Шифа
Клиника
Артур Карин
Оте керемет клиника
Али Ахмад
Врач супер колы женил! Балдарым тез жазылып кетты! Ауыртпай жылатпай баламен соилесип отырып оз жумысын жаксы жасады.
Bekarys Kopzhassar
Оте жаксы клиника даригерлер колдары женил 👍🏻
YB
Yerlan Begimbayev
Жақсы клиника, керекті кеңестер, білікті мамандар, ең бастысы пайдалы және сапалы емдер.
AB
Assel Barakhatova
Не было результата
SO
Samal Ospanova
Мықты мамандар,жоғары сервис,балалар дым жыламай мәз болып шықты,одан қалса медаль,грамота,сыйлық берілді!Ешқандай аллергия шақырмайды екен обезбаливающий дәрілері,даже аллергик бала болса да дым аллергия тудырған жоқ!маған қатты ұнады👍🥳👏
Айнур Азербаева
Бүгін баламызды осы клиникада сүндетке отырғыздық, өте қатты ұнады, баланың жақсы көңілін аулайды алаңдап ештеңе сезбей қалды және мақтау қағазымен марапаттап медаль тағып ойыншық беріп баланы қуантады👍🏼👍🏼👍🏼
Kenzhegүl Ualitkhan
Көп рахмет сізге қолыңыз жеңіл екен Екі ұлымдыда апардым ризамын 👍🏻👍🏻👍🏻
KD
Ka Do
Молодцы, быстро четко сделали обрезание (лазером) сыну! Есть в наличии специальные трусики после операции. Рахмет коллективу Шифа за сервис!
ВЕ
Венера Еспосинова
Балаға подход👍🏻👍🏻👍🏻бісмиллях деп бастады👍🏻 Дым жыламай шықты 💦💦💦 Қорықпай ұлдарыңызды апарыңыздар Ойнап жатып қалай піштірілгенін білмей қалады
❤️Гаухар❤️ Еспусинова
Бүгін ұлым осы жерде сүндетелді ! Ұлым шауып ойнап жүр ! Қолдарыныз дерт көрмесің рахмет 🤲🏻
СО
Санжар Оспан
Өте жақсы екен👍 Қолы жеңіл екен, маған ұнады. Сәттілік!
Aidana Sissenova
Klinika unady,jaksy,vrach balanyn konilin aulap,alandatyp,sundetke otyrgyzu jenil otti,algysymyz weksiz,korkie berinizder,receptiondagy bala da jaksy karsy alyp,uhod barin tusindirip berdi,sundettep bolgan son balaga gramota,medal,oiynwyk berip bala jaksy konil kuimen wykty,rahmet💐
Асылхан Садыров
Өз ісінің нағыз маманы Байболсын Қалқарұлы. АЛЛА ІСІҢІЗГЕ ОТ БАСЫҢЫЗҒА БЕРЕКЕ БЕРСІН. АЛҒЫСЫМ ШЕКСІЗ👍🤝✊
Марат Байдешов
Класны Врач
ЭБ
Эльмира Базарбаева
Аллаға шүкір. Ризамыз. Баламыз мұсылман болды
АҒ
Азамат Ғабдолғалым
Өте керемет! Бүгін баламды сүндеп берді ешқандай ауыртпай бала жақсы көңіл күйде баруға кеңес берем өз бағасына тұрады қызметі
Султанбек Мамаев
Аллах разы болсын Профессионал жігіттер
20 мая 2025, официальный ответ
Сіздерге ұнағанына өте қуаныштымыз💐
ГК
Газиза Керешова
Клиентоориентированности ноль. Попросила ответить на мой запрос текстом, а не 2-3 секундным аудио. На что получила в ответ в 2-сек аудио «уақытымыз жоқ, тыңдап алыңыз”😄 Неге?! На их месте на текстовый запрос ответила бы текстом и тогда, когда будет время обработать заявки клиентов. Несмотря на приемлемые цены и классные услуги, их ответ - показатель в целом их отношения к посетителям. Буду этот центр обходить и отговаривать других, кто поинтересуется.
Gulli 💜
Ерекше баланың анасы ретінде Байболсын Қалқарұлына ерекше алғысымды білдіремін. Баламның бабын тауып, барлығын баппен жасады. Өз ісінің маманы екені көрініп ақ тұр. Табысыңыз арта берсін. Отбасыңызға амандық тілеймін 🤗
RM
Raushan M
Хочу написать отзыв о клинике Шифа, а точнее о хирурге, который делает обрезание детям. Мой сын всего боится, особенно уколов, почему нельзя сначала ребенку лечь на стол, поиграть, чтобы он отвлекся, тем временем сделать обезболивающий укол? И потом, почему перед уколом не брызгается спрей, которы уменьшит боль от укола??? Если вы называете процедуру вип сүндет, так будьте добры соответствовать этому названию. А так сделать укол, потом ещё ждать 20 минут, не каждый ребенок согласится вернуться на обрезание. Мы ведь за деньги делаем эту процедуру, а не бесплатно! Для чего тогда эта приставка нужна, чтобы ребенок успокоился??? Не каждый ребенок успокоится. И отношение врача, почему так себя безразлично ведёт, все таки это не взрослый человек, а дети, надо уметь находить подход. Не знаю как вам, но лично меня не устроило отношение врачей, это же не поликлиника. Ещё когда записывалась, девушка говорила, что мест нет, а на деле пустая клиника.
SI
Sultan Ibn
Өзінін жұмысын жақсы білетін маман ,көптен бері осы кісіге барамын сіздергеде кенес беремін
Nursultan Sagidollayev
Баламызды сүндетке отырғыздық осы клиникадан, бәрі сәтімен жақсы өтті.
Almas Almas
Сапалы, қолы жеңіл, көмектесті
НГ
Нурмагамбет Галимжанов
Өте тамаша! Даригерлери баламен жаксы жумыс жасайды,врачтын колы женил екен!барлықтарыңызға кеңес беремин
Жибек Малекбаева
👍👍👍👍👍 понравилось
Ruslan Hayer
Все супер. Классный персонал. Очень качественные услуги.
Мейіржан Сансызбаев
Өте керемет. Багуа саунасы
OA
Orazaly Abilaykhan
Өз ісінің мамандары.Келіп ем алып демалыңыздар.Аллах разы болсын.👍🏻👍🏻👍🏻
Айбек Айжариков
Алла берекесін берсін!
Аділет Отаргалиев
Анамды Хиджамаға әкелемін ылғи. Байболсын деген кісінің қызмет көрсетуі деген енді😍👍✊🫡🤗😎
Aygerim Kalieva
Ойланып жүргендер, келіңіздер, өкінбейсіздер, кең, таза, жаңа иши, врач өз жұмысына берілген, баланын көңілін тауып тез ари укыпты жумыс жасаиды екен, коркып отырған ата анага егжей текжей ерінбей түсіндіріп барин, сервис деген керемет, до мелочей ойлап койган , орталыққа рахмет, барине мақтап аитып журмиз сиздерді Буйыртса хиджамага барамыз деп отырк
1 ноября 2024, официальный ответ
Сәлеметсіз бе!өте қуаныштымыз сіздің көңіліңізден шыққанымызға!шынайы пікіріңіз үшін көп көп рақмет…
Serik Izimbergenov
Отличная клиника, регулярно делаю хиджаму всё супер. Рекомендую всем.
3 октября 2024, официальный ответ
Serik, добрый день, большое спасибо за ваш отзыв и оценку!!! Ждём вас снова 😁
BZ
Bekdiyar Zheksenbayev
Аллаһ берекесін берсін Жақсы Кеңес берем 👍
3 октября 2024, официальный ответ
Добрый вечер. Огромное спасибо за приятный отклик, мы всегда вам рады 💛
MY
Muhammed Yermukhanov
На высшем уровне👍👍👍
3 октября 2024, официальный ответ
Muhammed. Огромное спасибо, очень приятно получать обратную связь ❤ Ждем вас в гости снова и снова 🤝
Аслан Садуакасов
Баланды пиштиктирдик! Тарс Тарс кирди де шыгарды 👍
Бауыржан Кенесарин
Обслуживание хромает, нет записи, столько людей пришлось ждать 2,5 часа в очереди, но все Альхамдулиллах прошло нормально, толком не объясняют как все проходит, нужно вести какой инструктаж для родителей как все будет проходить, а не так толпой заводить.
18 августа 2024, официальный ответ
Благодарим за отзыв.Но по мере возможности мы всем объясняем как все происходит и мы максимально ста…
А2
Атырау 2024
Шифа клиникасыны өте үлкен алғысымды білдіремін, ұлымды сүндетке отырғызды. Балам кішкене қорқып келіп еді бірақта дәрігердің кішкентай баланы алаңдату ыңғайы өте жоғары дәрежеде.Бағаларыда өте тиімді балаларға ойын тв приставкасы тетігімен, сыйлыққа ойыншық, мақтау қағазы, медаль. Жарайсыз тек істеріңіз алға бассын.
18 августа 2024, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Аллаһ сізден разы болсын шынайы пікіріңіз үшін,бізді түсініп ризашылығыңызды білдірге…
Сапар Сапаров
Ассалаумағалейкум барша Атыраулықтар және оның қонақтары! Бұл керемет клиника хидама жасатуға және балаларыңызды сүндетке отырығызуға. Бұл клиника Алмагүл ы/ауданында болған бұрын қазір осында. Байболған ағамызға мың алғыс, қолыңыз дерт көрмесін! Алла шипасын берсін ем іздеген жан
Ok
O k
Оте жаксы емдейді👍
Нуржан Багытжанов
Ассаляму алйкум Аллах береке берсин истерине! 👍
16 марта 2024, официальный ответ
Уаалейкум әссәләм!рақмет көп көп
Айгерим Каныкомова
Керемет! Қырсық баламды сүндетке отырғызып, ауырмай, жарасы да тез жазылып кетті, рахмет сіздерге!!!
18 августа 2024, официальный ответ
СӘЛЕМЕТСІЗ БЕ! рақмет сізге шынай пікіріңіз үшін!Ұнағанына өте қуаныштымыз,үлкен азамат болып өсіп кетсін барлық батырларымыз
Eduard Ashimov
Өте жақсы клиника!!! Өз балаларымды және ағам балаларын сүннетке отырғыздық. Жігіттеріміз қиындықсыз жүгіріп кетті!!!
ƏО
Əділет Отарғалиев 1994
АЛЛА берекесін берсін.Өте жақсы.Алға баса беріңіздер..! Сапалы қызмет көрсету орталығы.Шипаға барып себебін жасау арқылы АЛЛАдан шипа сұраңыздар.!!!
Assel Kenzh
Өз ісінің шеберлері!
DD
Dido Dilmagambetova
Отличная клиника, знающие врачи своего дела. Хиджаму доверяем только им. Советую всем.
ECO WORLD
Записался на приём 10:00, на следующее утро звонят и попросили прийти в 15:00, прихожу клиника закрыта, звоню никто не берет трубку! Вот так прошёл рабочий день с которого отпросился 🙄
2 мая 2021, официальный ответ
Добрый день!Просим Вас извинить за неудобство!Наш сотрудник приболел в это время.
Санат Калибеков
Врачи клиники опытные, отзывчивые!Вообщем мне очень понравилось там!рекомендую!!!👍👍👍
Дина Аблаева
Врачи приветливые!главное опытные и знают своё дело!!!!😍👌👍👍👍👍