Savannah
Бәрі жаксы. Два бармен кушты вежливый милые 😊
Zhandaria Sagatbaikyzy
Очень крутоо
Медина aa
Сегодня отдыхали тут,было очень классно админ очень добрая,вода чистая всё понравилось👍🏻
СЖ
Самал Жатханбай
Потратили на дорогу целый час и в итоге они закрылись в 18:00 а в инсте написано было до 22:00 я еще за ранее проверила их сторис в инсте ничего такого не было что мы рано закроемся ехали час и приехали всей семьей а у них каротки день можно было это в сторис выложить мы бы и не поехали бы дети очень расстроились
Марат Аманжан
8 тамыз күні бардық, адам орташа болды, балдарға арналған бассейн салқындау екен, ересектерге арналған бассейн 👍. Іші таза, тамағы бағасы қымбат емес норма дәмді 15 мин дайын болды, кәуап донер пицца керемет дәмі. Өзімен бірге бір 0.5 сумен кіруге болады. Балдарға ұнады. Келуге кеңес беремін! 10нан 8 👍👍👍
Ayana .
Су жақсы бірақ горкалары жасамайды ең күшті горка еді
Аймурзинова Аида
Хоть и день был жаркий вода была холодная , бассейн без подогрева видимо , чикен 👎
Nazerke Mendeshova
Диасқа рахмеееет 🫶
dilnaz tilepieva
оттен жаман офицанттары адамм тындамай жалнып отырдык заказ кабылдай коясызба деп дотова кухняснынын алдна дейын 👎🏾
СШ
Салтанат Шамшенова
Балаларымды апарғым келіп еді, отзывтарды оқып бармағаным жақсы деп шештім. Оданша актаудағы тетисблю жаксы
Лаураа Жексенбай
Барып керек емес спасатилдер дурс карамайды тамактары шекі сулары лас 😡
Мадина Жексенбаева
Сулас адам дары дурс солеспиды )ужс барп керек емес арзан болған не керек
Gulnur Zheksenbayeva
Эльдар Серик
Вы воде плесен
AI
Aldongar Ilias
Суы Өте жақсы асханасы Өте керемет ен арзан аквапарк и көп балалы адамга скидкасыда бар келнздер советую
Аманат Керешжан
Суы лас, салқын қатып олесн. Не советую.
Adeliya OKAK
не первый год)отлично всё)хоть и долго готовят всё равно не минус)мне нравится)в сауну можно заходить погреться если на улице стало прохладно:)а рамен не советую брать...этих денег не стоит 2600 вообще как будто заварили обычный магазинный и всё в чём прикол? Не понимаю ну а так нормик
Laura Adilova
Самый худший, детская горка не работает, вода лёд!!! Хотябы скидку не делает , лишних трат денег не советую
Ravil
Самый худший аквапарк в атырау надоедает горки не работает
Айгерим Дж
Нет душевых кабин в раздевалке! Это как вообще первый раз такое вижу, конечно никто мыться не будет, соответственно бассейн очень грязный, особенно где горки, мутная вода! Удивительно, что рейтинг тут выше, чем Каспи, там хоть условия есть 🤦🏻♀️
Айжан Нажмеденова
Будни кун барган жаксы екен, официант пен админ жаксы унады кухнясы керим
Шугыла Б
Бәрі жақсы керемет ұнады суы таза тек хлордың иісі қатты шығатыны болмаса былай күшті демалуға,бірақ обслужка ұнамады 0 шақырсақ келмецді😡😡 бетіңе қарап тұрып айналып кетеді сол жағы мүлдем ұнамады,офицанттар толып тұр шақрсақ келмейді бір біоіне қарап отыра береді сол жағы ұнамады,ал былац өзі бассейн күшті демалуға суға түскенде😭
Вероника Золотько
Суперский аквапарк! Много бассейнов, они все абсолютно чистые, очень приветливый персонал! И вкусная еда. Мы очень весело провели время, спасибо большое!
🖤 🖤
Біз Оралдың қонақтарымыз өмірімізде 1 рет Саванна да демалуға келдік жақсы демалып шықтық офицанттар жақсы жұмыс жасады су өте таза күшті аква парк екен
SB
Sabina Bakytzhan
Супер провели время в саванне 🤗 Кухня,официанты и админ супер 🙂🥳🥳🥳Поняла что надо приходить к вам в будние дни 🤗
Abzal Abdulov
Сервис отстой
Сезим ❤️
Серсвис 0!Официанттар жумыс жасай алмайды!Столды жинауга шакырып 30минут куттик,заказ алып келгенше 2сагат куттик сонында админге бардык бирак админ казакша билмеймин деп урысысып шыгарып салды.Су хлор сасып жатыр ертеси устимизге жара шыгып,козимиз ауырды!Бармауга кенес беремин!
Арида Кауламбаева
Вода с утра уже грязная была, еда вкусная, но официанты или не успевают или просто махают рукой. Зато спасатели молодцы👍 следят прям за детками, не просто просиживают
Абзал Калдыбаев
не пустили
Айнагуль Султанова
Ужааааасно деуден баска созим жок. Администратор, охрана, официант, повара все все беспредел. Не ходите, не советую 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Kausar Turgali
дым условия жок
Suraj Xudayberganov
Zor
AZ
Arasha Zhanbolatova
Ребенок покрылся болячками после посещения бассейна! Грязно, нет норм душевых кабин, могли бы хотя бы шторки нормальные сделать! Не советую!
ЕЖ
Еламан Жумажанов
Бардаккккккк
К Ersayinkyzy
Кассадагы апай добряк😍
Fariza Aibarkyzyy
Кушты унады, тамактары жаксы🤤
Каусар Ризабек
Обслуживание нашар, Бир тамакты 3-4 сагат куткизип, акыры сонында отказ жасадык Оздериде тук киналмай отмена жасай салыныз деп, админдары вообще адаммен сойлесип билмейды, урысып Тамак ладно сондагы приборы мен напиткиды 2 сагат куткизу деген не маскара
Ухтишка🌸 .
Ужс обслуживание официанттар нашар бос жур бари селпендеп бетин тржитып акры тамак заказ бералмай кеттик барлык адам есик алдында тур кутип кутип ужи
Данияр Жасан
Менюда пицца сырный 2000тг. Бирак счетта 2600тг.
МЖ
Музафар Жумабай
Аква парк хороши но официанты не очень обслуживания просто ужас
Мадияр Оразғали
👍
КМ
Куаныш Манарбек
Инстаграмда ашык деп тур но барсак жабык сотрудниктер кетип калган сонда калай жумыс жасайды
Гулмайра Дюсенова
Тамаша бүгінгі күн оте тамаша өтті. Официант балдар да тамаша. Риза болдым. Қызметкерлерге ризамын. 1 өтініш әйел адамдар душка шайынатын жерде хотя пластик есик болса тамаша болар еді 👍
ЫИ
Ырысгул Изтурганова
Суға түсіп шыққаннан кейін жағдай жоқ жапқыш ашық шашық онымен ешкім түсе алмайдығо,іші лас, обслуживание нашар, балаларға ойнауға қызықты жер жоқ, балалар ойнайтын жердегі су салқын, администратор нашар дөрекі аты жөні белгісіз қыз бала, үлкен горка жасамайды.