ALIrecords
2.1
2.1
MN
Marina Nurgaliyeva
Звукач Асет кошмар. Общаться не умеет, грубит, наглый, неответственный. В итоге просто забил на нашу запись. Не советую никому.
ZS
Zhannat Sid
Записались вчера на 11:30 пришли вовремя . Начали искать кабинет по всему зданию звоним не берет трубку Подумали всякое может быть подождали у входа 35 минут. Он так и не сойзволился перезвонить. Как можно быть таким безответственным
UZ
Ulday Zhalgas
Өте жауапкершілігі төмен адам екенін көрсетті.Запись күніне келісіп барып тұрсақ гастрольдемін дейді Ең болмаса 1 күн бұрын ескертуді білмейді не кешірімде сұрамайды. Жұмысымызды реттеп барғанмыз,бүкіл уақытымызды алды.Басқа жерді қарастырыңыздар
Askar Aigerim
Өте нашар! Асет деген адамға өлең жаздырдық 2 апта артынан мал құсап жүгіртіп қойды, Ватсаптан игнор ұстады,жасаған жұмысы көңілімізден мүлдем толмады,ақыр соңында кері алдына келдік. Міндеттсініп,бесплатно жасап жатырған адам құсап неше түрлі сөзді айтады. Сіздерге келуге кеңес бермимін,босқа жүйкелеріңізді ауыртқыларыңыз келмесе лучше басқа жерге барыңыздар!
Е0
Ера 01
Өз ісінің маманы😍✊🏻
Аss Bei
Не выполняет свою работу ответственно, не отвечает на сообщения. Не объясняет, а просто скидывает песню без одного куплета. И игнорит в вотс аппе. Не советую. 20 тыс берет еще и говорит это ли ваша благодарность. Будто свою работу за бесплатно делает.
Мерей Бактыгали
Тамаша! Ɵте сапалы! Кеңес беремiн.