Инжел
Продуктовый магазин
Kaneruh DTM
Смысл писать до 4:00 жан шыгып кеатсак Что за прикол города закрываться и открываться по желанию
Махмут Сафармухамет
Әдемы
Бақыт Маратұлы
Хан қымыз және мерке қымызы бар табиғи еш қоспасыз👍 және ішкеннен кейін перигар шығармайды.
АЖ
Айдос Жаңабаев
Қымыздың түрі бар.
Nurolla Nurgisa
Не вовремя не открываются👎🏻
Диляфруз Кенесбаева
Инжел магазиннын кымыздари зор ишиндеги дукенши баламен жолдасида адеми жарасади екиуи бакитти болсын саудаларина береке берсын
Zhenis Gulim✨
бағалары удай, көп товарлардын срогы отып кеткен, бұрын 1 пакет тамак алып едик, жартысының срогы 1 жылға өтіп кеткен, магазиннын іші сасып жатыр,лучше мыңнан алмай ерынби тұрып қасындағы ел асыл дүкеныне бара салған жақсы
Зоя Alloyarova
Закрыты очень очень жаль((((
farkhatuly_ 010
сауда коп болсын кымыздары жаксы🫰🏻🫰🏻🫰🏻
Әлiби Қуаныш
Сайлау дерска тебет 🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Вапше нашар
A
Aizzz
Вообще не советую ,онша емес ,не надо барып акшаларынды куртып.👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎Лас кой ещё калай отырасындар ,самый худший магазин.Ужссс вообще.Не надо честно
Beket Zholdybay
Магазин на высшем уровене!Мне все что есть понравилось❤️
BK
Bekzat Kharisov
Сапалы қызмет, қымыздары бітпейді және ең төмен баға👍🏻
016_Guw 444
адеммы
КП
Куралай Пердебаева
Кушти свежи товар
Inkar🦫
Тамақтарының срог өтіп кеткен іші лас ужс 🤢 Уважение шамалы болсын нашар.. магазин деп айтуга келмиди
ПМ
Пико Маханов
Вообще ұнамады тамақтары ашып кеткен сроктары өтіп кеткен ужс ішіде лас вообще тазалық жоқ ёше тамақтары анау . Уважениесіде нашар, магазин деп айтуға кемиді
RD
Razgul Duisenbaeva
өте нашар тамақ срок өткен қалай болса солай тұр тамақтары заттары.адамдары дөрекі
0 0
hueta00000
bekayddar serik
все классно
НЖ
Нуртас Жумагалиев
Магазин на высшем уровне что хочешь все есть продавцы вежливые найдет общий язык с клиентами работает до 5 утра если что нибудь нужно в любое время не волнуешься всегда вручает магазин Инжел👍👍👍
Еламан Кушалиев
Темирлан Рахымгали
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
ЭА
Элизат Айдарбекова
Магазин хороший все есть ,вежлив относятся к клиентам открыт до ночи