni
Вкуснейший кофе! Благодарю,очень приятно провели время в ожидании очереди.
НМ
Назыгуль Мажитова
Сәлеметсіздер ма! Маған 3.07 күні Сергей Петрович FemtolASIK әдісі бойынша ота жасады. Менің жасым 45 те. Осы уақытқа дейін қорқыныш, үрей болған ота жасату бойынша. Маған сіздердің клиникаларыңызға баруға туыстарым кеңес берді. Клиника маған қатты ұнады. Жаңа технологиялармен жабдықталған, жарық, кең, таза . Медицина қызметкерлері жылы қарсы алып, кеңестерін айтып, жақсы шығарып салады. Ал докторым Сергей Петрович өз ісінің маманы. Керемет доктор. Рахмет, клиника! Рахмет, Сергей ағай Петрович!
MM
Mariyam🩵 Moldagalieva
Головатенко Сергей Петрович, Уважаемый доктор! От всего сердца благодарю Вас и клинику Астана Вижн за успешно проведённую операцию. Благодаря Вашим золотым рукам я снова вижу этот мир ясно и ярко. Спасибо за профессионализм, внимательное отношение и заботу! Желаю Вам здоровья, успехов и ещё больше благодарных пациентов!😎❌ 😏👍
Arsen Ahmetov
Благодарю, за хорошую работу, все качественно и быстро, врачи профессионалы своего дело, РАХМЕТ!
Издесенгул Батырханова
В клинике очень чисто,тихо и уютно😇 Аллаға шүкір – бәрі жақсы өтті. Бижанова Дамира Нуртурсыновна, шын жүректен алғысымды айтқым келеді😍😘 Сіздің арқаныңызда көруім жақсарды. Алла разы болсын🫶🏻 өміріңізге береке, деніңіз сау, еңбегіңіз жемісті болсын🥰
ФБ
Фатима Бахтаева
Салеметсіздерме мен Астана Вижн көз клиникасында операция жасаттым врач Сергей Петрович өте мықты дәрігер көп уайымдап едім бірақ оңай тез жеңіл өттікөп көп рақмет
ГУ
Гулмаржан Утесбаева
Салематсыздар ма. Мен Астана вижн клиникасында болдым. Клиника ұжымына алғысым шексіз. Хирург Головатенко Сергей Петрович өз ісінің мықты маманы.
ZA
Zhanel Alybaeva
Самая лучшая клиника по качеству. Не жалею что выбрала именно эту клинику. Очень доброжелательные, профессиональные, внимательные сотрудники. Сделала там укрепление сетчатки, после и лазерную коррекцию методом FemtoLasik. Вернули 100% зрение за считанные минуты. Хочу выразить огромную благодарность за то что исполнили мою мечту. Желаю вам процветания, и дальше дарите людям радость❤️
KY
Kanat Yeskaiyrov
Ассалаумағалейкум! Астана вижн Алматы ұжымына мың алғыс. ФемтоЛазик отасын жасаттым мамыр айынын 13. Барлығы керемет еш ауырсыну жоқ. Альви мырза қолы өте жеңіл, тез, әрі жылдам. 7минутта әлемді басқаша корсетіп жіберді! Орысшаға шорқақ болсамда Альвидің орысшасы сыпайы әрі түсінікті)))) Астана вижн Адматы ұжымына кәсіби білімімен тәжірибелері үшін үлкен Рахмет!!! Еңбектеріңіз еленіп, білімдеріңіз шыңдала берсін!!!
BS
Balzhan Saten
Мен 12ші Мамыр күні SmartSight әдісімен лазерлі түзету жасаттым, хирург Назыров А.А. Ота өте жеңіл өтті, мүлдем ауырған жоқ, ешқандай да укол салмайды екен мен уколдан қатты қорқушы едім, ештене сезілмейді, тіпті отадан кейін де ауырсыну сезімдері болған жоқ. Ал отадан кейін 1-2 сағаттан кейін зренинмнің өзгергенің байқай бастадым. 13-ші Мамыр күнгі тексеруде көру деңгейім 120%-ды көрсетті. Рақмет Astana vision, рақмет Назыров А.А. Еш қорықпастан жасата беріңіздер, дәл осы SmartSight әдісінде ешқандай ауырсыну сезбейсіз!
Санаулы минутта көру қабілетімді 100% қалпына келтірген ASTANA VIZION клиникасы дәрігерлеріне алғыс айтам. Осындай керемет клиниканың ірге тасын қалаушы Ким Владимир мырзаға. Және керемет дәрігерлердің бірегейлері Камшат Молдабайкызына және Головатенко Сергей мырзаға үлкен алғыс. Әр дайым Халықтың алғысына бөленіп жүреберіңіздер!
Archi !
После FemtoLASIK от Сергея Петровича мир заиграл новыми красками: вблизи вижу, как микроскоп, вдаль — как телескоп. Благодарю от души!🔥
GA
Gulfara Abulhairova
Альви Назарыов Мырзаға мың алғыс Аллаға шүкір көзім 100%анық көреді 🙏🏻🥹
Ардак Кенес
Үлкен алғысымды Astana Vision клиникасына және өз ісінің мықты маманы Альви Назыровқа білдіргім келеді. -11, -10 зрениемен келіп енді өмірге жаңа келгендей бәрін анық көріп жүрмін. Ішінде жұмыс жасайтын мед.персонал бәрі-бәрі жоғары деңгейді👍
МГ
Малика Гапурова
Хочу выразить огромную благодарность клинике Астана Вижен,в особенности врачу Назыров Альви Арбиевичу ,пришла с минусом ушла с 120%зрением,Спасибо вам большое!!!
НА
Нургул Айсултан
Алматы Вижн персонал очень вежливый, Головатенко С.П. Золотые руки-100%зрение и быстрое востоновление. Кто устал носить очки советую клинику Astana vision.
NY
Nurdana Yussupova
Алматы қаласындағы Астана Вижн клиникасында сллжный астигматизмге ФемтоЛазикпен операция жасатқам, С.П.Головатенкоға. Алыстан жақсы көретін болдым, рахмет дәрігерге!
Мунира Сетиева
Вчера делала операция у ведущего хирурга Сергея Петровича ,спасибо ему за профессионализм ,спасибо мед сестре Айдане за заботу
Айым Искакова
Вчера сделала операцию по коррекций зрения по методу FemtoLasik. Миопия -12. Хирург Головотенко Сергей Петрович. Я теперь смотрю на мир своими глазами. Я рада. Спасибо клинике Астана вижн.
Екатерина Калинина
Вчера сделала операцию у Бажановой Дамиры Нуртурсыновной, хочу сказать огромное спасибо за ее профессионализм! Я очень сильно боялась и долго шла к этой операции, но на практике поняла что это не страшно и не больно, теперь у меня 100% зрение-это лучшее что могло со мной произойти в этой жизни🥹✨Огромная благодарность моему врачу, она профессионал своего дела и помогла мне видеть этот мир🙏🏽 В клинике все очень вежливые, все чистенько всегда💕Буду советовать вас каждому🥹
Аяжан Ибатбекова
Делала операцию в этой клинике, Сергей Петрович профисионал своего дела, операция прошла безболезнено, быстро и качественно, теперь вижу на все 100%, все врачи очень хорошие все очень понравилось, вежливый персонал, очень уютно в клинике, рекомендую эту клинику!
Aidana Rakhimzhanova
В клинике очень чисто, тихо и уютно🥰 Вежливый персонал и квалифицированные врачи. Спасибо огромное. Особая благодарность Умбетеевой Динаре Алтаевне. Приятная очень, все доступно объяснила, предложила несколько вариантов решения проблемы со зрением. Всей семьей приходим только сюда. Рекомендую однозначно!!!
ДШ
Даулет Шаяхметов
Все было отлично
Timur T
Все отлично!
Р. К.
Вчера был , отлично все. На такси приехал, на машине никак.
АR
Аisulu Rinatovna
Нет парковки😡 не пройти не проехать капец. Лучше не заезжайте
Жарас ོ
Огромная благодарность врачу Назырову Альви Арбиевичу и всему персоналу Astana Vision👍🏻 Операция прошла успешно, вижу теперь всё “насквозь”😁
ЗУ
Зульфира Уралова
Astana vision Алматы - жоғары деңгейлі ең мықты клиника. Клиникада диагностикалық тексерістен өтіп, ем қабылдадым. Емдеуші дәрігерім - өз ісінің мықты, кәсіби маманы МЕКЕНБАЕВА МАРИЯ БАҚЫТЖАНҚЫЗЫНА ризашылығымды білдіремін! Кәсіби біліктілігі, емделушілермен сыпайы, жылы қарым- қатынасы үшін алғыс айтамын! Қызметіне толағай табыс, емделушілерінің шексіз алғысына бөлене беруіне тілектеспін! Клиникадағы мед.персоналдардың ілтипатты қызмет көрсетуіне, жалпы ҰЖЫМҒА үлкен РАҚМЕТ!
УТ
Улан Темиркулов
Тел номер нужен
UB
Uljalgas Begaidar
Astana Vision клиникасына хирург Дамира Бижанова Femtolasik әдісімен ЛКЗ жасады Спасибо большое❤️ После операция 100% зрение🥰
АЕ
Акжуныс Ермуратова
Өте керемет маған ұнады!😍👍🏻Көзім 100% көріп тұр.Маған Бижанова Дамира Нуртурсынова жасады үлкен рахмет сізге!
НО
Назерке Оспанбай
Astana vision клиникасында хирург Белоногов А.А. Фемто-Лазик әдісімен ЛКЗ жасады. Үлкен рахмет айтамын! Операциядан кейінгі кезеңде жақсы, жеңіл өтті👍👍👍
КА
Куаныш Алтыбаев
Маған Александр Анатольевич Лазерный коррекция жасады.Шынайы отзывым прям жақсы жасады . Қолы жеңіл екен. Көзім шайдай ашылды Аллаға шүкір🙌✊✊🤝🤝Адамдармен жақсы қарым қатынас жасайды. Профессионал своего дело.
MT
Madina Tatibekova
Маган лазерная коррекция Александр Белоногов жасады Аллага шукыр сатти отти колы алтын даригер.Менын жагдайымды барыншы тусынды. Операция уакытында жаксы комектести сойлеп отырды Рахмет….🤩
РА
Рустем Альтемиров
Хочу поделится своим впечатлением от обращения в клинику ASTANA VISION. У меня был не простой случай, долго занимался этой проблемой, но без особого успеха. После обращения в клинику мной занялся врач офтальмолог Альви Арбиевич Назыров, в результате его работы на данный момент я имею 100 процентное зрение. Огромная ему благодарность. Очень вежливый персонал, рекомендую всем эту клинику.
KB
Kudaybergen B
Квалифицированные, профессиональне сотрудники. Система работа клинники организованно грамотно. Хочу выразить благодарность хирургу Назырову Альви Арбиевичу за професионализм! Спасибо всему медперсрналу!