Expert Solution
Супер эксперт
2Gis 2ГИС
Jaksy
Асхат Абдиев
Дакең красиво и доступно объяснил и дал нужные направления. Спасибо огромное , рекомендую.
y0
yev 04
Рекомендую, индивидуальный и профессиональный подход к клиенту, знают отлично свое дело.
Adilkhan Rakhat
Басқа жерлерге қарағанда бәрін детально түсіндіріп, сотрудниктердің ой түйсігіне құйып береді екен. біздін ұжымға ұнады 👍🏻
ЕД
Елеген Джортанов
💪
ZD
Zhas D
Сапа🔥
АA
Аааа Atyrau
Өте керемет оқу орталығы Сапа бар Үйрету жағынан өте жақсы Ең бастысы теориалық жағынан емес ьек Практикалық жағынан көрсетіп білетін мамандарда бар
MI
Сырым Жолдас
Жақсы компания
AN
Altynbek Nassikhanov
Керемет мекеме, қауіпсіздік техникасы және еңбекті қорғау саласындағы білікті мамандар.
Aiman A
Мне понравилось
КЖ
Карылгаш Жумагалиева
🔥🔥🔥
SG
S GG
Ануар Ануар
Отлично, доступно объясняет. Особенно Даурен, директор компании отличный! Персонально хотелось бы пожалеть вам процветания