Yadah
Магазин косметики
4.2
4.2
Асем Мажитова
Очень красивый магазин. Выборов много. Приемлимые цены. Персонал супер. Всё подберут. Нашла то что искала. Всем советую. Сделали скидку. Супер
ES
Elmira Sagatova
Өзіме арнап алған әрбір продукция көңілімнен шықты барып көріп алмасамда барін мен ойлағандай хош исті қылып салып жіберген Көп көп рахмет кыздарға💐💐💐💐
B
Botagoz
Тоооп магазин мен ушин🔥🔥🔥 Консультация берулери кушты,адам иш бауырына кирип кетеди😍
GA
Gulzada Amirova
Косметика дукені унады.выборы жаксы.ватсаппен сойлескендеры жағымды.консультанттары молодцы.шустрые.клиенттің алдынан жүгіріп шыгады..жылы карсы алады.риза болып калдым
A
Altynai.
Ужасно.
A_
Anel ________
Прекрасный магазин с хорошим ассортиментом🫶🏻 Консультанты очень вежливо помогли с выбором! Отличное обслуживание! Спасибо вам❤️ доступные цены🙂↕️🙂↕️🙂↕️
NO
Nazym Ospanova
МЖ
Марал Ж
Очень хороший магазин, чистый, обслуживание высший класс. Косметики оригинальные, кожа стала увлажненной, светлой, бархатистой. Всем советую. Косметики качество отличные. В целом меня все устраивает. Цены очень приемлемые.
Bm
Bibi maratova
Очень понравился магазин Yadah! Косметика качественная, кожа стала заметно лучше. Консультанты внимательные и доброжелательные. Рекомендую!
Г
Гулшат
Жұмыс аяқталар уақыт таяп қалса да онлайн заказ алып, үйлестіріп салып жіберіп жатырсыздар. Көптен көп РАХМЕТ. Саудаларыңыздың берекесін берсін!!!
Kundyz N
сіздергеде көп рахмет үлкеен, асстортиментте обслуживание де онлайн берсекте қараусыз қалдырмай жауап бергеніңізге ❤️🔥👏👏👏 былайда өзім барып жүрм, жұмыспен қолым тимей 😄 онлайн 1 ші рет беріп жатырм тамаша ұнады барлығы 😍 Саудаңыздың берекесін берсін 🙌🙌
AT
Albina Tarihova
ядах өте күшті магазин Жанаргул Аяжан Кушт товарлары тоже кушт качественный консультанттар оте кушт комектеседи
ДЖ
Динара Жанаева
Керемет консультация береди Yadah қыздарына рахмет Аяжан ты супер 🫶🫶🫶🫶
ДП
Даша Пон
Продавец обслужил меня грубо, не мог нормально объяснить и повышал на меня тон. Обслуживание ноль просто.
Сабина Магзомова
Yadah косметика дүкені өте жақсы.Қызметкерлері де сыпайы және клиентпен қалай жұмыс жасау керегін біледі.Ұнады маған сервис😍👍🏻Жұмыстарыңызға табыс ,сәттілік тілеймін😘.Клиенттеріңіз көп болсын.
Кермеқас Оңдасын
продали открытую , на полавину пустую тоналку . Еще подделка
Гульсара Мугалова
Спасибо магазину YADAH отличная продукция качественные косметики. Консультанты молодцы! Подберут для вашей кожи подходящую уходовую косметику.
NA
Nuri Alkali
Товарларын откизу ушин отирик мактай береди, пихать етип, чектеринди тексерип алындар алмаган затты косып жибереди алдап сойлеп турып, продавец консультанттары да косметика туралы дым билмей жаксы деп айта береди екен алган заттарымда оригинал емес! Енди бармастай болдым сиздергеде бул магазинге бармауга кенес беремин
Эльза Тулесова
Самый лучший магазин косметики по приемлемым ценам🤗😍 найдется все! Да и онлайн консультация на высшем уровне👍🏻 вот что важно☝️ Консультанты девочки молодцы 👏🏻 подберут все сами! Еще и в подарок что то кладут 🥹👍🏻
Aselya Samatovona
⸻ 💖 Мой любимый магазин красоты! 💖 Каждый заказ здесь — как маленький праздник! 🎁 Ассортимент просто мечта: от нежных уходовых средств до потрясающей декоративной косметики, которую хочется попробовать всю. Отдельное спасибо за заботу — всё упаковано с любовью, доставка быстрая, а консультанты всегда подскажут и помогут выбрать то, что действительно подойдёт. Чувствую себя ухоженной и красивой благодаря вам! 🌸✨ Вернусь за покупками снова и снова! ✨ Shoutout to the amazing Ayazhan! ✨ Thank you for your super kind and helpful consultation — you made my day! 💄
aa
aikxwe a
обслуживания ноль
NN
Nurila Negmetova
Өте нашар сервис,кемсітіп сөйлейді,редке алайын деп жатсың ба дейд,ақшасы жоқ деп ойлайды-ау дейм,өте төмен,алайын дегенімді емес өзінің тықпаштап
SO
Serik Orazgali
Қыздар сыпайы, жақсы сервис
ЖҚ
Жәния Құлшығазиева
Клиентпен өтте жақсы жұмыс жасайды Қыздары барған сайын күліп тұрады Керек затымды тауып ұмытқан косметикамды айтып есіме түсіріп өздері айтады сонысы ұнайды жынданып ауыздарына келгенді жазған адамдар бар екен бәріне бірдей ұнай бере бермейдіго өздерін жақсы болсандар бәріде жақсы болад 👍🏻😘
GS
Guldana Salauatova
Мен ушин Атыраудаг топ топ косметика магазин. Бари оригинал. Всегда осы жерден аламын. Багалары да кол жетиди. Даже каи уактта жазсамдааа всегда кери баиланыс жасап жатады. Кеше бетим катты сухойланып кеткесин шыдаи алмаи тунги 11жармда жазганнан сагат 1ге дин маган баратын уходтын барин тусиндирп фото жберп еринбеи барин аитып келеси куни доставкамен алдырдым. Баска магазиндер даже булаи кез келген уактта жауап бермеитин болар. Алган заттарым всегда конилимнен шгады унамаи калган кездери мулдем болган емес. Бет кутимимди смело тапсыра аламын сиздерге. Коп коп рахмеет. Саудаларыныз адал берекесимен журсин тек. Мен ушин номер 1 косметика магазин.
🤍🩶
🤍 🩶🖤
Самый ужасный магазин, хозяйка грубиянка, не умеет вести диалог.
Madina Zhaugashar
Покупала впервые косметику оригинальные ваще топ🔥🔥🔥
Купила косметику на 20.000 тг не за рассрочку и не за рэд Могли бы хотя бы скидку сделать или пробник положит)
AY
Akhmyor Yelubai
Мынау болмады енды ,не отвечают они нормально на сообщения. Они точно консультанты? Курьер доставка сураткам акыры ундемеды ,енды озым келып турсам жабык ,хотя я в 19:00 пришла ровно а закрываются они в 20:00
MR
Malika Rustemkyzy
Сатушы қызды ауыстыру керек, либо үйрету! Клиентпен жұмыс жасап білмейді екен, бірдеңе сұрасаң телефонда отыр, қайта қайта сұрауға тура келді, көмекке келмеді. Товарды алғымда келмей, кетіп қалдым сол үшін🤦🏼♀️
ЕВ
Её Величества
3,4 жыл болды ау деймин осы магазиннен гана аламын корейский уходтарымды, оригинал 👍🏻 Жакында день и ночь бад алгам тоже корейский, баска капсулалар сиякты емес жаксы болып шыкты. 17 кунде -6 кг и то без диет без спорта 👍🏻 Оригинал екен рахмет коп❤️
МУ
Молдир Уржанова
Постоянно покупаю косметику только здесь, классное обслуживание и качественные товары 😍
аК
амина Казахстан
Ядах магазини маган унайды всегда оригинал косметикалары.кыздары жылы карсалады.неше жыл болды осында туракты клент болдык.кыздар коп рахмет Алла разы болсын сиздерге
ГС
Гульсим Сатыбалдиева
Атырау қаласына барып Ядах дүкеніне кіргем. қыздар жақсы қарсы алып,керегімді тез тауып берді. Өзіме керек косметиканы толтырып алып алдым. рахмет жақсы сауда болсын
Айша Дильмагамбетова
Магазинге барсақ өте керемет. Қыздар бәрі күшті күліп қарсы алып, керек затымызды оңай тауып береді. Декоративная косметика алсақ, қандай кожаға қайсысы сәйкес келетінін, бәрін айтып , көрсетіп👍сауатты қызмет көрсетті👍 Жарайсыңдар👍саудаларың оңынан болсын. Қайырлы, берекелі болсын🤲
Asel Utepova
Кеше бардым консультация ала алмадым қыздар клиентпен жұмыс жасаныздар
. .
Продавцы…(
НД
Наргиз Доскалиева
Одна подделка в магазине.Продавцы втюхивают со словами «классно пахнет, хорошо увлажняет» и когда открываешь жидкий крем как вода и пахнет как огурец. Как доверять таким магазинам которые откровенно врут! Никому не советую ходить, одна паль в магазине. И вся продукция в пыли!
гб
гульмира бисенбаева
бурын осы магазиннен 125000 га уходовый косметика алгам. продавец кызга мен рассрочкага алам дедим,болватырма десем иа деді. суйтип ана кыз менин телефонымды алып сизге берип тур аласызба осындай суммага шыгып тур айына деп басып калды. содан кейн уйге барып карасам ол рассрочка емес кредит на покупку басып койган екен. Мен админ кызга жазсам мен сойтип кателесип кредитке алып койыппын рассрочка емес возврат жасайм десем жок бизде болмайд деп какшандап. Продавец кыз мен тек оплата жасадым дым истеген жокпын деп ештене истей алмай кеттим. сомен толеп шыктым. защита прав потребителге бардым боска уакытым кетті. так что келесте ойланып алындар дегім келеді. содан тек каспи магазиннен аламкарап. акымак басым журтка алданып калдым.
SY
Sabina Y
Плохая клиентоориентированность
Aigul Kubaeva
12.02.2023 я купила милелярку. На следующий день хотела вернуть товар. Так как не понравилось моей сестре(хотела ей подарить) , но я не вскрывала . Был товарный вид. И имелся чек. На мою вежливую просьбу кассир отказала сделать возврат. Я позвонила администраций. Они тоже отказала и сказала что возврат не делает. Пришлось подключить органы. Никогда никому не советую этот магазин.Кассир и администрация не знает свою работу,не знает защиту и прав потребителя.Цены в этом магазине завышены.Начальник безответственный. Администратор, который придумал закон что не делают возврат. Больше не ногой туда и Вам не советую заходить
ИФ
Имя Фамилия
Написала им 27 ноября и сегодня, даже в инсту им писала, но все равно не отвечают. Читают, но не отвечают. Хотела сделать заказ на приличную сумму, и вот таким способом они лишаются клиента. Если вести им инсту то во 👍🏻, про клиентоориентированность вообще молчу.
ВИ
Ввввв Иии
Не понимаю зачем вам телефон,если вы никогда в жизни не отвечаете и не читаете сообщение.. что за беспредел.
MM
Maratova Maratova
Цены завышенные
AN
Alua N
Цены космические, вообще уже с ума сошли. Кроме слова КУШТИ И ХИТ ПРОДАЖ не чего не знают
ПК
Перизат Куанышева
Ужасное обслуживание. Хотела сделать возврат, потому что товар не понравился возврат не делают, хотя чек товар все норм, на вопрос почему ответили мы что всем должны возврат делать, конкретно не могут объяснить человеку.
Амина Бегалиева
Всегда покупаю тут , косметика и обслуживания отличная 😍 советую🔥