Бегемот
Автомойка
4.3
Автомойка для грузовых и легковых авто
Позвонить
4.3
ЖД
Жания Дюмбаева
Машина сыртын жақсы жуды,ішін жумады өтірік сүрте салған ,бала отырғасын есіктері балшық болады соныда сүртпеген,бәрін жуатын деп ескерттім негізі;Әйел адам екен деп калай бос солай жууға болмайдығой,менің алдымда шыққан машинаны дұрыстап жуды касындағы адамдар;алған ақшасына тұрмайды;кезекте 1 сағаттан астам уақыт күттім,30минутта жуып берді🤦🏻♀️,баска машиналар 1,2-1,5 сағаттап жуды
sayana serikkalyqyzy
зал ожидания очень грязный
РА
Ром Али
Быстро, чисто, недорого
БЖ
Бауржан Жангельдинов
Хороший сервис, моют быстро.
Н0
Нұртілек 06
Машинанын ішін жу керек сырты таза ішін жумайд бұл адамды канаума не советую керек емес жигитттер
Мурат Каженов
Моют качественно 👍
Bekzat Sakyp
оте нашар рабочийлары клиентпен солесе алмайд баска ел азаматтары тайота сиенна сиякты минивэн дер жумайды екен жалынгандай болдык машина жу ушин
Asset Zinenov
Erkebulan Aubekerov
машинамды кушти жууып берди
К
Ксюша
Хорошая автомойка помыли все грязи машина как новая и также персонал топ вежливый)
Е🚘
Еркеш 🚘
Отличная автомойка! Машину вымыли быстро и качественно, салон теперь выглядит как новый. Рекомендую всем!
AT
Aqarys Toiguly
Быстро помыли до блеско прям) Буду ещё приезжать сюда
СВ
София Васильева
dB
dauren B
Четко помыли все парни молодцы шустрые!
GT
Gaukhar Taigulina
Хорошое место для мытья машины топ всем советую👍
Yerbol .
Автомойка высшего уровня и качества мойки топ👍
TB
Togzhan Bazarbek
Авто хорошая моют качественно все четко круто спасиб!!!🔥
БА
Бахыт Абишева
Автомойка топ вымоли все до блеско. Рекомендую всем!
Бекарыс Ильясов
Помыли все качественно все как надо рекомендую💪🏿
ZA
Zhanibek A
Замечательная автомойка! Всё сделали быстро и без нареканий, цена оправдана качеством. Теперь только сюда.
DT
Damira T
Отличная автомойка! Машину помыли быстро и качественно, даже мелкие детали проработаны. Остался доволен сервисом
A Q
Понравилось, как помыли машину. Внимание к деталям и профессионализм видны сразу. Отличный сервис!
Назерке Кенжегалиева
Химчистка салона жуа алмайды отирик отирик суртип тастаган ремень лас лас, вообще ответственность деген жок сылтау тек айтатыны оз акшанысы турмайды короче
Манас Нарчаев
Не умеют мыть салон. Наружку хорошо помыли.
NA
Nurkhat Abylgazy
Салон жумайдыекен
Nurtilek VII
Постоянный клиент, автомойка Бегемот. Нравится все, качество мойки машины, сервис. Можно записаться в любое время, что удобно для меня. Вообщем советую.
Азамат Кожамет
Жақсы көлікті жуады.
НА
Нурбол Адылбаев
Тайота Estima машинасын жуып берды адемы етып, рахмет сыздерге тап тазза жуады екен. Жумыстарынызга табыс тылейм 👍
Жалғас Дәулетов
Көлікті жуулары жақсы. Күту бөлмесі нашар.
KM
Kairat Mirzashev