ДАСТАН
Мясной магазин
4.3
У нас всегда свежее мясо с сертификатом «Халяль»!
Узнать стоимость
В здании
4.3
dacon_2
Я тут не была ну очень хорошо выглядеть
Арман
Еттеры суйыктеры жаксы просто сатушылары как всегда алдагандай болып и сосын клиентпен солесып былмиды
Жасмин Бимуханова
Бари кушты но бир апа не очень кшкене груба
Asem Utemisova
Дурыс отв бермит ватсаппенде телменде енды алмаимын салемде жок алемде жок!
ЭК
Элеонора Кусаинова
Соңғы кездері фарш ұнамай жүр, иіс бар
ЭЕ
Эльвира Ескариева
Всегда свежее мясо, всем рекомендую, много разновидностей полуфабрикатов
Куатбек Асанов
Выбор маловато.
ЖК
Жанар Калкеева
Всегда там берем и мясо и фарш,все свежое, хорошо бы фарш и после обеда бывало,а то иной раз не бывает
AB
Asau Bota
Кәрі малдың етін сатады. Фарштан сасыған иіс шығады
Zhubatov .A
Кушты унады
ZZ
Zhans Zhansaya
Отличное мясо
RM
Raiymbek Makuov
Магазин очень хороший обслуживание просто топ всем советую мясо всегда свежие на рынке с 2011 года всегда там беру
Арсен Сапаров
Всегда здесь брали мясо, фарш тоже хороший был, прям в очереди стояли на фарш, в последнее время не свежже мясо, фарш не такой, что то поменялось, может хозяин цже другой. Больше не будем тут брать мясо синее старое, ужас. И брали мы за 20 тысячи, на ветер просто!
Nukon Dauletbaev
Мой Город АТЫРАУ очень красивый, магазин открыт всех очень хорошая - За спасибо. Как же я уважаю вас звезды 5 - 2ГИС 😃 можно B инстаграм @nbgdlbv ❤️🙏🏻
UO
Ulzhan Orazalieva
4 қазы алып едім. Іші толған май. Өте нашар, қазыға бронь саласыздар деді. Дайындаған қазыда ешқандай ет жоқ, толған май.Өкінішті, 40 мың ақша босқа кетті. Әрдайым, фарш алатын едім. Енді алмаймын.Не советую.
AZ
Askar Zhanturin
Еттері жақсы! Сатушы қыз молодец, әрдайым көмек беруге дайын. Қызмет көрсету деңгейі өте жоғары... 👍👍👍
VL
Violet Lord
Еттері әрдайым балғын! Тартылған еттері де сүйкімді, енді иелері зейнеткерлер мен көп балалыларға жеңілдік қарастырса жақсы болар еді.
KM
Kundyz Makuova