Айна
Салон красоты
DK
Didar Kozhagali
Точно уақытын неге айтпайсыздар? тупо 20 минут күттім еще 15 минуттай күтіңіз дейді. Уақытты босқа құртып. Парикмахер Сандуғаш
ГС
Гаухар Сисенбаева
Салон Айна мне очень понравился👍👍👍 Мастер Сандугаш проф своего дела,,макияж,стрижка,покраска,кератин,сложн окрашивание всё делает супер👍 Спасибо Сандугаш за добросовестную работу🤗👍💯
Елена Палина
Мастер маникюра Елена❤ просто классная всем рекомендую👍👍👍 работа на высшем уровне!!! Единственный минус была в салоне 7 ноябре было очень холодно так как не было подключено отопление 😔
LT
Lala Tlepova
Мастер Сандуғаш өте күшті қыз екен жумысы супер👍 1 інші рет келіп турсамда карапайым адаммен сойлесуі жумысына тыянақты екені көрініп тур. Ракмет улкен😘👍
Асира Шамшенова
Нургул ханым керемет шаш мастері. Балдарымның шаштарын постоянно қидыртамын 👍👍👍
GI
Gul Inkhayeva
Аружан мастер по ногтям, без комментариев быстро, чистенько и качественно сделала маникюр,без порезов, все идеально, давно искала такого мастера😍 еще доступно по цене
Айдана Аманжолова
Сандуғаш деген мастерге көп рахмеет жұмысы ұнайды🤗 Шашымнын уходттарын осы кыздан аламын краскаларыда кушти алматыдан алдыра екен тез кетп қалмайды басқа краскалар сияқты 👍👍 маскалары да кушти шашты кушти емдейды өзім пайдаланып отырмын Қол жетімді бағада рекомендую өкінбейсіздеер👍👍👍 Топ топ топ😍😍😍
Д
Дмитрий
Здравствуйте! Хочу выразить огромную благодарность вашему салону "Айна", особенно выделить мастера по имени Альфия, за отличную свою работу, стрижка очень понравилась, мастер знает свою работу! Такого мастера поискать ещё надо! Хочу пожелать процветания вашему салону! По больше благородных клиентов вашему салону! Спасибо большое вам!)удачи в карьере! Буду обращаться только в этот салон!
ИИ
Ирина Ибрагимова
Шикарный салон, прекрасные мастера, знающие своё дело 👍👍👍е, очень рекомендую : nail- мастера, hair стилисты , а также уходовые и восстанавливающие средства для волос!!!
Акнур Малимова
Мен мысалы Сандугашка барам макияж бен преческам 3.4кун журем оте керемет
Еркеш🫶🏻 Ерболаткызы
Маған Айна салонның іші өте қатты ұнайды жәнеде керемет шаштар жасап береді причёска жасап әдемі істейді Маған Сандуғаш апа катты унайды өте керемет келіңіздер шын айтамын❤️❤️❤️❤️❤️✨✨✨
КН
Кунсулу Нурмуханбетова
шашымды кидырам деп осы салонга барганмын, бир мастер кабылдады Сандугаш сиакт,мастер своего дела 👍 осы мастерге барам енды постоянно 🤩🤩🤩
Аяна🌺 Бағытжанқызы
Салон Айна мастер Сандуғаш өте керемет өз ісінің маманы👍🏻шашыма кератин жасатып,бояттым жұмысы ұнады😍тиянақты таза,әлі де барып келнмін Мастер Сануғашқа 2-3жылдай болды өте керемет мастер👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
ФШ
Фариза Шаукенова
Қыздар өте нашар Айна салон. Сандуғаш жұмысына өте нашар қарайды танатпай жазылып қойдым телефон көтермеді,алыс жолға шығып бара жатқасын амалсыздан қасындағы қызына жазатып едім мүлдем жасай алмады екі сағатка жетпей бояуым кетіп қалды қас формасын әдемі сызалмады қасты жинақтайтын сабыны жоқ, общем тойға жаман болып бардым. Қасты мүлдем формасын жасай алмайды. Жақындамандар честый отзыв.
АЖ
Арнагүл Жалғасова
Aidana.nail.atyrau көп көп рахмет 😍🥰
.. ..
Не стоит даже одной звезды! Ужас кошмар! Сервис 0. Шарашкина контора какая то🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ не знают как обращаться с клиентом, тогда зачем работать в сфере обслуживания 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ шайка хабалок!!!
са
сымбат ашимова
советую всем бысто и идеально
The Dast
Класс за 2к мне сначала помыл голову зделали причёску потом отмыли она была очень добра