Галерея дверей
3.7
3.5
AI
Akmaral Idrisova
Қайырлы күн! Сіздерден алған ламинат және есіктер бізге өте ұнады.Сапасы керемет.Келіскен уақытта тез келді заказымыз.Продовец Шынар өз жұмысын жақсы білетіні көрініп тұр.Рахмет сізге. Бәрін дұрыс өлшеп түсіндіріп сапалы есіктер мен ламинат таңдап жеткізіп берді.Көп рахмет сізге
РС
Ринат Саматов
В наличие жоқ ламинаттары бәрі заказбен ұзақ күту керек
Зиядин .
Кушти есиктер екен
AR
Akniet Rakhimova
Сапалы есіктер үшін көп көп рахмет. Ойлаған есігімізді тауып қуанып қалдық. Қол жетімді бағада сапалы есіктердің барлық түрі бар екен. Табысты болыңыздар.
ОЖ
О Ж
Товарлары нашар
АЖ
Асемгуль Жаслановна
Двер оказались не качественные Не советую. Брали 2,5 мес назад. Открыли сегодня. Дело не в сроке. Качественные двери не бывают такие. Доставили сами. Доставщик так торопился уверял что у нас браков не бывает. В итоге магазин, не хотят признать вину. Жаль. На новый дом, жалко ставить бракованные((