Хан Шатыры
Любимый ресторан💓🎀
Ilyas Akhmetov
Еда 🙌🏻🔥 мне все понравилось
medikoshh ❤️
Ыште официанттардан бастап админге диін тәртіп жоқ!Әркімге “е былай турш”деп.Гардеробтагы балада тем более адамдармен урысып.
Nurai Maksut
Кондёр қосуға үйреніңдерши. Не зат мынау бір емес бәлеңбай кондёр тұрып бірде біреуін қоспайт деген. Оны официанттар тұр қоса алмай. Админ қайда қарап жүргенін бір құдай бңлсін. Ужас как душно, как в аду просто. Ауа жоқ демалайын десең. Кондёр қосып білмиді екенсіңдер, терезе ашуға үйреніңдерши. Бәрі жанып отыр, қысымы көтеріліп кетсе адамдардың. Каждый рядта 1-1 кондёрдан тұр, оны хотябы біреуі қосылып тұрма десек, жасамайма бірдеңе дым желі жоқ🤦🏽♀️
sabo 228
это место просто замечательно! организация на высшем уровне. очень рекомендую посетить этот ресторан, тут очень вкусная еда)0) 🙌
Нурым Кисимов
Бары жаксы,тагамдары болек, обслуживаниега соз жок😍Официанттар мындеттерн жаксы аткарып шкты
ЕЕ
Ерлан Есенгалиев
Керемет ресторан. Тамактары дэмді. Нурбол, Ануар офицанттары жаксы обслуживание етеді
Сабыржан Кабдолов
Іші керемет звук свет Нұрбол, Ануар молодцы
МЕ
Майра Ергалиева
Барлығы ұнады обслуживание жақсы оффицант равиль жақсы қызмет атқарды маған ұнады
Асылхан Темир
Ханшатыр ресторан ышы бари керемет тамактары дамди Офицант Нурбол Супер рахмет
Aislu Amantay
Хорошое заведение. Вкусная кухня, просторно, обслуживание 👍🏻 Особенно благодарны Дария, очень трепетно и отзывчиво относится к гостям
Асылбек Мырзагулов
12 стол обслуживаниеде жүрген Дильназ қарындасыма көп рахмет, өте жақсы болды
РМ
Ринат Мурзагулов
12 столды обслуживания жасаган Дильназга рахмет,жаксы жумыс жасайды.
ТИ
Толганай Измухамбетова
Официант Нұрбол жақсы жұмыс жасайды обслуживание керемет👏👏👍
ЖД
Жасулан Джулгутов
Официант нурбол молодец
Венера Машкалиева
Анар Каражанова
Бари унады иши адеми тамактари дамди обслужка супер,залдын иши оте адеми
ГД
Гүлбаршын Досанова
Бари унады тамактары дамди облусжкасы кушты болды🥰
Агира Сияровна
08.08.25 күні осы мейрамханада қонақта болдық. Тойханаға сөз жоқ бәрі керемет, тамақтары дәмді болды! Бірақ ең өкініштісі даяшылардың жайбасарлығы таңғалдырды, асықпайды қолдарыңда телефон қайта қайта су құйып берші деп айтуға ұялдық как попало жұмыс жасады. Қатты көңілім қалды....
Динара К
Іші үлкен өте әдемі тамақтары дәмді оффицанттардың обслужкасы күшті ең жақсы ресторан 👍
Т
Татти
Лучший ресторан в Атырау,сервис прекрасный,вкусная еда,хочу поблагодарить офинцантов ресторан Хан Шатыры
Айгерим Кумирова
Тамақтары дәмді обслужка супер👍👍😍
Sh .
Отличная ресторан,вкусная кухня,официанты хорошие,Администратор Гулчехра очень вежливая женщина просто супер, официант мальчики очень хорошие и трудолюбивые равиль,нурбол,ануар,шынгыс,ислам просто супер джигити всем советую!!!
ns
nazerke sydykova
еда не очень, и обслужка тоже
ЖЕ
Женис Елубаев
Өте қымбат заттары
ЖЗ
Жулдыз Закарина
Атырау қаласы бойынша номер 1 мейрамхана Тамағы деген дәмді, мол, бағасы арзан! акустикасы вообще кушті Тұрған жері де күшті ! Офицанттары да админде керемет бір сөзбен сервис мықты 👍 Осындай мейрамханалар көбейсе екен
A A
Ұнады
Bauyrzhan Zhantileu
👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
ГС
Гульмира С
Были там на свадьбе, кухня совсем не понравилась, не вкусно и салаты и закуски, рыб котлеты были с косточками что очень опасно для детей,в самом зале было очень душно, хотя можно было включить кондеры
оркеш мендижан
Красивое оформление
Даня
Хорошая тойхана, повара готовят хорошо, больше сказать не могу. Бывал 2 раза тут и остался доволен
© Syrymbayuly
Барлығы жақсы ішіндегі администратор официант барлығы сыпайы өз істерінің маманы сіздерге үлкен рахмет 🤍
M. Amandyk0va012
таза әрі әдемі, тамақтары дәмді 👍
Қамбар
Вкусные еды и хорошие люди
Akniet Sergei
Официанты хорошо обслуживает,очень большой ,мне сильно понравилось
MM
Minash Minash
Парковка маленькая. Туалеты не всегда чистые
А🇰
Ануар 🇰🇿
Мало парковочных мест
Айгуль Бердиева
В выходные были на свадьбе. Очень понравилась обслуживание, редко у нас в Атырау такое можно встретить. Еда отличная. Желаю им процветания 🌺
Куралай Бисенова
Отличный ресторан, администратор Гульчихра очень хороший специалист! Праздновали ДР мужа, парковка, расположение, акустика, внутреннее убранство и самое главное кухня пять звезд! Порции большие, салаты все свежие! Рекомендую!!!!
Динара Досжанова
Были вчера на свадьбе. Все понравилось. Еда, обслуживание, сам зал. Официант Дана была очень внимательной, все делала оперативно 👍 Советую!!! Если будет мероприятие обязательно по рекомендую ваше заведение.
GB
Gulya B
Меню понравилось, все свежее, вкусно и порции большие. Сплит система работает очень хорошо и акустика хорошая. Один минус-потолкие невысокие.
NК
NURISLAM Куанышбеков
суперр кушти иши кен рестаран акустика 🔥🔥🔥👍👍
Гаухар Ибрашева
просторный зал, все на высшем уровне 👍🏻👍🏻👍🏻
Нурислам Куанышбеков
😔😫😞😞 жаман