Арна
АЗС №4
3.3
3.3
Эльмира Унгаралиева
Газ заправка арнаға келгенбіз) уборныйға (туалетке) кіру үшін обязательно осындай іштен сауда жасау керектігін айтты кассир) қанша жол жүріп жүрмін бүкіл заправкада туалетке без проблем кіруге болады, ал Атырауда осындай жаңалық) сөзім жоқ. Лучше платный туалет қылып жасасын ақшасына спокойно қолдана алатындай.
Артур Аубекеров
Мына заправк жаксы алдында Арзан бензин алып едим
Алихан Алихан
Кассирлері оте нашар Дорекі АДАМГЕРШІЛІКТЕН ҚАЛҒАН 24.03.2026 барып жанармай құйдырбым Бонус соқтық деп алдайды
Akylbek Kuletov
Заехал заправиться, попросился в туалет внутри азс, дверь былай закрыта. Ответили что нельзя, я спросил плчему? Ответ убил, если ничего купили в АЗС то в туалет не пускают...!? Хотя я у них заправился, этого не достаточно сказали. Сам хрзяйн АЗС токое указание дал говорят...
ИН
Инкогнио Нонаме
Оплатил за 20 литров бензина, но кассир по ошибке отпустила только 15 литров. Прошу проверить профессиональные знания кассира и разобраться в ситуации. А так рад что вы развиваетесь
Алишер Лепесов
Өте нашар кассада отыратын адам әжетқана сыртта деп кіргізбей қойды
МД
Мара Досова
Зачем пишите что номер отвечает круглосуточно звоню не отвечает
Niza Orynbasar
Плохой заправка
Aiko Serikkaliyeva
ужас туалетке киргизбеди, техничкасы , мен неге сендердин арттарынды жуып журемба дит, сонда жумыс жасамайма енди обслужка жасап тургасын киргизу керекко ужасно просто обслужкасц
TK
Top Kek
Амандасуды билмид кай кай сменнын кассирыда,амандассан битне бакырайп турад.Элементарно амандасуды,рахмет деген создерди уйрететинго биреу ушин жумыс жасап журген адамдар сиякты
TC
TUKIOWA CUN
Это заправка. Так себе пойдёт.
Айс Вентура
Уте жаксы заправкы туалеты бар, кухнясы бар, тамак пен сок бар, бары бар
Ермек Ермек
Оте Нашар туалети жок