Болашак
Колледжи
ЧУ Атырауский высший многопрофильный колледж
artistka
слишком все строго особенно за то что не приносят сменку даже если обувь чистая или ехать на машине😒 (изменено) учителя в основном строгие я понимаю много работы, подростки неоч, но все же надо учить человека а не орать по пустякам это очень не приятно,от этого у меня нет желания учится,слишком уж, есть норм учителя кнш но в основном строгие Вот по каз. и по информатике учителя норм, современные, кричат только когда надо, а так они добрые по больше бы таких учителей мне кажется надо брать молодых учителей, молодые учителя объясняют хорошо,по современному, мы в современном мире живем, а не в старом, молодые учителя знают как надо учить ребенка
Бекет Абзал
жáксы́
Arsen kamarkhan
жаксы колледж
Албина М
Быр жуздызда жалко тускеныме окнем тусер кезде 1000 рет ойланып тусыныздер былай айытканда тусып керек емес ,,,мугалымдеры тисе беред бетке басып групанын козынше дареженды тусырып тастайд басымнан откенсон айтып отырм барынын козынше анама согып кызын осындай тарбие кормеген деп бакырып айытты кыммен журесын кыммен кездесесын котенынды багып отырад баска групаны осектеп отырад студенттердын козынше,,,хиджаб тактынба болды нестедын не кылдын барын багып журед 1 ыншырет емес баленбай рет тиысып жеп шыккан орамалыма тиысып ,,, тагыда айтам мугалымдер кыммен журдын кыммен кездестын жекенге кырып котендерынды багып журед !!!!!
GS
G Satbaikyzy
Мұғалімдері өте өте нашар балаларды бөледі.ұлты басқаны айырады.тиісіп шымшып сөйлейді.ұстаз деп айтуға аузың бармайды.мәлімдеме жазып ізіне түсіп алады баланың.1жұлдызда жалко мұғалімдерінің санасы өте төмен.Балаңызды түсірмес бұрын 100рет ойланыңыздар.
k.
kosik .
Өте нашар түсуде кеңес бермеймін түскендер али окнеди
фарида Канатова
Осы колледждын фариацевт дипломымен жумыска алама
Qazaq
Болашақ Болашағы жок Түспи ак койндар дым окытпайды