Grand ballroom
3.3
3.3
М Б
Совсем не понравилось
Бүгін жаңа жылдық отырысқа барып, көңілімізден шықпағанын айтқым келеді. Адам басынан 25мың тг алды, бірақ ондай бағаға тұрмайды мүлдем. Тап тар жерге 5 үстел қойып қойған қақ ортадан біздің ұжымға, адамдар сыймай жатыр, ине шаншыр жер жоқ, даяшылар орындық арасынан қыстырылып әрең өтіп, қызмет көрсетіп жүр (олардың жұмысына еш назым жоқ, тар жерде барларынша қызмет көрсетіп жүр), іш ысып кетті, желдеткіш қосудан бас тартты, берекет қашты. Бір қораға тығып қойған малдай сезіндім өз басым. Үстелде дым жаңа жылдық әшекей жоқ, әдемі вазалар жоқ, жалпақ ыдыстарға салып салып қойған. Қыруар ақшамызды төлеп келдік, жақсы көңіл күймен қарсы аламыз деп, бірақ әттеген ай болып тұр.
IA
Islam Amir
Совсем не понравилось
Үлкен басшысын кім біледі? 2 -гиске алғашқы рет, негатив жазып тұрмын. Мұндай халықтың қуанышына малша қараған адамдарды бірінші көруім... Адам өтетін жер жоқ, ауа жоқ. Администратор өкінішке орай, адамгершіліктен жұрдай. Билей алмай, көңіл күйсіз кеттік. Осыншама жауапкершілігі жоқ , ресторанды бірінші көруім. Офицанттар өте төмен деңгейде.... Бәрінен бұрын мекемелердегі апаларды аядым. Қаншама дайындвқ шаш, киім, тырнақ . Осының бәріне құртып келгенде, алдыңда осындай күтіп тұр... Маңдай терімізбен табылған ақшаның , сұрауы боларына сенемін. Бұл дүние де болмаса да...
ZR
Zhanara Rakhimgalieva
Совсем не понравилось
Ужасно ,стол как на садақа ( Я понимаю если мы бы 15000 тг заплатили ,но за 25000 этотпросто позор! Ресторан не расчитан на 600 человек ,проити между столами невозможно,танцевать тем более.Как в бане сиделии,потом от о всех пахнет,Заберите свои деньги ,пока не поздно!То что творилось с нашей верхней одеждой ,это вообще треш ,никого ответственного не было ,вещи валялтсь на полу ,люди не могли найти свои шубы ! Просто стыдно перед коллективом )
Айгерим Казиева
Совсем не понравилось
Даже 1 бал коюга жалко! Столдары ужасный, неге сыкитып коймайсындар? Напитки хотябы косуга боладыго , маган тек спиртной оздериннен деп айтты , второй тамагы курица в люсливочном соусе дейди бирак сливки жок ишинде, вообщем мусор бир созбен айтканда, свежий етип толтырып кою керекко, еще грубить етет шыкщы кетши сен кимсин деп, 👎👎👎👎👎👎 Конилимиз калды полный бардак
Салауат Бисенбаев
В восторге
Бүгін туыстарымыздың юбилейін осы ресторанда атап өттік. Бәрі өте әдемі ұйымдастырылған, персонал сыпайы, тағамдары керемет. Осындай жерге тағы да келгіміз келеді.
Shugyla .
В восторге
хороший ресторан,на днях делали банкет,все было на высшем уровне про зал и интерьер молчуу🫣очеень красиво и персонал тоже вежливый всем советую👍👌 прочитала другие отзывы не знаю на что жалуеться) у нсс все было отлично
aa
amina albek
Совсем не понравилось
самый ужасный ресторан, вся посуда грязная, еда не вкусная, доверились, не оправдали наше ожидание. После мероприятия многие заболели отравлением
Aman Elemes
В восторге
Керемет ресторан обслуживания, условия, тамақ высший уровень ұнады бәрі. Официант Нұрхат четко обслужил
ДА
Дарын Асильев
В восторге
8 наурыз оте жогары денгейде отти, Бари Тамаша, администрация уйымдастырушылар просто супер! Тамактары жаксы керемет! Тек зал ыстык болганы болмаса, а так все хорошо
Gulnara Shabayova
В восторге
Бүгін 8 наурыз Гранд Баллрум ресторанында қан орталығы ұжымы отырдық.Тамақтары ұйымдастыруы прямой экран қонақтары қызмет көрсетуі бәрі 10\10.Әсіресе бізге қызмет көрсеткен Айжанар атты даяшы сіңліміз өте жоғары деңгейде қызмет көрсетті.Әрдайым жанымыздан табылды,шәйі дәмді ыстықтай құйып берді.Алғысымыз шексіз🤍
Динара Максутова
В восторге
Біз 8наурыз күні мейрамға достарымызбен отырдық. Өте жақсы отырдық тамақтары іші ұнады.Жарық кең музыкасы ұнады.қызмет көрсеткен қыздарға Рахмет🫶🫰
Альфия Апи
В восторге
Іші өте жақсы, отыруға жақсы, тамақтары унады рахмет!!❤️
Aruzhan Alexey
Совсем не понравилось
Ужасное заведение,на корпоративе было около 700 человек, при этом ничего не было нормально спланировано.👎🏻👎🏻👎🏻
Актолкын Доскабылова
В восторге
Керемет кеш болды. Олжалы болдым приз ұттым. Көп рақмет администратор организаторларға! Көп жасаңыздар 🙌🏼 тамақтары дәмді молынан болды
damikon .
Совсем не понравилось
Сделали корпоротив 26.12.25 (ТШО) очень сильно пожалели, лучше дома праздновать чем в таком заведении!!! Назвать такое место ресторанам просто невозможно, 700 людей это что за ужас?! Про еду вообще молчу все ужасно выглядит, администратор грубый не умеет разговаривать с людьми, совет руководству, поменять администратора, в гардеробе такой бардак творился. Жалко ставить даже 1 звезду).Совет на будущее не делать тут мероприятие.
Ergalievv 077✌🏼
В восторге
Ресторан керемет іші акустика бәрі де жақсы официант балдар қыздардың қызымет көрсетуі бәрі де жақсы кеше болған корпоратив керемет өтті админ өте жақсы кісі екен кеңпиіл адаммен сөйлесуі бәрі юе ұнады тамақтары бәрі жақсы повыр лар ға көп көп рахмет осы ресторан дағы қызыметкерлерге көп көп рахмет көп стол болсада бәрі жақсы деңгейде өтті болып жатқан корпаративке баруға кеңес беремін 26сы болған карпаратив👍🏼 алдағы 30на шин корпаратив ке кеңес беремін бәріде👍🏼👍🏼👍🏼
А.
А .
Совсем не понравилось
Вчера провели корпоратив в этом ресторане, вообще не советую! Ужасно было просто все!!! Начиная с оформления вплоть до состояния самого ресторана! Во первых в ресторане грязь это ужас просто! Оформления новогоднего нет( одна елка и то бишарашская! 700 людей за вечер это просто ужас! Акшадан олдиндер ма? Если сказали 300-400 нужно на это количество организовывать! А тут в два раза больше людей. Сидели как селедки! Гардеробная не расчитана на 700 человек, в итоге с собой носили куртки! Посуда была грязная, еда вообще не вкусная, толком ничего и не поешь! Оформоение стола это что то с чем то, как на садака блин! 25000 не стоит своих денег, максимум 10000! Нуртилек тоже так себе тамада(( в общем мой совет бегите не надо здесь праздновать ничего!!!
ND
Nurasyl Duisegaliyev
Совсем не понравилось
Ужасное место!!!!! Слишком много народа. Никаких атмосферы. За 25.000тыс жалко!! Не стоит своих денег!
ДТ
Диляра Тельман
Совсем не понравилось
Ужасно, тап-тар, сыймай отырмыз👎🏻 официанттар вообще келмейді, шақырсаң өтіп кетеді. Тек адамдарды толтырып стол қоя берген, танцпол тап-тар. Корпоратив жасайтын жер емес. тамактарда тек 1 жерден
Камила Кинжигареева
Совсем не понравилось
Қазір жаңа жылдық кешке келіп отырмыз ! Ресторан іші ужас адам екі ресторанын жинап алған 45 стол бар * 12 адамнан анағанда почти 500 алам мынан масқарағо ! Адамды мазақ қылғаныма ? Жұмыстан шығып демаламвз деп келгенде вообще көніліміз қалып отыр официанттар вообще келмеді потомушта өте алмайды қасымыздағы столдағы адамды шығару үшін өзіміз тұрамыз !!! Еще 20:30 бастаймыз деді сағат 21:20 болды халық шулап жатыр елка үстімізге құлауға қалды ужас сөзім жоқ төлеген ақшамызға обал 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Асель Султангалиева
Совсем не понравилось
Келетин жер емес, казир корсарка келип отырмыз. Бронь жасаганда, бар болганы 25 стол болады деген 45 стол жайып койган, между столами отетин орын жок. Не то что отетин. Отыра алмайсын келеси столдагы адам симай жатыр. Админ залга шыйпай отыр. Ерегесип. Ертен болатын корпаратив акшаларынды алып алындар. Пока не поздно
Нурали Саламатулы
В восторге
Офистандар оте жаксы кызымет етеды
K_
Kali _g
Топ ресторан
Assyl Zh
Бәрі күшті, тамақтары дәмді 👍🏻👍🏻🤩
Markizat Amandykova
В восторге
Кушты ресторан тамактары дамди рахмет❤️
Асемгуль Жумагалиева
Вкусная еда, приятная атмосфера 👍👍👍
ДГ
Дастан Галымжанулы
Совсем не понравилось
Өте нашар, адам көп, тарылып кетті, Алем үшін отырды көбі
GU
Gulsezim Utegenova
✅
Манарбек Сахташов
Мм
MY
Mira Yermekbai
В восторге
Сегодня прошел на ура юбилей зятя ! Кухня отличная , обслуживание отличное ! Все гости довольны были сервисом и вкусной кухней .
Айза Сабыргалиева
В восторге
Все кто пишут про еду, особенно ТШО сравните еду с коммерческим предложением. Все совпадает, я даже по вашим фото вижу в комментах. Было оооочень классно, нашему коллективу очень понравилось🫶🏻🫰🏻Тамақ мол болды, даже когда в конце уходили еда оставалась. Каждый столдан 2-3 адамнан лотерея ұтты. Қымбат әнші, екі қымбат ведущий, қымбат приздар, лотерея приздар потолок болды. Тамағы керемет тағы айтамын. Жүректеріңді кең ұстаңдар ағайын, 2026 молшылық жүрекке қарап береді Алла!
GB
Gulnur Boranbayeva
Совсем не понравилось
ТШО ның 26 сы күні жаңа жылдық корпоративінде болдық. Шындықты тура айту керек деп ойлаймын.Ресторан құнығып өте көп адам алған қыстырылып әрең отырдық. Танцполда билеу мүмкін емес ауа жоқ баня болды. Тамақтары өте аз. 2 горячий болды 1шісі рис с курицей в сливочном соусе 😭салған порциясын көрсеңіз 1 қасықтан садиктегі балаға салғандай.Әлемді тыңдап болып келсек горячий әкеліп 1 котлет 3шт фри салып кеткен екен сап салқын жей алмадық.700 адам алған ужас! 20-30 шт подарка 700 адамға🤦♂️. Көңілімізден шықпады! Әлем үшін бардық соны көргеніме қуаныштымын. Ресторан шамалы!
Дастан Қабдоллаев
Ваууу
iA
id Apple
Совсем не понравилось
Это был полный треш и провал!!! За дураков всех держите кроме себя????!!!!есть было нечего, дышать нечем!!! Обещали крутые призы, но по факту все самое дешевое!!!! Алем поет там минут 10-15 и уходит, и то под конец мероприятия уже! Не умеете организовывать ничего, так не беритесь за это дело!!!!
Нурбол Жумагалиев
Совсем не понравилось
Кеше корпоратив ұйымдастырып барған жеріміз. 680 адамды бір залға тығыстырып, шыбын өтетін жер табылмады. Дастархандағы дәм ашылу салтанаты басталмай тұрып бітті. Ақшаға құныққанда да, шегі болуы қажет
Akmunya A
Совсем не понравилось
Вчера были на корпоративе в этом ресторане, людей 700, очень много, даже ведущий Нуртилек сам в шоке от количества народа, сидели как селедки в бочке, некоторые столы с собой таскали блоки напитков. Еле поместились за стол🫣 между столами нет расстояния, Очереди в туалетах километровые, еды очень мало, по 1-2 столовой ложке горячего(( 1 официант на несколько столов, вышли голодные и разочарованы(((
Эльмира Хилимова
В восторге
Ресторан кушты прям обслуживание, тамак бары кушты унады, условия бары на высшем уровне 🥰🥰прям довольна боп калдым спасибо🥰
Moldir Maidanbekova
В восторге
очень классный ресторан, устраивали банкет и все прошло на высшем уровне. От еды и оформления были в восторге. Остались в хорошем впечатлении 😍😍😍😍😍😍😍😍
ex ex
В восторге
Біз бүгін осы жерде юбилейде болдық, шынымен өте керемет өтті. Тамақтары дәмді, қызмет көрсету жоғары деңгейде. Залдың атмосферасы өте жайлы. Барлығы көңілімізден шықты!
AА
Aya Аbil
Совсем не понравилось
Внесла аванс за банкет, по семейным обстоятельствам была вынуждена отменить(сообщила за месяц до планируемого банкета).В возврате отказали, заявив, что деньги вернут только если на эту дату найдётся другой клиент. По сути — удержание аванса без гарантий и прозрачных условий. О таких правилах заранее не предупреждают. Не рекомендую.
Кайнар Кенжегалиев
Совсем не понравилось
Атыраудағы ең нашар мейрамхана. Тіпті “1” деген бағаны қою тым көп. Себебі: Ол жерде бір жыл дұға дастарханын өткіземіз деп 3-4 ай бұрын ақысы төленген іс-шарамызды бір апта қалғанда жөндеу жұмыстары жүргізіледі деген сылтауымен басқа мейрамханада өткізуге тура келді. Жөндеу жұмыстарының жүргізілмей, басқа садақа өткізіліп жатқанын көзімізбен көрдік.
Асель Асель
Совсем не понравилось
22 наурызда тойымыз өтті, өте нашар , той жасауға кеңес бермеймін! Есіл ақша, қонақтардан ұят болды! Ешбір тамағы ұнаған жоқ, күріші піспеген тамақ! Шынымен ұятқа қалғыныз келмесе жасамағыздар!
ГЕ
Гульмира Ергазиева
Совсем не понравилось
Ешқандай жауапкершіліктері жоқ.Айтқандары өтірік.Ең нашар ресторан.Жолайтын жер емес.Келесіде білетін болдық.Бәлен ай бұрын беріп қойған заказымызды 1 апта қалғанда өтірік айтып басқа банкет залына ауыстырып жіберді.
KY
Kuanyshbek Yergaziyev
Совсем не понравилось
Бұл ресторан адам алалайды, 3-4 ай бұрын заказ қабылдап, алдын-ала ақысын төлетіп алып, шараның өтер кезіне жақындағанда біздерде ремонт деген желеумен беделді адамдардан заказ қабылдап, бізге басқа жерде өткізіңіздер деп, ақшаны кейін қайтарды. Шара жасар күні олардың беделді адамның шарасын өткізіп жатқаны анықталды. Бұл жағдай ораза кезінде орын алған еді. Осыған байланысты біздің өткізбек болған шарамыз өз мәнінде өтпеді. Соған байланысты бұл ресторанға ең нашар деген баға береміз👎👎👎 және бұндай жағдайлар жие болатынын өзге адамдардан да естідік.
IA
Ismail Adai
В восторге
Рестаран өте жақсы керемет Таза, халыққа қызыметтері жақсы Дайаршы және тамақттары өте жақсы Тек көлік турақты ұлкетсе керемет болар еді ))
КИ
Куралай Измаганбетова
В восторге
Ресторанның қызмет көрсету сапасы өте жоғары.Әсіресе,дастархан мәзірі тамақтары өте балғын,дәмді,мөлшері мол.Даяшылары өте шапшаң,әрі өз қызметтеріне мұқият,жауапкершілікпен қарайды.Ресторан әкімшілігінің мінсіз қызметіне көп-көп рахмет! Беделі биікке көтеріліп,клиенттері арта берсін!
Акнур Тусупова
В восторге
Очень понравилось это место! 😍 Еда вкусная, свежая и красиво подана. 😍Обслуживание отличное — персонал вежливый, внимательный и быстро работает. 🔥Атмосфера приятная и уютная, остались только хорошие впечатления. Обязательно придём ещё 😍
UZ
Umirzak Zinelgabidenov
В восторге
Гранд баллрум ұжымына көп рахмет! Администратор Бауыржан мырзаға көп рахмет! Бүкіл нәрсені ұйымдастырып берді. Алла тағала істеріңізге береке берсін! Тойларыңыз көп болсын!✊🏻
AT
Aigerim Tlekkabylova
Совсем не понравилось
1апта қалғанда отмена беріп салды садақаға,баска адамдардынкін өткізу үшін.Жауапкершілігі жок администратор Бауыржан.Алданып қалманыздар‼️
КЖ
Коблан Жардемов
В восторге
Бүгін 8 наурыз құрдастарымызбен бардық. Тамақтары керемет. Азамат деген официант жас бала қызмет етті. Өте сабырлы екен. Шауып жүріп керемет қызмет етті. 👍👍👍 Еңбегінің жемісін көрсін!