Эльхан
Bota Bizhanova
Жаксы магазин издеген затыннын бари бар, Лизок 😘👍🏻
. Madiyev
Совсем не понравилось
Оте нашар дукен продавец омир сургысы келмейтн сиякты болп жауап береды,дурыс оплата карамайт кылшыктап.Вот еркек турганда бары четко а так дукен вообще жаман
yasm .
норм
ЛГ
Лейла Гюлер
В восторге
Очень хороший магазин,всегда там закупаемся с мужем и цены хорошие и продавцы🔥🔥🔥
Adilzhan 077
Снюс там покумаем
Асия
Не понравилось
Кассада туратын апа унамайды клиентпен нашар соилеседы канша деп сурасан нестеисн оны барыбыр акшан жок деп аитады клиентке деген уважение жок
K K
Не понравилось
Кымбат
Айбек Имашев
В восторге
хороший магазин, ассортимент товаров имеется👍🏾, приветливые продавцы, ходим только сюда👍🏾
Dylan A.
Совсем не понравилось
Купил пирожки с картошкой сегодня , окопалась там картошкой и не пахнет , просто хлеб жаренный и всё ,
Саят
В восторге
Хороший магазин. Внутри не ловит интернет, захотите оплатить через каспи – стойте у входа
DL
Dobby L
Не понравилось
Картамен төлем жоқ, ашса бүкілі осында келетін болады ғой. Осы бір домда 3 магазин бар, неге келушілерге қолайлы қылып қоймасқа?!