Али Халал Ет
Мясной магазин
Сагенов Музафар
👍
Аягоз Тургалиева
Али халал ет өте жақсы ет дүкені. Тазалығы үшін риза боламын,тазалық мықты ішінде. Ассортимент көп, көбіне фарш мен пельмени аламын. Фарш всегда супер
А Аа
👍
Анар Багытжанова
Ет, фарш, казылары супер
Данна Стамхулова
Оте дамди. Аркашан осыннан аламыз. Балалар сур етти жаксы жейды. Сорпа вообще кушти). Катты унайды)
KM
Kairat Mulyukov
Сервис 👍
SE
Stalker Electric
Ассортимент хороший, мясо свежее. Всем советую
БҚ
Бақытгүл Қайыржанова
Доставка ужасно вообще.1,5 сағат күттім.Әкелгендегі доставщиктың әңгімесі,Келесіде асығыс болсаңыз,таксимен алдырыңыз,өзім 3 те келіп тамақ іштім деді.Доставка деген қызымет не үшін сонда вообще?🤦🏻♀️Барлық адамдар планмен жүрет.Бүгінгі пландарымнын быт шытын шығарды 1,5 сағат күткізіп.Сол кісінің жауапкершілігінің жоқтығынан бүгінгі күнім құртылды.Заранее мог бы предупредить,то что кешігетінін.
Zhami Sargunanova
Реклама в инстаграме у них хорошая, но не сервис!
R0
RRR 007
Манттылары оте нашар не советую
Зарина З
Раньше закрыли
Дау Лет
Не советую
Дон Корлеоне
Өтірік реклама беріп, тек адамдарды шақырып алу мақсаттары. Жер көтіне барып тұрғасын, әрине бірдеме алып кетесің. Өте қымбат еттері де, басқасы да. Еще шок цена деп жазады инстаграмға. Барғанда шынымен шок боласын. Базарда ет 2400 теңге болса, бұларда 2800-3000 теңге. Жақсы қымбатқа сатсан сат, сапасы жоғары болса екен. Ал бұлар жатқан өтірік. Мынау 4200 теңге 1 килограммы алған қазым. Іші кесек кесек ет, одан қалсан шандыр. Ішінде 100 грамм қазы еті жоқ. Салған шегі де жылқынықы емес, соламайымен жарылып кетті. Мен телефон соғып едім, сөзімді қыстыртқан жоқ. Есіл ақша кеткен. Оны мен қоймай халалміз деп айқайлайды. Жақындамандар бұл дүкенге.
СА
Султанбек Ануарбеков
Қаланың бір шетінен осы жерге келіп аламыз, еттері дәмді жақсы
Х
Хамза
Мясо свежее. Доставка до двери. Приветливый персонал. В каждую пятницу бывает Жума акция, обычно с семьёй приезжаем в этот день.
Арман А.
Хороший магазин и мясо тоже не плохое
АЛИ Нурланович
Вы можете нас найти и в инстаграмм Ali.halal.et