Enrico Marinelli
Магазин мужской одежды
Ануар Кайнарбаев
Атыраудағы ең жақсы киім сататын магазиннің бірі, алғаннан кейін әдемілеп орап береді! Шолпан қарындасымызға көп рахмет! Сабырмен барлық размерді тауып әкеледі!
Ерболат Талгатулы
Enrico Marinelli дүкені өте ұнады. Айгерім сыпайы, өз ісін жақсы білетін маман. Киімдері сапалы, таңдауы керемет. Ұсынамын! ⭐⭐⭐⭐⭐
АM
Айко M
Enrico Marinelli дүкеніндегі сатушы Айгерімге көп рахмет! Қызметі өте сыпайы, кәсіби, таңдауға жақсы көмектесті. Дүкеннен керемет әсермен шықтық. Тугиске ұсынамын 🌟
Aigerim_online .
Enrico Marinelli ерлер киімдер дүкеніне үлкен рахмет! Сапасы өте жоғары, маталары мен тігісі мінсіз. Киімдері стильді, ерлерге нағыз классика мен заманауи дизайн үйлескен. Қызмет көрсету де керемет — сыпайы, көмектесуге әрдайым дайын. АЙГЕРИМГЕ РАХМЕТ Сатып алғаныма өте риза болдым, міндетті түрде тағы келемін. Ұсынамын! ⭐⭐⭐⭐⭐
Nurdana D
Спасибо консультану Айгерим. Нашли все что хотели, магазин хороший👔
GU
Gulzhikhan Utegenova
Enrico Marinelli — нағыз сапа мен стильдің көрінісі. Кеңесші Айгерім өте талғаммен, сабырмен көмектесіп, мінсіз образ таңдауға жәрдемдесті. Қызмет көрсету мен киім сапасына толық ризамын. Ұсынамын!
А.
Арайлым .
Enrico Marinelli ерлер киім дүкеніне үлкен рахмет! Айгерімнің көмегімен керемет таңдау жасадық. Киімдері сапалы, стильді, өте ыңғайлы. Қызмет көрсету жоғары деңгейде. Міндетті түрде тағы келеміз!
MK
Magzhan Kairosh
Өте керемет дүкен! Enrico Marinelli-де сапа бірден сезіледі. Айгерімнің кәсіби кеңесінің арқасында дәл керек киімді таптық. ⭐⭐⭐⭐⭐
Мерей Болат
Enrico Marinelli ерлер киім дүкенінде қызмет көрсету жоғары деңгейде. Кеңесші Айгерім кәсіби түрде көмектесіп, дұрыс таңдау жасауға септігін тигізді. Сапа мен сервиске толық ризамын.
МД
Меруерт Дуйсенбаева
Классный магазин, широкий ассортимент и естт хорошие скидки для такого качества одежды👍🏻 Обслуживание 10/10
ГМ
Гаухар Мирамбекова
Enrico Marinelli – ерлер киімінің сапасы мен стилі ерекше 👔 Костюмдер, жейделер, әрбір деталь мінсіз ойластырылған. Қызмет көрсеткен Айгерімге үлкен рақмет! Клиентпен қарым-қатынасы өте жақсы, талғаммен кеңес береді. Ұнағаны сонша – қайта келгім келіп тұр
AI
Aidana Imanbayeva
Отличный магазин, спасибо консультанту Ботагоз за честный подбор и отзывчивость, оперативность. Качество всегда радует, вернемся еще 👌
Enrico Marinelli-дегі атмосфера ерекше ұнады! Киім сапасы, үлгілері мен қызмет көрсетуі бәрі керемет. Айгерім есімді кеңесшіге үлкен рақмет – бәрін жүрекпен жасайды
Күйеуіме Enrico Marinelli-ден костюм алдық, қатты ұнады. Матасы да, отырысы да мінсіз. Әсіресе Айгерім есімді қыздың қызметі үшін алғыс айтам — бәрін талғаммен таңдап берді. Енді тек осы жерден аламыз!
SS
Saltanat Saltanat
Enrico Marinelli дүкеніне барғанымда өте әсер алдым. Ерлерге арналған киімдер сапалы екен — костюмдер, классикалық және casual стильдегі заттар бар екенін көрдім. Кеңес берген Айгерім атты сатушы қыз өте жылы, кәсіби, киім таңдауда шынайы көмектесті. Осы қызметі үшін ұнаттым — алдағы уақытта қайта келгім келеді. Рақмет!
Ислам Мир
Сегодня посетил ваш магазин — остался очень доволен! Особенно хочу отметить отличное обслуживание от продавца Айгерим — вежливая, внимательная, помогла с выбором. Ассортимент одежды порадовал: стильный, качественный, всё аккуратно разложено. Обязательно приду снова и порекомендую друзьям!
Marlen *
Не нашёл костюм своего размера, но очень понравился сервис, обслуживающий персонал. Подсказали и направили в другой их магазин, где я и нашёл свой костюм.
Dana Tolesinova
Большое спасибо консультанту Бота 🙌🏻😍 Внимательная,Отзывчивая 🙌🏻 Очень хорошо относится к своей работе👍🏻👍🏻👍🏻Все было чётко ,понятно и профессионально. 👍🏻👍🏻 Осталась довольна консультацией Обязательно придём в следующий раз!
Арсен Кабдиев
Не стойт порожняк
EM
Enrico Marinelli, магазин мужской одежды
22 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Арсен. Уточните пожалуйста в чем причина Вашего недовольства?
ШД
Шынаргуль Досалина
4 августа посетил бутик для прибретения пары джинс, цвет, модель выбрали, цена 41,000 устроила. Требовалась швея для небольшой модернизации штанин(укорачивание). Швеи на месте не оказалось - выходной, предоставили информацию что швкя будет завтра. Попросил сделать скидку 2,500 тенге - это цена подкоротить штанины джинс в соседнем швейной точке - ОТКАЗАЛИ в скидке. Вернулся в бутик на следуюший день 5 августа, сказали что швея находиться в Infinity Mall и для бесплатого обслуживания швеи необходимо ехать туда. Вопрос к владельцу: Как Вы думаете предрставление ложной информации клиенту, покупателю повлият на репутацию Вашего бизнеса ?
Продавец Айгерім деген қызға көп рахмет. Жұмысын жақсы жасайды екен. Киімдерді тез тауып берді. Осындай сотрудниктеріңіз көп болсын. Молодец, жарайсың Айгерім
S S S
Покупал футболку со скидкой , очень понравилось качество , очень лёгкая на лето самое то. Обслуживала девушка по имени Алина , быстро подобрала размер и помогла с выбором цвета. На кассе девочки тоже быстро обслужили и хорошо упаковали. Был в магазине в первый раз обязательно приду ещё.Рахмет!
b
bissenbayev06r
Киымдеры унады Аяулым деген продавец оте жаксы обслуживат етеды екен тусындырып уйлесетнын айтып уйлеспейтынынде айтып коп рахмет
Арсен Бейлханов
Мерей деген жігіт молодец,жақсы обслужкасы
Сауле Кабекешова
Отличный магазин и персонал, большое спасибо консультанту Зауреш👍🏻👍🏻
SJ
Shynar Juraliyeva
Спасибо девушке Аяулым, с улыбкой встретила и все показала. Очень приятная девушка🙏🏻👍не первый раз,все показала,мы искали мужу одежду на лето, все понравилось! Новая коллекция тоже очень красивая все понравилось! Процветания вашему магазину!
Айым .
недавно были с мужем в магазине, присматривали подарок брату, к нам подошла девушка по имени Алина, очень классно проконсультировала и помогла нам с выбором, Хороших продаж тебе Алина.
Абдугафур Онайгали
Мне очень понравился магазин Обслуживание на высшем уровне, сотрудники очень внимательные и вежливые. Особенно хочу отметить работу Аяулым - она помогла мне с выбором одежды и подробно рассказала о качестве каждой вещи. Большое спасибо за такую уютную атмосферу и качественное обслуживание!👍😍
Aigerim Kabdeshova
Осы жақында бутиктеріңізге барып киім алдым. Жолдасыма қатты ұнады. Сапасы керемет🙌🏻. Магазинде маған таңдау жасауыма көмектесіп, ұзааақ қарап жүрсем де еш шаршамай, барлық версия, размерлерін көрсетіп Ботагөз деген сатушы қыз жанымда жүрді. Сатып алушымен 100пайызға жұмыс жасап біледі екен🙌🏻. До того Ботагөздің қызмет көосеткені ұнағаны соншалық, атын жаттап алыппын ғой😅. Рахмет сіздерге👌🏻. Рахмет Ботагөз🤍
Ali Dalash
Галстук таңдауға көмектескен Аяулымға рахмет
Азамат Бактыгулов
Хороший выбор качественной мужской одежды.Цены приемлемые в период скидок. Благодаря консультациям Даны приобрел несколько вещей для гардероба , начиная от костюма , вплоть до обуви и носков 🙂
Аяулым Серіққали
Спасибо консультанту Аяулым за работу. Приятная, вежливая все обьяснила, показала. Бизнес будет процветать благодаря таким сотрудникам Я много лет клиентка данного магазина👍
.k. Ssagyndik
Мой любимый магазин, самые классные джинсы, верхняя одежда , прекрасные консультанты, особенно девушка по имени Аяулым, вежливая , приятная , общительная , желаю хорошей торговли, новых коллекций и процветания вашему магазину.
БЖ
Бахытгуль Жумабековна
Огромное спасибо данному магазину!!! Быстро подобрали нужный товар,учли все предпочтение. Особенная благодарность консультанту Дане, за выделенное время и за помощь в приобретении нужного товара🤗
УМ
Усергуль Мурзагалиева
Сегодня посетила ваш магазин, брала подарок своему парню.Консультант Дана помог мне подобрать размер, и весь коллектив сплоченно и доброжелательно встретили и проконсультировали . Спасибо , еще обязательно вернусь )
Өте керемет магазин, Бүгін жолдасыма Костюм алдык, касына осындай галстук сыйлыкка берди👍🏻 консультант қыздар Данаға, көп рахмет🫶🏻
РМ
Райымбек Максотулы
Энрико Маринеллиде Айгерим болмаса, киім таңдауға зауқым болмайды. Жай ғана сатушы емес, сенімді кеңесші. Шынайы көмек көрсетеді, керек болса «бұл сізге келмейді» деп ашық айтады. Сол шындығы үшін бағалаймын. Рахмет коп коп❤️❤️❤️
BT
Bibigul Tolegenova
Айгеримге үлкен рахмет😘😘😘! Бірнеше рет соның көмегімен керемет киімдер алдым. Өзі жайдары, сыпайы, әрі кәсіби. Уақытымды алмай, не жарасатынын нақты ұсынады. Енді тек Айгерим арқылы киінемін.
NZ
Nurshat Zhamankul
Айгериммен жұмыс істеу — өте ыңғайлы. Киім таңдауда артық әңгіме жоқ, тез әрі нақты. Өлшем мен стильге дәл табады. Көзбен қарап-ақ жарасатынын біледі. Қызметі жоғары деңгейде.👍🏻
Диас Диас
Киім сапасы өте жақсы екен . Айгерим қарындасыма рахмет ұрпақ қызығын көр💯
Nurai Kairgozha
Біз үнемі Айгерим деген сатушы қыздан киінеміз. Энрико Маринеллиге келген сайын алдымен “Айгерим бар ма?” деп сұраймыз. Киім таңдауда өте шебер — размерімізді сұрамай-ақ, бірден жарасатын киімді тауып береді. Егер үйлеспей тұрса, ашық айтып, шынайы кеңес береді. Осындай мамандар көп болса екен дейміз.😘
Duman Maksatov
Жумыс сапасы оте жаксы Дана продавец топ топ умница молодец🔥🔥👍👍
Almaz Kadyrov
Качествосы кушты киымдердын, комектескен продавец Данага рахмет👍
AE
Altyngul Enbaeva
Магазин күшті выбор коп Дана сатушыга улкен рахмет, керемет
ББ
ЗИ
Зарина Измуханова
Магазин Супер, продавец Данага коп рахмет👍👍👍
Назгул Кулбаева
Оте керемет дукен, багасына сапасы сай! Всегда осы дүкеннен киінеміз, консультант Данага Рахмет, барлыгын тез корсетип тусиндирип берды👍🏻
RT
Rustam Telebayev
Выбор в магазине широкий и качественный. Продавец Аяулым вежливая, молодец. Спасибо
Айжарык Джолмаганбетов
Аяулымға рақмет