Ломбарды
Самая высокая оценка золота, электроники и техники
ТОО Актив ломбард
20 декабря 2025, официальный ответ
sakhualin 001
6 февраля 2025, официальный ответ
Janerke Erbolat
Альбина Айтжанова Актив Ломбард Сәтпаев 32де қызмет көрсетуі өте төмен.Өте дөрекі,клиентпен жұмыс жасап білмейді.Өзінің жұмысын білмейді,дұрыстап үйрету керек
5 ноября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Осы жағдайды түсініп, сізге жауап беру үшін біздің филиалда қай уақытта болған күнін ж…
Salil Adm
Ломбард в телеграмме не отвечает что делать. Как забрать свою вещь!!!!
2 октября 2025, официальный ответ
Добрый день! Все отделения открыты, работаем с 09:00 до 20:00 Уточните пожалуйста Ваш контактный ном…
А2
Аir 23/45
Как забрать свою вещь???!!!! Телефон и телеграм не отвечаете! Говорят что ваше руководство задержали. Зачем вам ещё проблемы? Колективно напишем заявление. Верните!!!!
26 сентября 2025, официальный ответ
Добрый день! Уточните пожалуйста Ваш контактный номер телефона для того чтобы мы могли разобраться в…
Диди Диди
Третий день без ответа. Там проценты же. Почему все закрыто ? Телефон не отвечает . Люди Атырау Что будем делать ? Куда пойдем ? Скажите
Диди Диди
Nazerke Utebayeva
Бугін 21.09.2025 ж сағ 19:38 де Актив ломбардқа бардым ,Сатпаева 32 ге эксперт оценщик Альбина (самая ужасная не адекватная сотрудник ломбарда) кірген бойда уже понятно түрінен адаммен обращениесі ,менен оригинал удост сұрады и мен де ол вообще жоқ,в любой жерде цифровой көрсетііп жүрмін и до этого осы ломбард тоже вацапка жібертіп қабылдайтын,и айттым мен де жоқ дедім а онда ала алмайсыз алтындарды деді ,не ушін дедім сіздерге болып жатырған жағдай ға біздің кінәміз жоқ дедім ,сендер не инстага не вацапка бұндай информация салмадыңыздар дедім,бізде жоқ телефон менің де кінәм жоқ дит,в общем өз нөмеріне соңы 1464 ке удост.жібердім сумма 561 080 тг деді 562 000 тг берсем ,1000 тг кері беріп тұр 80 тг беріңіз деп ,мен де вообще тиын жоқ дедім ,а онда ертен келіңіз деп ақшаларды маған кері қайтарды,и мен де уже ашуга бел будым,сен вообще калай калай обращение жасайсын деп,мен де жок сдача мен жабам уже уакыт болды дейді,и итого мен 102 шақырдым,ол 1 еркекті шақырды ол өзін бастықпын деп таныстырды ,и ГБР лар шакырды, и ана еркек очки киген маған шығыңыз жабылады деп или дукендерден 80 тг алып келіңіз деді,алып келдім в общем 2 ортада жүрдім,если бы нормально сөйлессе мен де адаммын түсінем,сразу басында кассасын да даже 1 теңге жоқ екенін ,оның сойлескен тонын невозможно представлять ,басшыларга айтарым хоть камера карап звуковой болса да ,мынадай сотрудникке шара қолдануыңызды сұраймын,через камеру можно все доказать,калай обращение жасағанын Актив Ломбардқа менің претензиям жоқ почти 1 жыл маған көмектесті,но мынадай сотрудникпен кері кездестірмесін,клиентпен жұмыс жасау білмейді,мен де жұмыс жасаймын клиентпен мынадай көкпеттіктен Құдай сақтасын ….
26 сентября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Осы жағдайды түсініп, сізге жауап беру үшін байланыс телефон нөміріңізді қалдырыңыз! Б…
Айбол Аманбиев
Неге жауып тастагансыздар телефонымды залогтан калай алам телефонға ответ бермейді қма ға келсең біз мүлікті алған жоқпыз дит маскарағо бұл
17 сентября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Бұл жағдайды шешу үшін байланыс телеграм +7 771 200 97 93 жазсаңыз! Біз міндетті түрде…
Вячеслав
ЖН
Жасулан Нурманов
Жақсы жақсы
12 сентября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Қалдырған жақсы пікіріңізге алғыс білдіреміз! Құрметпен, АКТИВ ЛОМБАРД!
Дамира Дарханова
Рахмет Асеке
ДЖ
Дәурен Жаркынбаев
Тез жәнеде ыңғайлы
12 сентября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Жұмысымызды жоғары бағалағаныңызға рахмет! Жағымды пікір қалдырғаныңыз үшін алғыс білдіреміз! Құрметпен, АКТИВ ЛОМБАРД!
ШО
Шәкен Омырбаев
Качественно
НШ
Нұрғанат Шілеуов
Жаксы обслуживание
11 сентября 2025, официальный ответ
Koi no yokan -
Самые низкие проценты у нихх
11 сентября 2025, официальный ответ
Джиги сау болын комектестіндер
7 сентября 2025, официальный ответ
АХ
Акмарал Хасанова
Өте жақсы сервис 👍 всем советую
DA
Dilyara Abdrakhmanova
Отличный сервиз
yess. nurlanov
✊✊👍👍
Arman Pirmanov
Жаксы Ломбард молодцы тез тез жасап берди👍👍👍🔥
5 сентября 2025, официальный ответ
ТА
Тамерлан Адилгерев
От души джиги👍
4 сентября 2025, официальный ответ
Маркус Делроу
Нұрбергенге өте сапалы жұмыс, Актив ломбард рахмет
3 сентября 2025, официальный ответ
Рысбек Совхозбаев
Отличный ломбард Иштеги жигиттерге Рахмет✊ Нурберген красавчик 🫂
3 сентября 2025, официальный ответ
NuR ⚡️
Актив ломбардка рахмет✊🏻👍
2 сентября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Пікіріңізге рахмет, көмек көрсеткенімізге қуаныштымыз! Құрметпен, АКТИВ ЛОМБАРД!
Ai Bimaganbetova
Нұрберген супер келген сайын тез тез жылдап бәрін түсінікті етіп тапсырады тез👍🏻
ЖЖ
Жолдас Жасынбай
Хороший ломбард просто отлично спасибо сотрудникам
Аk
Оперативное и качественное обслуживание! Менеджер Рысбек красавчик, всё чётко✊
Amir Aday
Обслуживание жогары денгейде, Асылбекке рахмет👍🏼
28 августа 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Жағымды пікір қалдырғаныңыз үшін алғыс білдіреміз! Құрметпен, АКТИВ ЛОМБАРД!
сv
софка vice
Алғысым шексіз Асылбек братанга
Adok Sandina
Рысбек👍✊
1danyar1 1danyar1
Рысбек 🔥🔥
27 августа 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Благодарим, очень приятно получать обратную связь. Рады вам помочь! С уважением компания АКТИВ ЛОМБАРД!
Мені сыпайы Рысбек деген эксперт қабылдады өте керемет👍Өркендей беріңіздер👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽
Фиолетово .
Быстро и качественная работа.
27 августа 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо, что уделили время и написали отзыв. Были рады вам помочь.С уважением компания АКТИВ ЛОМБАРД!
PB
Perezat Boranbayeva
Диаска ракмет
27 августа 2025, официальный ответ
Добрый день! Благодарим, что уделили время и написали отзыв. Рады были вам помочь!С уважением компания АКТИВ ЛОМБАРД!
Talgat Zhugenbay
Рысбек красавчик жұмысын тиянақты атқарады
26 августа 2025, официальный ответ
Нурдаулет Каулаев
Рысбек-Диас жумыстарына рахмет жылдам ари накты👍🏻
Асылан
Рахмет Рысбек деген балаға 👏
ОТ
Олжас Тайпаков
Хороший ломбард, быстро рассчитали сумму и выдали деньги. Оценщик Рысбек.
Азамат Шалкар
Актив ломбард жаксы керемет супер
24 августа 2025, официальный ответ
Асылан Кожанебесов
Сербия керемет өте жылдам үйлестіріп берді
23 августа 2025, официальный ответ
Амир Валерий