Space
Боулинг-клуб
Дильназ Жолжанова
Боулинг өте ұнады! Зал таза, жарық әрі ыңғайлы. Аяқ киімдері таза,жаңа екені көрініп тұр.Музыкасы да жақсы, атмосферасы керемет. Қызметкерлері сыпайы, бәрін түсіндіріп көмектесті. Достармен демалуға таптырмас орын, міндетті түрде тағы келеміз!
II
Isa240889 Ibrashev
Run Club Atyrau Бугынгы кешты Space bowling та өткіздік жақсы эмоциялар алып, конылды кайттык Сотрудник кыздар балдар жаксы карсы алды , унады 🔥🔥🔥👍👍👍👍
Assel Shintaieva
Өткен аптада жаңадан ашылған боулингке бардық. 2 сағат ойнадық, бірақ оның шамамен жарты сағатында дорожкалар дұрыс жұмыс істемей, кейде допты лақтырмай жатып кеглилер құлап жатқан тұстарыда болды))) Бірақ дорожкалары жасамай қалған уақыттарға артық уақыт қосып беретіндерін айтты. Плюстары: Іші кең, жаңа. Қызметкерлері жақсы, шақырсаң тез келеді Аяқ киімдері су жаңа. Минустары: Доптары өте лас болды, ойын кезінде қолымыз картоп тазалағанмен бірдей болды))) Алдын ала бронь жасау үшін телефонға бірнеше рет хабарласқанымызбен,көтермеді Пиццаға заказ бергенбіз-өте құрғақ болды. Іші жаңғырып, қатты шулы болғаны. Жалпы, жаңа орын болғандықтан кейбір кемшіліктер бар, бірақ уақыт өте келе түзеледі деп ойлаймын.
Алишер Муратов
Атырауда дурыс баратын жер бар екенго неге айтпагансндар ее Достарымызбен кушты ойнап кайттык кушти👍
NK
Nigmet Kuspanov
Бүгінгі кешімізді жақсы өткіздік Space ұжымына рахмет іші тамақтарыда жақсы.
Бактыгали Серикулы
Оте кушты заведение.Сотрудниктердын кызмет корсетуы конылымнен шыкты
dc
dilya choi
очень понравилось, всё было супер! хорошая атмосфера и приятный персонал. приду ещё 🎳
МД
Zhankam 🤍
Хороший заведение👍🏼
МП
Мерей Пангерей
Өте нашар жер , сотрудник тар адам мен сөйлесіп білмейді, ақша мен уақыт құртатын жер емес , ішіде түрме сияқты бірдене
Бота Кожанова
Постоянно наша дорожка ломалась. То зависали кегли, то мячи не выходили. Нормально не поиграешь. Поэтому вместо забронированных 3 часов- мы играли только 2 часа. Но с нас взяли оплату за все 3 часа, это лишние 16 тыс. за 2 дорожки!!!
Adilbek Salkynbek
Ыстық, атмосфера онша емес— музыка жоқ, шарик ескі😭. Тек бронь дұрыс қабылдағаны ғана ұнады
МЖ
Мырзагелді Жумабаев
Постоянный гостьпз, танга дейын турнир ойнаймыз барлыгы унайды)👍👍👍👍
Alpamys Khilimov
Очень хорошое заведение лучшая атмосфера персоналы вежливые все супер.
AY
Aigerim Y
Отличное место для взрослых и детей! Отпраздновали др дочки! Персонал очень хороший, девочки и мальчики доброжелательные! Спасибо! Всем советуем! Еда деталям тоже понравилась.
Narteml Alchemist
боулинг неплохой, но за 3 часа около 6-8 раз были неполадки на самой правой дорожке
Ме .
Жаннур жане очки киген кыз кушти обслуживать етти механик Бейбит жаксы обслужание жасады
ДБ
Дамира Базарбаева
Келген кезде қызмет көрсету мүлдем көңілден шықпады. Уақыттың бәрі дорожканы дұрыстауға кетті. Техникаларының барлыңэғы ескірген. Персонал өте дөрекі, адамдармен дұрыс сөйлесуді білмейді. Бахиланы 50 теңгеге сатады. Клиентпен жұмыс істеу, клиентке көңіл бөлу мүлдем жоқ. Особенно мына қыз. Қақшандап. Келген клиенттен сөйлесуді білмейді! Келген кезде ойланып келіңдер! 1 звезда коюда жалко.
Мыңжасар Жеңіс
Керемет өте барлығы жақсы қызметкерлер керемет 👍
D
Diana
Сотрудниктар ужасные,слишком грубо солейды
Ертілек Муфтоллаев
Жабық бәрі өтірік көрсетіп тұр
Алибек Божанов
Дорожки старые, периодически не работает, персонал не компетентные, в целом не очень
Иманғали Дарьябай
Оборудование старый, остальное супер
Кунг-фу Панда
Вообще не советую ниче не работает весь кайф обломали через каждый 3-4 броска застревает дорожка
S W
Странно, что для такого количества посетителей, владелец боулинг-клуба не может сделать капитальный ремонт и достойно обновить технику, мебель, качество еды и сервис. Первая линия всегда ломается, операторы за это не дают бонусные минуты.
Кристина Варова
Классный боулинг, я там была впервые и сравнивать не с чем, но было здорово 🙌
BB
Baggi Baggi
Почему убрали куырдак из меню??? Самый вкусный куырдак на весь Атырау был.
Aibar Smagul
Жаңарту керек бәрін. Баяғы мен иұр
РА
Рауан Абдинов
Дорожки иногда зависают
Timur Kenzhegaliyev
Не советую, приходили с друзьями поиграть . По итогу пограли из двух часов всего 85 минут ,из-за неисправности дорожки , если хотите поиграть в боулинг идите в panorama
Асхат Смагулов
Еба қатты не свет өшті келмей ақойыңдар 1 сағат 30 минутта 1 партияны бітіре алмадыққо 5 адам
sabaa 🤙🏼
30 минут ойнап калганы шарик кутуымен болды
Думан Махамбетов
Нашар
Tamerlan .
Good 👍👍👍
Diana Kaztaeva
Мы конечно не рассчитывали на мега крутой боулинг, но можно было и протереть шары, они будто в масле лежали, совсем не приятно брать в руки. Ремонт этому место только снится , все отваливается , но это не так страшно, как то, что та такую цену могли бы и бесплатно выдавать бахилы, это ведь элементарная гигиена !
Nuraisa Kubaidulla
Ужасное место очколарды санамайт,кегельдар дурыс коймайд,жасамайтын дорожкага адамдарды кабылдайт,роботниктер клиентпен сойлесе алмайд грубить етип, жасамай тур дорожка десе техника деп отр
Abdu Abdu
іші өте ұнады, арзан және таза, сотрудниктеры тез көмектесіп, барлық жағдай жасап берді 👍🏻👍🏻 келуге кеңес береміз👍🏻
Arailym Duisemalieva
Өте жақсы жер екен.Ойнап,қызықты уақыт өткіздік.Тамақтары да өте жақсы,уақытылы дайын болды.Сотрудниктар өте жақсы қызмет көрсетті.Плэйлист,музыкалары өте керемет екен,билеп көңіл көтеріп,ойнауға жақсы жеер!!!
GK
Gulim Kamazhaevaaa
Кеше достарымызбен бардық. Өте керемет демалыс болды. Сотрудниктерінің клиенттермен жұмыс жасауы өте керемет,жылы шырайлы. Бізге қатты ұнады.
Гульбану Батенова
Дорожка зависала. Табло вылетает. Шары не выходят. Персонал плохо реагирует на обращения. Не советую.
Archi K
Забронировали на 3 часа, по итогу поиграли 2 часа, из которых 30 мин чинили то дорожку, то кегли, то не выкатывались шары. По итогу просят оплату за 3 часа. Не компетентный персонал. Не советую
LR
Lidiya Ruslanova
Сервис ужасный, пол оплаченного времени чинили оборудование, слишком шумно. Перехвалили место, не советую
kudryav1y _
Ужасный боулинг, ужасный персонал. Дорожки не работают, бронировали на 3 часа, решили уйти через 2 часа потому что играли по итогу всего час. Денег содрали по полной стоимости
Персонал грубый, обувь воняет, еще и бахилы по 50 тенге😒 никому не советую!!!
MM
Boss Oil
Норм
ll
l l
ужасное место,ужасный персонал,официанты не выполняют свою работу,хамское отношение и пофигизм.Оборудования гонит,все старое
Kk
Kate kw
Отвратительный сервис! Официанты вообще пофигисты полные, ждать один чай почти час. Еда не вкусная абсолютно. Интерьер уже старый. Работают на количество а не на качество. Попросили включить музыку « с днем рождения» для поздравления, а они сказали -нам не до вас и нам не до этого. Никому не советую
Nurbol Kaparov
Уже старое оборудование, разве только для детворы. Для нормальной игры не пойдет. Через раз застревают кегли