Kids Amity Academy
ТОО Kids amity
ZA
Zhanar Assanova
Совсем не понравилось
Өкінемін қызымды бергеніме осы балабақшаға. Осылай тістеп алды.
Дильназ Қабижан
Bexultan Abdikalyk
керемет орын
Каз Фуд сервис
В восторге
Отличная продленка. Хорошие учителя. Кроме подготовки уроков много различных кружков, такие как: хореография, логика, песочная терапия, каллиграфия, английский, скорочтение Отлично подготавливают дошкольников к школе. Очень рекомендую
Нуржан Кабышев
В восторге
Баланың жан-жақты дамуы үшін, барлық мүмкіншілік жасалған, екі баламыз осында тәлім алады
AO
Akerke Otashova
Было средне
Закрыли группу на русском обучение , заранее не предупредив
AB
Austro Brans
Садик жаксы 3 Айда Тез дамып кетты
Асель Абдибек
В восторге
Балаңыздың сабақтан кейінгі уақыты бос өтпегенін қаласаңыз, таптырмас мүмкіндік дер едім
GK
Guldana Kassymova
В восторге
Бізге өте ұнайды👍 керемет ұстаздар
Айбек Акеев
Мне нравится 👍 Хорошие преподаватели