Айша таттілері
Кондитерская
Дикон .
Айша тәттілерінің тұрақты клиентінне айналдық🥰 торттары свежый, дәмді және бағалары қол жетімді торттың бетіне жазғызу тегін екен😍
Каламкас Калиева
Торттары ұнайды. Алдында меренга рулет,бүгін медовик пломбир креммен,өте дәмді,керемет. Рақмет.істеріңізге береке берсін және жазуы да тегін екен. Өрлей беріңідер
Mustafa Shokay
Керемет
Моля Ермекқызы
Жакында Асап (бужы) алдым, дами енди созсиз дамди😍 сосн Бауырдын пиццасы дейма не диди солда кушти болды. Рахмет истеринизге береке берсин.
алтынбекова айша .
Оте керемеет
Aizere ber1kovvva
😍
SK
S K
Оплата только каспи переводом, что не очень правильно, т.к это незаконно так вести бизнес. Это на заметку руководству. Простой магазин со сладостями возле дома. Сервисом здесь, конечно, не пахнет. Просто человек за прилавком, который отдаёт заказ и принимает оплату. Но только здесь готовят мой любимый баноффи пай в полноформатном размере, и он правда настолько хорош, что только ради него можно закрыть на все глаза и дать 5 звёзд 🙌🏻
Акмарал Шайхина
Обслуживание өте нашар Алмагүльдегі точкасында продовецтер сен үшін жұмыс жасайтын құсап жауап беруге шаршап тұрады не довольный түр жасап алып аласыз ба деп ценасын сұрасаң инстаграмнан отзыв жазып едім өшіріп тастапты принципиально осында жазам 👎🏻
A S
Бугн королевский торт алдык, дым дами жок, еше креми муз болып жатр 👎👎
ШС
Шынар Салимова
Вчера муж купил пирог сникерс . Это самый отвратительный сникерс😨 Ни вкуса , твердый , очень сухой , кажется простоявший не мало . Больше не ногой в Айша таттилери ! И вам не советую
Albarri Mendybai
самый лучший торты в атырау
Алтын Дильдаев
Магазинды ашпастан бурын парковка жасап алу керек где попало аша бермей
Шынгыс Канатов
Айша таттилеры, самый лучший выбор😍
SI
Saida Ibrasheva
опоздали на 20мин так еще и не похож торт
Арсен Ауганов
фигня артиаииа ат
ШК
Шынаргуль Килашовна
Айша тәттілері ұжымына рахмет,1күнде тапсырысымды қабылдап ойымдағыдай етіп жасап берді.Үйіме дейін тегін әкеліп берді,рахмет👍
Жарасовна ..
Если честно омиримдеги ен жаман тандауым болды.Уакытында алып кететин заказды.Сагатынан кешиктирип,1сагат жарым куттим.Сонын кесиринен буткил шаруам калды.Уакытымды алды.Настроенимди бузды.Адамды нервный срыв кылды,до того.Кешиктиретин болгасын,адамга ескертип жазуды да билмейди.Конечкага жакын жер болгасын,барам да алып кетемин деп ойлап едим,карайган уакытымды кетирди.Кеширим ретинде торттын касына дымда жок.Начинкалары да унаган жок.Торттын креміде езилип келди.Не советую ешкимге.Сарафанное радио аркылы,кандай екенин билип жур адамдар!!!
RA
Rauan Alim
Ужасный сервис! Очень долго отвечают! Заставляют ждать!
НТ
Нургуль Темиргалиева
Вкусные изделия.. Вупи пай особенно.. В меру Сладкие и чувствуется что качественное сырье используют..
Диана Нургазина
Продавщица грубовато разговаривает, можно было бы чуть вежливее, портит впечатления о магазине
El Az
Красивый, свежий тортик ,брала на 14 февраля
AI
Aigerim Issimova
Қонақтық сайын Айша тәттілерінен аламыз, өте керемет, сатушылары да өте сыпайы, свежий нәрсені айтып отырады, дәмі бір бөлек, просто алып көрініздер, өкінбейсіздер
EA
Erdaulet Akhmetzhan
Айша сила Зауреш могила
AI
Almagul Idrisova
Айша тәттілерінің торттары , пирожный пирогтары өте дәмді. Конағыңа коюға неше түрінен таңдап аласың. керемет Істерің алға бассын 😍🤤
ЛИ
Ляззат Исимова
Я заказывала торт и он получился лучше моих ожиданий. Хочу сказать огромное спасибо кондитеру и всем, кто помогал с заказом. Обращаться буду только к Вам и рекомендовать вас друзьям и знакомым! Торт был изумительный, очень очень вкусный, нежный ,правда всем понравилось и вообще очень очень вкусный тортик спасибо вам большое !
ТІ
Темірлан Ізбасар
Атырауда Ен Тәтті торттар Алла Разы болсын
Жанарыс Сырымулы
Керемет торттар алуға кеңес беремін арзан әрі қолайлы😍😇 Жұмыстарынызға сәттілік👍
Эльмира Идрисова
Айша тәттілерінің торттары да басқа выпечкаларыда өте дәмді, ауызға салғанда еріп кетеді, ммммм дәмін - ай!
AM
Aidarkhan Maksotov
Атырау облысы бойынша,ең дәмді әрі тәтті торттар қайда десе,ең алдымен Айша тәттілерін айтар едім!
Азамат Исмаков
Атырау облысы бойынша ең мықты, дәмді, тәп тәтті торттар тек "Айша тәттілері"-нде!!!
ЖЖ
Жанна Жанарбеккызы
Шу мен королевский қатты ұнайды осы Айшада🥰 Үнемі осыннан аламыз,доставка жасапта үлгеріп жатады,молодцы❤️ Полуфабриттарында бауырларым жақсы көреді,дәмді еті мол болады👍🏻
ГК
Гулим Калыбаева
Айша тәттілері торттары😍🫶 Дәмі супер енді Пирогтары да күшті прям😋 Тапсырыс беріп көріңіздер Всем рекомендую👍
MS
Moldir Sissenbayeva
Торттары темаа😍🤪
Айдана Қамзаева
Лучшая кондитерская в городе Атырау😍 Всегда все красиво и вкусно. Уже 4 года только у них заказываю. Спасибо Вам за хорошее настроение и аппетит! От всей души желаю Вам дальнейшего процветания, крепкого здоровья, чтобы и дальше Вы радовали нас своими произведениями!
DA
Dana Abdullina
Торттарына сөз жоқ🤤 Доставкаға үлгеріп жатыр супер🙌🏻
Елназ Батырова
Очень хороший кондитерский магазин😍 торты тоже очень вкусные номер один🫶🏻 Уан лав😍
Рысты Сейлханова
Торттары керемет😘❤️🫰🏼
Имран Ниязгалиев
бомба 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼
Арман А.
Хороший кондитерский магазин и цены нормальные. Покупаем часто продукты этого бренда в разных магазинах
Guldana Massalimova
Жұмыс кестесі дұрыс емес көрсетілген.
YA
Yermekuly Altynbek
Только Айша таттілері и все.
КА
Карылгаш Айтасова
Заказывали большой торт с принтом. Мне понравилось и моим гостям тоже. Всем порекомендовала заказывать тут торты. Спасибо вам за оказанные услуги.
Nariman Totayev
Кушти татти десе татти екен! Маган оте катты унады рахмет улкен. Ардайым сиздерден таттилерди алып турамын.
Айнура Аманкельдина
Покупали пирожное «Шу», и булочки со сгущенкой и с творогом- вкусные. Суховаты были пирожные «фисташковый» Есть пироги, готовые торты и порционные пироженки.
Gulnura A.K
Только вот сегодня зашли с мужем ,закупили булочек,самсушек,вкусняшки. Всем советую. К чаю самое-то
@miko ☑️
Торттары тәтті. Қызмет көрсету сапасы жоғары. Өте сыпайы!