Арсенал
Кинотеатр
4.2
4.2
a
думаю норм, экран большой, но сиденье не удобные чота
Сарбиназ Базарбаева
Отличное место отдохнуть
ГК
Гулбану Куспанова
Ертеңге барайын деп отырмыз барінші рет, әсерімді бөлісермін. Ардагер мен Инфенитимен салыстырып көрейін.
Н🖤
Настя 🖤
Сәлеметсіздер ме Арсеналға Тәубе киносына оқушы баламен барып едік, билет қымбаты былай тұрсын сеанс басталарда оқушыдан студенческий билет сұрады ол сол киноға негізі студент ретінде билет алынған еді , есік алдындағы кіргізуші жас келіншек онда қайтадан доплата кассаға барып төлеп келіңіз деп кіргізбеді ол қаншалықты заңды сонда ол оқушы как взрослый ретінде кірді детский деген бұл жерде ешқандай роль ойнамайтын болып тұр ма ? Неге солай студенческимен кіргізбейді? Оқушы ғой. Бұл барып тұрған бассыздық емес пе?? Осындай мәселелерді кім шешеді? Осылай жабылып қала бере ме? Қызметкерлеріне этиканы сыпайылықты үйрету керек
Gt
Gulnaz tleubayeva
Сәлеметсіздер ме! Атырау қаласы бойынша осы кинотеатрға ғана барады екенмін. Кешегі "құшақташы мама " киносын қарауға барғанбыз. Кино жақсы. Экранда бұлдыр болып көрінеді. Енді бір айта кететін жағдай орындар нөмірі , қатар нөмірі жазылмаған, орындарға кіру тек бір жағынан қана жасалған өте ыңғайсыз. Админитраторларға шағымым 1. Залға жейтін тамақпен кіруге тиым салыңыздар. 2. Жас ерекшеліктеріне қараңыз қараңыздар. Меніңше ата аналар балдарын қоғамдық жерде өздерін қалай ұстауды балдарына үйретпейді ау деймін, өздерін қалай ұстауды білмейді, кино қарау барысында бізден 1 саты жоғары отырған балалар өзара әңгіме айтуға келгендей болды, және де Лайс, қытырлақ нәрселерді кино басталғаннан жеп аяқталғанша тауыса алмады ау деймін, өзім жегендей болып шықтым. Столовыйда отырғандай болдық жалпы . Келесіде бұл кинотеатрға бармауды шештім, сіздерге де соны ескертемін! Оқып отырған ата аналар болса балдарыңызға қоғамдық жерде өздерін қалай ұстауды үйретіңіздер деймін! Өте тәрбиесіз көрінеді. Айтылған ескертуіме қарамастан әңгімені тоқтатпай, одан сайын әдейі ерсіленді!
Аида .
Өте күшты жер құшақташы мама кино бардық жылейтын кино екенкішкендай балағада үлкенда
AE
Aiok E
Без звук кино қарап отырмыз. Не масқара бұл! Жақсы жеріне келгенде осфлай звук өшп қалады! Лучше жабылсын😡
qanatkyzy
Аватар 10/10
Ruslan Smith
Ну наш единственное по акустике и по удобству, и по качестве экрана, просто сравнить не с чем.....надеюсь что в Байзаре откроет, или Армата....нам нужен минимум 5 кинотеатров, чтоб фильмы пустить много.....а то зависимы на какие то стандарты.... Визит: месяц назад, сеанс вечерний на фильм: Ауру. Очень ужасная акустика, даже можно сказать ноль, потому что звук только был с передней части, то есть основной от экран, а боковые мониторы все молчал, я и ещё на краю сидел, фильм просто супер и саундтреки, так надеялся что подключать, хотя бы в середине фильма, нет до конца ноль. Разочарован сильно, как никогда. Открылся новый кинотеатр, управляющий и администратору я напомнил бы о термине: конкурентоспособность и модернизация.
ЛН
Лидия Нарыжная
Классный кинотеатр, советую
NT
Nursultan Tursinbaev
Экран көзді ауыртады даусы слишком шумды құсқымыз келіп киноның жартысында шығып кеттік
kymba11 .
Лучше чем ардагер
пивчански 💘💘
ну ток из за кинотеатра и то дорого очень
RM
Rahman Muratovv
Дерско
Mr Khan
Хорошие цены, Не плохой зал. Но очень громко и свет в коридоре попадает в зал
🎭👀💙Shadow💙👀🎭 _
Отличное кино как по мне зато рядом и впринципе цены одинаковые. Кино качественное все идеально. Мне понравилось этот кинотеатр
B🎭
Ber1kov 🎭
Билеты дорогие
Erbolat Berikov
Аватар 3 кино кинотеатр Атырау арсенал Билет Акша канша Мен глухих слабослышащих Удостоверение лица иваналидностью
Talgatovich 🦂
Киноплекстн залы лучше по идее
Gulnaz Talgatkyzy
Очень круто!
Ляззат Кабдолова
Кинотеатр залы өте салқын😣
Арсен
Фнафка кргызема? кргзсе полезно дендер
Билетные контролеры ужасные ,до входа портят настроение без каких-либо причин,а строят из себя важных
АЭ
А Эм
Сойдёт
🚽😈
На данный момент самый большой экран в этом городе обожаю этот кинотеатр Звук нормальный, зал хороший не холодно
aslan amanbaev
Кеше кешкисин женский сумка калып койды ертенинен алу барсак жок деди калай Аллаһтан корыкпайды СубһанАллаһ
SS
Saltanat Sarsergalieva
👍
ДУ
Даурен Урынбаев
паражняк кино караитындай емес ишы жанып тұр… тердың исы тамақтын исы шырп жатр бар кондерларн коспаит👎🏻👎🏻👎🏻. онын каснда киноплекстыкы жақсы комфортно!!!
Наурызбек Наурызбеквич
Енді кино карамаспын ауру дан
Аманат Аташев
Клласно
Amelia .
Все нормально, но мне вот интересно — что делают 14-летние дети в кинотеатре на фильме для категории 18+ без родителей? Как вообще такое допускают?
Dias Dauletbayev
Фильм по человеку бензопилу это пик, хорошо что все премьеры в одном кинотеатре
Yung Bapmen
Прекрасный кинотеатр
GA
Gilazh Aitolgan
Зачем включать осенью кондиционер???? Очень холодно внутри!
YS
Yerassyl Saparov
Кондер на всю мощность в холодную погоду
НУ
Нургуль Утегалиевна
👍
Назерке Нуракмет
Ужасно холодно, могли бы отопление включить! так не комфортно было сидеть, конечно зал и фильмы хорошие!
Danagul Demeuova
Овла
Aldik _833
Һһһ
А. К.
Было классно но кресла были неудобными
Айболат Аташев
Мне понравилось очень сильно кино смотреть
инжу калд
n b
кайф
БА
Бисен Анесов
Іші салқын прям! Кішкене кондерды жайлатуға болама өтініш! Прям тоңып қалдық
Nurik "
Очень классный кинотеатр советую пойти туда Пошел на фильм крд мурашки по коже были после просмотра, спасибо что не испортили мнение о кинотеатре после захода в него
S1
Sayonara 1
Укажите верные контакты в инстаграм, 2 гис и тд. В личные сообщения не отвечаете, телефон не поднимаете городской. Оплатила билеты онлайн, билеты не выслали, пришлось ехать самой чтобы билет выписали
Шакалака Шакалака
салкын,сосын 12 ден кейын 13-14 адамдар взрослый ма не капец