Farra
Караоке-зал
ГТ
Гулимжан Тлеуова
Отырғыштар саны аз, қосымша стол қоспаған тек адам санына қарап қойған отырғышты, тым болмаса қосымша диван қоймаған. Стол алдын ала дайын болмады, қонақтармен жағаласып дайындады столды. Балл беретін караокесі 0 балл ғана береді, сосын музыкасы қалып қоя береді, ютуб қосып алдық. Тамақтары мол, бірақ дәміне өз басым көңілім толған жоқ. 2 микрофонын 1 еуінің зарядкасы отырып қалған, біресе істеп, біресе істемей тұрды.
Р0
Рай 080
Тамақтары мол, дәмді болды. Әсіресе бешбармаққа сөз жоқ өте дәмді болып, қонақтардың бәрі мақтады. Осы ресторанға туған күнімді жасағаныма еш өкінбеймін. Бағалары да қолжетімді, іші кең. Рахмет Фарра қызметкерлеріне риза болдым.
ЛЧ
Лаура Чиктиева
Тамағы дәмді жақсы, тек микрофоны өте нашар даусы шықпайды
ДИ
Дария Идашова
Делала др,все супер обслуживание на высшем уровне,тамак оте дамди,залы красивые и музыка очень четкая караоке классное😍😍😍👍🏼👍🏼🤭
Erasyl Zhastilekovich
Музыка кобы жок, микрофон порожняк
КИ
Коркем Итенова
Іші салқын болды. Сол үшін тқрт. Басқа жағы жақсы
ГА
Гулмира Амангалиева
👍 супер и вкусно
ZA
Zhanerke Amirbai
Заведение оте жаксы иши таза унады,Тамактары отее оте дамди ари тойымды.Коп рахмет тагыда келемиз🤩🤩🤩
Duman
Отличное место для проведение мероприятия Всё красиво сделали
Виктор Цой
👍🏻👍🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻👍🏻
Демен Н
Хорошее место для караоке и еда особенно хороша в плане вкуса,повара молодцы, всем советую
Айзере Деменова
Тамақтары өте жақсы, молынан салады. Обязательно тағы келіп отырамыз. Маған ұнады👍👍👍👍
Саят Нұралин
В субботу закрыли в 1 час ночи , даже просьбе не включили одну музыку, мы уехали даже не потанцевав , админ нас по полный игнорировал, даже не общался, я в ах.е , больше не буду здесь праздновать мероприятие .
BS
Bakdaulet Serikov
good job waiter
ZS
Zulfiya Shangereeva
Обслуживание на высшем уровне. Мне нравится всеее
КБ
Куляш Булатовна
Сидели в караоке, микрофон не работал , прстоянно гнал второй микрофон. Акустика ужасная. Сервис ужасный,меню слабое. Туда больше не вернусь
Кайрат Умирзаков
Бари жаксы, рахмет сиздерге!!! Баламнын Туган кунин откиздик,бари унады.
Ss S
Тамактары кушти аппетитно 👍🏻. Сервис и обслуживание на высшем уровне. Советую.
Naz Makhanbet
Замечательный ресторан, еда на высшем уровне 👍! Желаем процветания и много клиентов 🙌.