Историко-краеведческий музей Атырауской области
q.kh 🤍
очень красивый музей😍😍😍
IR
Igor Ruff
Очень позновательно провели время, спасибо гиду Галие. Реклмендую к посещению.
zhanel .
😍😍😍
A.
Akmarzhan .
маған қатты ұнады, жақсы түсіндірілді. өзіме жаңа ақпараттар қоса алдым. Өте керемет!!!
krone ☆
өте қызықты әрі әдемі, керемет әсерлер қалдырды, өте түсінікті, анық тыңдалым болды
JS
Joseph Schweik
Музеи экспонатттары тамаша. Өте танымды. Ақзерге мың алғыс, өте қызықты қылып өткізді. Алайда , Исатай көтерілісі, Құрманғазы немесе отарлық саясатқа қарсы күрес жайында экспозиция ұлғайту қажет.
𝑹𝒁
𝑹𝒖𝒔 𝒁𝒉𝒖𝒃𝒂𝒔𝒉𝒆𝒗
классно
Атырау Сити
Кеше осы музейге бардык, рухани байып туган олкемиздин тарихи кундылыктарын билип, ата бабмыздын кан тогип сактап калган жерлерин тусинип шыгатын жер! Тусиндирген жас кызга да рахмет! Барлыктарынызды осы музейге келуге кенес беремин
Aizada Baurzhanqyzy
Музей іші керемет. Тарихқа бір үңіліп келдік. Бірақ гидтар дөрекілеу, тез кеткенімізді қалап отырғандай өз ойын “Барыңдар” деп білдірді. Дөрекілігіне так қалдық🥲
Каламкас Жармуханова
Оқушыларымды апардым, құнды тарихымызды естіп жәдігеплерді көрсін танып білсін деп. Мұражай қызметкерлеріне мың алғыс.
Akzhol Toilayev
Хороший музей, сотрудники вежливые
Marina G.
Очень понравился музей. Довольно интересно 👍🏻
Мархаббат Алиева
Жумыс барысында келгесин корип кетким келген, обед 13:00 дегесин 12ден кете ертерек жетин деп таксимен келип турсам бари обедке кетип калды деп дореки шыгарып жиберди
Kenzhe Abatova
Пришли 12:15 , а там на обед закрылись, хотя обед написано 13:00
SN
Svetlana Nuri
Обогатились духовно. Спасибо, что провели день открытых дверей!
ЖЖ
Ж Ж
Жұмыс сапарыммен Атырауға барып, күнделікті кафе анау-мынау емес, бір рухани демалып, танымдық нәрсеге барайыншы деп, музейге барғым келді. Қызметкерлеріне рахмет, Ақтаудан келдік деп едік, жақсы қарсы алып, бәрін әдемі таныстырып шықты. Музей ұнады. Еңбектеріңіз жемісті болсын!
Абат Алымжанов
Кушти
𝒂𝒎𝒊𝒏𝒐𝒌 𝒈𝒐𝒅𝒂𝒎𝒂𝒏
Вааййй куштыыы прям
НМ
Нурлан Муратов
Мұражай қатты ұнады , өте күшті🔥🔥🔥.
Мариям Бисенгалиева
Күшті екен. Гид болмағаны өкінішті тек
aa
aaa aaa
Замечательные впечатления
AY
Abzal Yergaliyev
Бізге көне ғасыр тарихы үнады!
SK
Sagindik Kazhyken
Музей! Бірақ неге арзан(( менің ойым сәл қымбаттау жасау керек. Тарих қой. Гид өте жақсы түсіндірді!
Дарико 𝜗ৎ
Мы с школой пошли эскурсавор говорил долго но интересно
Бауржан Кисыков
😍
ZB
Zhanar Baizhokina
Понравилось , 7 залов , интересно убыло узнать об этом регионе, ставлю 5
Милана Куатова
Музей очень большой и великолепный! Экскурсовод всё подробно объясняла и показывала. Все залы ,которые нам показывали мне очень понравились!
БЖ
Бегімай Жамаділ
Кушті маған унада💋❤️❤️🔥
Ирина Сальникова
В этом музее были впервые и остались довольны и экскурсией и экспонатами. Экскурсовод очень приятная девушка все подробно рассказывала и показывала❤️
Индира Калиева
Кереметттт
serikkazy kakybalanov
Жәдігерге бай мықты музей екен!
Raigul Kairatovna
Нахожусь в командировке в Атырау и решила посетить музей, в праздничный выходной. Довольно богатая коллекция экспонатов, доброжелательный персонал. Получила положительные эмоции и много интересной информации. Советую посетить данное место. Спасибо за то, что чтите и храните память о своем крае🤩
Канатбек Амангалиев
Мұражай өте керемет,атыраудың тарихы мен орхеологиляқ мәліметтерін,материалдарын көргенде, құдды сол өткен ғасырға барып келгендеймін,егер Атырау қаласында алғаш рет болсаңыз,немесе көшіп келсеңіз,міндетті түрде осында келіп,қаланың тарихын білгеніміз абзал!
GG
GAUKHAR GABDULLINA
Всем советую посетить музей, и обязательно с экскурсоводом попросите экскурсию. Все очень интересно объясняют. Детям понравилось.
Assylbek Zholmagambetov
Всем кто хочет узнать об истории Атырау, здесь самое то место!!!
Әлем 06
Музей керемет екен. Атыраудың тарихымен,Сарайшық,Құлсарыдан табылған көне заттармен, облыстан шыққан тұлғалармен танысысып қайттық. Барлығы ұнады. Экскурсия қызметін пайдаланғандарыңыз дұрыс, балаларға да, бізге де жақсы түсіндіреді екен.
Rustam Rakhimov
Іш пысты анда
Steppe Daddy
Керемет тарихи музей ✊🏻
ОО
Олжас Омаров
Гульназ ханымга ракмет коп коп 👍👍👍
СА
Саламат Абди
У эти музей нету для оплаты кюар коды , Кассирша не умеют с терминалом выдачи билетов, музей норм обслуживание ноль
Дильназ Сисенгалиева
Қатты ұнады , кішкентай бауырларымызбен барғанбыз Балаларға түсінікті болу үшін гид алдық , бағалары өте тиімді жаз уақытында балаларыңызды алып келіп осындай жерлерді көрсетіңіздер , босқа телефон шұқытпай 🙈
AO
Aigerim Orazova
Нам очень понравился музей, особенно девушка -гид Гульназик 💔 Очень приятная начитанная и вежливая девушка, которую очень интересно слушать. Остались под большим впечатлением. Советую ☺️
VK
Vasiliy Klyuev
Довольно скучно. Ну впрочем как почти везде в таких музеях
Anna Gaidar
Интересно, но сфоткаться с экспонатами не разрешается. Я приезжала в город на гастроли и хотела фото на память.
РА
Рай А
Персонал ведёт себя по хамски. Стоило бы руководству научить персонал вежливому общению с посетителями.
am
aikorkem makhambet
Бір сөзбен айтқанда, мұражай-өте керемет! Гид тағайындалмағанның өзінде де, қызықтырған сұрақтарымызға толықтай, нақты ақпаратпен мәлімет берген болатын. Қызметкерлері де өте жақсы әрі сыпайы, жүздеріндегі жылы күлкімен қуана қарсы алады, туындаған сұрақтарыңызға толығымен жауап береді. Сонымен қатар қызықты ақпараттарды да анық жеткізеді. Баруға тұрарлық мұражай.
EH
Evander Holyfield
Тарихи өлкетану Мұражайының қызметкерлері өте жайлы, адамгершілігі мол жандар. Оқушыларымның қызықтырған сұрақтарына гид персонал толық мағлұмат беріп тарихтарымен таныстырды. Өте жақсы деген баға беремін!👍🔝
K7
Karima 777
Обед с 13 до 14:30. В графике работ в профиле и официально на здании без обеда.
Евгений Мусиенко
Хороший музей для Атырау. Наверно, единственный большой. Есть экскурсии для школьников.
Samat Qarakerei
Өте тамаша мұражай. Қызметкерлеріне де үлкен рақмет!👍