Neuron clinic
Клиника
4.3
4.3
Айко Кадир
Neuron clinic орталыққа үш рет қаралдық, бірақ әр жолы үш түрлі дәрігер қабылдады. Тек сөйлесіп, қарапайым консультация алу үшін 10 000 теңге алады. Неге тұрақты дәрігер бекітілмейді? Әр қабылдауға барған сайын дәрігер ауысып отырады, әрқайсысы «бұл басқа лечение», «анау басқа лечение» деп түрлі ем түрлерін ұсына береді. Бір пациентке бір дәрігер жауапты болып, барлық ем-шараларды сол маман жүргізсе дұрыс болар еді. Дәрігер жиі ауысқандықтан, дұрыс диагноз бен нақты ем алу қиындап отыр.
Мадина Адильбекова
Көп күтіп калдым. Нақты ештене айтпайды!
m.
milewa .
Записалась 1 апреля в 11:00 к детскому невропатологу, приезжаю с 6 месячным ребенком подхожу к стойке регистрации говорю что записана в 11:00 сначала мне говорят что звонили и сообщили об отмене записи, я отвечаю что никто не звонил в итоге просят показать переписку, показываю говорят что оказывается не записали) Говорят давайте запишем на завтра говорю хорошо, жду когда сообщат время в итоге без каких либо извинений говорят что свяжутся со мной сами по позже и запишут на следующей неделе со мной никто так и не связался Да уже и не надо ))) С таким сервисом одни нервы потрачу)))
dt
darykoshaa tsp
7 марта сделала запись на энмг. Звонит девушка 17го марта и говорит ваша запись на КОНСУЛЬТАЦИЮ отменена потому что нет электричества. Какая консультация??? Оператор почему такой не внимательный
Айгерим Илесова
Хорошая клиника, процедуры безболезненные, проходила несколько курсов🙏🏻 Гульжан Ораковна профессионал своего дела👍 Отличный персонал. Индивидуальный подход 🔥
СД
Светлана Дюсенбекова
Я лечусь 2 года, с 2923 года. Клиника очень хорошая. Лечение мне помогло. На лечение ходит много пациентов и все довольны лечением. Врачи и весь персонал очень внимательно относятся к каждому пациенту. Рекомендую, если есть проблемы, посетить клинику и пролечится думаю не пожалеете.
Жанат Дауитова
Клиникада емделгениме 4 жылдай болды, оте керемет,себебі, мен грыжадан журе алмай калдым, сол кезде даригер Гульжан Ураковна басынан бәрін тусиндирип барлык емді жасады, казыр шукир шауып журмин, рахмет, клиникаларыныз алға орлей берсин!
МР
Махамбет Руслан
Нервапатолог бардым Орамал тағып алған келіншек 20 минут күттім кабинетінде 10 мың тенге төлеп но 5 минутта шығарып тастадығо ужас Кішкене адаммен сөйлесіп қалай қалай дұрыстап сұрамайма . Так что бармандар ужас іші кіп-кішкентай қарапайым отыратын орындық жоқ Так что ақша деп құнықпай ақша төледікпе 1 сағат отыруға құқығымыз бар соған лайықты жұмысын жасасын Басқа Нервыпатолог бардым 1 сағат как паложно дұрыстап сұрады Бармандар өкінесіндер
Наурызгул Келдибай
Қайырлы күн Мен анамды Құлсары қаласынан әкеліп емдеттім.Анам басы қатты ауырып мүлдем ұйқы жоқ өте әлсіз болып келді Аллаға шүкір кәзір екінші курс алып жатырмыз шүкір ұйқысы реттелік басының ауырғаны басылды шукір Аллаға еш өкінбейміз Алла баршамызға денсаулық берсін 🙏
Нуржамал К
Оте жаксы жер, биликти мамандар, персонал жумысы в Керемет
ЛС
Лена Смирнова
Хочу выразить огромную благодарность врачу Гульжан Уравковне. Она проявила искреннюю заботу и профессионализм, помогла мне решить мою проблему. Я очень рада, что обратилась именно к ней, Также хочу отметить комфортную обстановку и удобное расположение клиники.❤️
KE
Kymbat Erishova
Январьдан бері ем алудамын, қазір 3-ші курс алып жатырмын, бетім неврит болып қалған еді қисайып. Емдері керемет, нәтиже көрудемін. Бетім қалпына келді. Гульжан Ураковнаға көп рахмет. Дәрігерлері, Администраторлары, ресепшн, медсестралы барлығы жоғары деңгейде.
NU
Nurai Uzakbaeva
Мен Ұлжан Арманқызы осы клиникадан 10 күндік ем алдым❤️ Жақсы нәтиже көрсетті.Осы ішіндегі мамардар өз ісінің шебері❤️❤️❤️❤️
ТГ
Тналиева Гульмира
Гульжан Ураковнаға алғысым шексіз! Енем после инсульта , осы клиникадан лечение алды.түнімен басы ауырып ұйықтай алмайтын еді, Гульжан Ураковнаның лечениесінен кейін Мамамыз Аллага шукир оте Жаксы болып калды! 2020ж бері осы клиникадан ем алып келеміз. Также кайын апамда постоянно головные боли болатын, ешкім емдей алмады Атырауда,Гульжан Ураковнанын лечениесінен кейін көзі ашылды! Аллах куәгой! Гульжан Ураковнага Катты ризамыз Семьямызбен ! Осе берениз! Аман журіңіз! Халықтың тек алғысын алып шауып аман жүріңіз!
EE
Erzhan Erzhan
Меним врачым Гульжан Ураковна Меним 6ай бойы ешким емдей алмаган грыжамды Гульжан Ураковна озинин биликтилигимен колынан келген емин корсетип. Караганды каласына портал дайындап оте катты комегин корсетти Алла разы болсын!
EA
Elvira AibolNur
Мен нейрон клиникасына аягым жансызданп баса алмай келдім. 2курс алдым аягыма жан кірип жайлап аягымды бастым. Енді 3курска келемин.Аягымды басып осылай жүргеніме әуелі Алла кейін осы клиникадагы врач Гулмира Сериковнага ишиндеді барлык медсестра қыздар га алғысым шексіз.
Алёна Космач
Спасибо доктору Гульнаж за компетентность и помощь .
ЖО
Жадыра Осербаева
Кайырлы кун! Клиниканың барлық қызметтеріне ,әсіресе Абильдаева Гүлжан ханымға алғысым шексіз! Ауырып әрең жүріп келген едім, аяққа тұрғызып жіберді, еңбектеріңіз жана берсін! Алла разы болсын!!!
Алихан Боро
Гулжан ханымга рахмет , позвоночнигым ауырып жур еды. 3 процедурадан сон жаксарып калдым. Онын алдында канша дары ишип уакытша ем болган еды.
14 сентября 2022, официальный ответ
Raimbek, огромное спасибо за ваш отзыв и оценку!!! Приходите к нам ещё 🙏🏼
Азамат Izteleuov
Помогли , спасибо большое
Азамат, добрый день! Спасибо вам за отзыв и оценку 🙏 Будем стараться и дальше 💛
SS
Saltanat Saltanat
Без обследования сразу начали делать элетростимуляцию нервов, в результате повредили здоровый нерв. Когда начались страшные боли в нерве, я поняла что ранее у меня никогда не болел нерв. Лучше бы конечно никогда и не узнала как болит нерв. Пришла с одной проблемой ушла с новой. После того как пожаловалась, врач уже не была так уверена и ставили под вопрос свой же диагноз. Никогда не соглашайтесь на лечение без доказательств и постановки точного диагноза. Эта не центр лечения боли, а шарашка где работают на поток. Всех лечат уколами плазмалифтинга и электростимуляцией нервов.
14 сентября 2022, официальный ответ
Добрый день,! Извиняемся за примененные неудобства. Вы когда у нас были, можете оставить Ваш номер т…
Мирас Каленов
Хочу выразить благодарность всему коллективу этой клиники! Были проблемы со спиной и после двух пройденных клиник обратился к ним. Начал лечение с мыслью о том , что придется все же ехать в другой город на лечение. Спустя время понял , что иду на поправку и на данный момент почти здоров. Спасибо вам доктор Гульжан и Нурлы Наримановна) за исцеляющий массаж отдельно спасибо Кристине. Думаю если у вас похожие проблемы - советую вам сюда. Это не то место где можно накрутить ложные отзывы. Ен болсн)
Әлем 06
Процедуралары өте қымбат. Дәрігерлері қосымша анализ, аппараттық тексерулерсіз нақты диагноз қоя береді екен. Пациенттерден неғұрлым көп ақша жасап қалғысы келеді. Түсінеміз, жеке клиника болған соң ақша жасау керек, бірақ мыналарыңыз слишком.
14 сентября 2022, официальный ответ
Салеметсизбе, кайырлы кун . Тусинистикпен караганынызга Рахмет. Сиз келген кунинизбен чекты корсетес…
Talgat Nabiyev
Очень помогло, компетентные врачи, всем советую👍
14 сентября 2022, официальный ответ
Здравствуйте, Talgat, благодарим за отзыв и оценку! Мы рады, что вам всё понравилось 🌸
Гулжан Абилдаева
Добро пожаловать в центр лечения боли!
14 сентября 2022, официальный ответ
Гулжан, здравствуйте, большое спасибо за приятный отзыв!!! Мы работаем для вас.