Білім.Kz
Учебный центр
Елена Серебрякова
Изначально не поняв сложную программу наших школ по английскому языку, мой сын начал посещать уроки английского языка в Билим центре.сразу появился интерес и соответственно оценки изменились с тройки на пятёрку.теперь еще подумаем про бесплатные шахматы в этом центре.
Albina Akkalikyzy
Билим кз орталыгы оте керемет алгысым шексез Маржан апайына. 1 жыл узбей окып келе жатырмыз, оте жаксы натиже корсетуде.
Аяулым Серик
Классное
5 посещений
Азиза Кулманова
Кенжебек Расул балам осы білім.кз ке қазак тілі, математика, орыс тілінен дайындыққа барады апайлары өте жаксы балам кушти деп мақтап келеді👍🏼 Жұмыстарыңызға мол табыс, білімді, өнерлі шәкірттеріңіз көп болсын😘 Алғысымыз шексіз🥳🫶🏼
Арай Муслим
Қызым Ануарқызы Көркем осы білім орталығына би үйірмесіне барады, апайы Айым өте жақсы ұстаз, ары қарай тек биіктерден көріне берсін, талантты биші қыздар шыға берсін🙏🙏🙏
ББ
Бакыт Бауыржанулы
Менің атым Бақыт мен 5 сыныпта оқимын.Мен Білім КЗ оқу орталығына Маржан апайға ағылшынға барамын.Қазір ағылшыным жақсарды.Сонымен қатар шахмат үйірмесңне Райхан апайға қатысамын. Алдында шахматтан 1 орын алдым.
Багитжанова Альфира
Инна Николаевна — внимательный, доброжелательный и высокопрофессиональный педагог подготовительной школы. Благодаря её терпению, заботе и грамотному подходу дети легко адаптируются к учебному процессу, развивают интерес к знаниям и уверенность в себе. Наш ребёнок Айзере с удовольствием посещала занятия, многому научилась и всегда возвращалась домой с положительными эмоциями. Искренне благодарим Инну Николаевну за её труд, тепло и вклад в развитие детей.
Мира Алиева
Қайырлы күн! Қызым Мирманова Райяна осы орталыққа барғалы жақсы нәтиже көрсетті. Бұл орталықта жасайтын мамандар өте жоғары деңгейдегі ұстаздар. Өте қуаныштымын. Осы білім.кз оқу орталығында қызым білім алып жүргеніне. Ұстаздарға алғысым шексіз.
BI
Banu Imasheva
Били кз Орталығы жаксы ішінде барі бар.Балаларым 3 жылдан асты домбыра ,шахмат уйірмелеріне барады. Муғалімдері өте кушті қарапайым.Балалармен жумыс жасауды біледі👏👏👏
roys 01
хорошое учебное заведение
Dilnara Jexengalieva
Классное учебное заведение, советую всем!!
Мульдир С
Доча ходит на английский к учителю Маржан уже 3-4 месяца и у нее действительно есть результат! Очень благодарны и советуем от души! ❤️
Kamshat S
лучше учебное заведение 😍😍😍😍
Екатерина Мартынова
Хочу поблагодарить Инну Николаевну , учитель начальных классов самая лучшая, находит подход каждому ребенку 🤗
КА
Камшат Амангельдиева
Спасибо большое Инне Николаевна за её труд. Благодаря ей, моя дочка с удовольствием идёт на продленку, и в школу. Когда можно не беспокоиться за домашнее задание ребенка и полностью довериться преподавателю. В Білім.kz очень воспитанные и доброжелательные сотрудники. Всем советую 👍🏼
ZA
Zhanagul Aizharikova
Бұл қосымша мектепке ризашылығым шексіз. Балаларым сабаққа қуанып барады, себебі мұғалімдері мейірімді, сабақты заманауи әдіспен өткізеді. Әр баланың қабілетін ашуға тырысады. Қысқа уақыттың ішінде жақсы нәтиже көріп отырмыз. Осындай сапалы білім беріп жатқан ұжымға алғыс айтамын
Акбокен Абатова
Хочу выразить огромную благодарность Инне Николаевне за прекрасную подготовку моего сына к школе. Благодаря ее труду он научился читать и писать, получил крепкую базу знаний и уверенность в себе. Особенно хочется отметить особый подход к детям — внимание, терпение и умение заинтересовать каждого ребёнка. Мой сын ходил к ней с 5 лет, и сейчас, обучаясь уже в 3 классе, мы до сих пор видим результат ее работы. Она действительно очень помогла ему в школьной жизни и заложила прочный фундамент для дальнейшего обучения. Спасибо вам, Инна Николаевна, за профессионализм, заботу и искреннюю любовь к детям!
Дания Музагитова
Шикарная продленкк всем рекомендую, особенно наша супер учительница Инна Николаевна,низкий поклон ей за труд ,терпение,мой сынок очень хорошо учиться ,все понимает,. Спасибо большое
Аселим Ильясова
Хочу выразить свою благодарность Инне Николаевне, за отличную подготовку к школе. Мой ребенок пошел в первый класс полностью подготовленным.
КЖ
Каракоз Жамишева
Номер бірінші білім орталығы🏆 Балам домбыраға, шахматқа қатысыпта Ағылшынға да қатысып жүр! Маржан апайымыз әр балаға жаны ашып көңіл бөлінеді🙏 Рахмет💐 Всем советую🏆
luvayssh ㅤ
Здесь интересно учиться, учителя всё понятно объясняют, и я каждый раз узнаю что-то новое. 😊 Маржан апай топ топ топ🤍🤍🤍🤍
AB
Aknur Balzhanova
Балам ағылшын тіліне барады, бармаса настроениесі түсіп кетеді😂, керемет прям, мұғалімдері балаға жақсы қарап жаны ашып тұрады. Білім кз ұжымына үлкен алғыс және жұмыстарыңыздың жемісін көріңіздер!!!
Куангали Кожантаев
Меним еки балам агылшын тилине барып жур, мектепте улгеримдери котерилди, орталыктын билим беру сапасы жаксы.
са
сабина айтбаева
хорошое обучение,благодаря Маржан teacher я подняла свой уровень на английском 👍🏻👍🏻
RS
Raushan Salauatova
Менің қызым осы білім Кзет оқу орталығына барады .Сурет үйірмесіне .Көптеген конкурстарға қатысты .Мұғалімдері керемет өте тәжірибелі .Алғысым шексіз .Өте жақсы оқу орталығы.
ГН
Гульжайна Нургалиева
Менің қызым Айнамкөз шахматқа ағылшынға барады, бізге өте ұнайды ата ана ретінде алғысым шексіз Маржан апайымызға. Қызым 3 сынып, ағылшынша сөйлеп, түсіне алады
Айман Айталива
Керемет оқу орталығы!!! қызым суретке қатысады ,көптеген конкурстарға қатысып, жүлделі орынға ие болды .Мұғалімдері өте білімді рахмет айтам тек.
РК
Раушан Кадырова
Қызым домбыраға барады, көптеген конкурстарға қатысады. Рақмет көп күй үйрендік
Anar Kanatova
Мұғалімдері жақсы
Gulnara Galymova
Плохо учат
T
Temirlan
Ішінде бәрі бар домбыра,шахмат,ағылшын тілі,түрік тілі бар
Место Положение
Авангард-2 шағын ауданында орналасқан ғимарат сыртқы көрінісі әдемі екен Ішінде не бар екенін білмедім Менің ойымша оқу орталығы бар сияқты Оқушылар жүреді
ЛК
Людмила Капанова
Есть курсы по шахматам для детей , есть домбра, вокал , ораторское искусство , английский , танцевальный и т д