Smart Auto Service
СТО
A
ALINOL
Егер машиналарың керек болса жанында жүріп әр болттарын дұрыстап бекіткеніне өте мұқият қараңдар! Әйтпесе қалай болса солай өтірік істи салады шыны керек новый машина болса желательно өздеріңнің сенімді адамдарыңа апарғандарың 1000 есе жақсы
МД
Мурат Джалымбетов
Сервис просто огонь низкий цена рекомендую
an
adi net
Закрыто в 10:00 30 апреля
Amandyk K
Тәжірибелі мамандар👍🏼👍🏼👍🏼. Бәрін четко жасап берді, ұқыпты әрі тап таза✊🏼✊🏼✊🏼
Султан Имангазиев
Жумыс сапасы оте жаксы шиномонтажда развалда ходовой жумыстардыда жаксы жасайды Султанбек брат колына дерт бермесин💪🏽💪🏽💪🏽
Арман А.
Стабильно хорошо работающая шиномонтажка. Тьфу что бы не сглазить :) ребята молодцы ответственные всегда можно дозвониться и подъехать. Там и развал и все такое , 2 подъемника.
ББ
Баке Баке
Өте сапалы жәнеде тез 4 дөнгелекті ауыстырып берді перекидка, бағасыда өте қымбат емес, жұмысшыларда қарапайым жақсы адамдар. Кеңес беремін 10 деген баға
Арон Даутов
Жақсы сервис!
D
Denis
Делал развал 02.05 быстро, профессионально. Отличная работа. Рекомендую
Amiran Kadyrov
Заезжал 12.04.24 сделали развал очень грамотно, чем в других местах, однозначно советую👍
ДГ
Дмитрий Грузинцев
Грамотно произвели дефиктовку ходовой. заменили рулевые наконечники и тяги. Выполнили развал схождение. В сервисе чисто и аккуратно, есть лавочки для ожидания.
Ali Nsangaliyev
жiгiттер өте адал жұмыс жасайды , сапасы жоғары деңгейде
Рафаэль Хамитов
Осы жерде ашылғаннан бері автокөлігіме қызмет алып келемін, тез және ұқыпты жасайды.
KT
Kuat Tasymbaev