ДАСТАН
Мясной магазин
4.1
У нас всегда свежее мясо с сертификатом «Халяль»!
Узнать стоимость
В здании
4.1
Aigerim Kalybayeva
Дастан магазиннен 2 точкасынан фарш аламын. Фарштары оте дамки керемет. Кунде свежий болады. Водниктегі Шынармен Жумыскердегі Дельмира дүкенші қыздары жақсы. Райымбек деген жігітте супер, фарш алып қоясызба десең алып қояды. Қай точкада фарш бар екенінде телефонмен айтып береді. Өзімнің көңілім толады. Кәсіптері өрлей берсін💐💐💐💐👍👍👍👍
Dil'naz Isaeva
Продавцы ведут себя просто ужасно, как будто совсем без воспитания: не могут нормально продать товар, изо рта льётся один мусор👎🏻🤦🏻♀️
Ai A
Всегда здесь брали мясо, фарш тоже хороший был, прям в очереди стояли на фарш, в последнее время не свежже мясо, фарш не такой, что то поменялось, может хозяин цже другой. Больше не будем тут брать мясо синее старое, ужас. И брали мы за 20 тысячи, на ветер просто!
ОБ
Оразбек Баймуханов
Дүкеншілер әрең жауап береді мен бір бірдеңе әншейін бер деп тұрғандай
Nukon Dauletbaev
Мой Город АТЫРАУ очень красивый, магазин открыт всех очень хорошая - За спасибо. Как же я уважаю вас звезды 5 - 2ГИС 😃 можно B инстаграм @nbgdlbv ❤️🙏🏻
dacon_2
Я тут не была ну очень хорошо выглядеть
Zhasii Bimykhanova
Бари кушты но бир апа не очень кшкене груба
AZ
Askar Zhanturin
Еттері жақсы! Сатушы қыз молодец, әрдайым көмек беруге дайын. Қызмет көрсету деңгейі өте жоғары... 👍👍👍
VL
Violet Lord
Еттері әрдайым балғын! Тартылған еттері де сүйкімді, енді иелері зейнеткерлер мен көп балалыларға жеңілдік қарастырса жақсы болар еді.
ГС
Гулжаз Сейтказиева
Водник жақтағы магазинен қазір фарыш алып келдік, ішек қарынның дәмі шығады, бауырдың дәмі бар, сатушылары клиентпен жұмыс жасап білмейді, алдағандай болып, Дастаның бастықтары продавецтеріңізбен жұмыс жасаңыздар , Құдайдың қолын ұстап тұрғандай алдағандай болмасын, Атырауда ет құрып қалсада енді бармастай болдым.
Арман
Еттеры суйыктеры жаксы просто сатушылары как всегда алдагандай болып и сосын клиентпен солесып былмиды
Ардак Исмайлов
мынау магазин иши кушти екен ари арзан заттары коп Сатушы Эльнара оте жаксы вежливый
Аяжан Аяу
Продавец грубая, дурыс жауап бермиды. Алып турган затымызды лактырып берып.
ЭЕ
Эльвира Ескариева
Всегда свежее мясо, всем рекомендую, много разновидностей полуфабрикатов
AB
Asau Bota
Кәрі малдың етін сатады. Фарштан сасыған иіс шығады
Куатбек Асанов
Выбор маловато.
Asem Utemisova
Дурыс отв бермит ватсаппенде телменде енды алмаимын салемде жок алемде жок!
N
NI4HTXZT
ПОЧИНИТЕ ДВЕРЬ, ЕЕ СЛОЖНО ОТКРЫТЬ!
M1
Maik 1
Дукеншілері дөрекі екен. Жолдан бара салғанмын.
ZZ
Zhans Zhansaya
Отличное мясо
ЭК
Элеонора Кусаинова
Соңғы кездері фарш ұнамай жүр, иіс бар
RM
Raiymbek Makuov
Магазин очень хороший обслуживание просто топ всем советую мясо всегда свежие на рынке с 2011 года всегда там беру
Частый гость
ЖК
Жанар Калкеева
Всегда там берем и мясо и фарш,все свежое, хорошо бы фарш и после обеда бывало,а то иной раз не бывает
Zhubatov .A
Кушты унады
UO
Ulzhan Orazalieva
4 қазы алып едім. Іші толған май. Өте нашар, қазыға бронь саласыздар деді. Дайындаған қазыда ешқандай ет жоқ, толған май.Өкінішті, 40 мың ақша босқа кетті. Әрдайым, фарш алатын едім. Енді алмаймын.Не советую.
KM
Kundyz Makuova