Yaki Maki
Суши бар
1.8
1.8
Арсен 05
Суши мұз болп атр өте нашар
Sabina .
Ужас
YK
Y K
4 звезды из 5 за чикен. Роллы не очень, много риса. Были роллы рис и листья нори, начинки нет вообще.
F0
Farizzz 023
Лучше не заказывать Пицца чикен бари сап салкын сушилары куттай слишком еще келип алып стандарт размер деп кояд 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
oo.norrri ‘
Фигня полная!ДАЖЕ 1звездамды аяп турмын У Ж А С Н О!МЫН САГАТ ЖАСАГАНДАРЫНЫЗ ОСЫ МА?
Eldos Eltaev.06kz
Ужас сап салкын сыр катып калган кешегы алдынгы куны калып койган пицца сиякты салфетка атымен жок чикен сап салкын сушидын соусы жок ужассс акшага алгасын дірыстап беру керекко алманыздар не советую
fs
farida sabitova
Тамакка мін такканым емес, бірақ ақшаға алып жатырғасын жақсы келгенін қалайсың👎🏻 30минут куттик пицца сап салқын, еще лепешка сиякты,роллыдын огурциы свежий емес.Не советую, алманыздар
Динара Амангелдиева
куриштери писпеген тастай ужас суши емес🤬
likonaa_06 ..
Ужасно, много раз заказывала всегда было вкусно, последний раз заказали ужасно доставили будто свиньям привезли а не клиентам, после этого ребенку стало плохо, больше не будем тут заказывать. Кошмар просто, какое у вас отношение к клиентам? Заказ не стоит своих денег!!
VT
Venera Tolegenova
Сушилар оте нашар
EA
Erbol Alipbaev
Пиццасын то озгертеди то болмайды дейди озгертуге сеттагы что за порожняк
Ербекет Магауия
Заказ қабылданды деп, заказды әкелген жоқ 3 сағат күттік
zH
zh H
Не понимаю что за сыр странный какой-то точно сырма? Чикен норм
Zhanymsaya .
Ужасно
DZ
Dastan Zhumabaev
Поражняк
Айжұлдыз Ерғалиева
Ужас ваще чикендері барлығы ішінде шаш еще сап салқын пиццаны айтпай аққойайн.Клиентпен сөйлесп білмиді.Салфетка деген атымен жоқ. 1емес нешінші рет кайталанп жатр өздері біледі арзан сеть болсын тегін емес ақшасына алп жатырмыз дұрстап дайындаңыздар
RR
Rufat Rabayev
Шамалы бугын жумыска алдырткам начинка почти жок семга деген толщинасын немен кеседы ема почти бештын наннын жып жынышке , енды заказ бермейтын болдым
SS
Shakhsanem Saparalieva
Бізде заказ бергенбиз сүши питца чийкен салқын келд сүши дүрис писпеген не үжасни үжасни
Альбина Дюсенбай
Круто
zhansaule bauyrzhanova
рахмееет, капец вкусно, сытно, еще стоит😭❤️❤️ біз студентпіз бүгін степендия алдық, и достойно фастфуд іздедік, вот реальный отзыв рахмееет❤️❤️❤️
MJ
Mika Jumagalieva
Ужас сап салкын куйде келди. Ещё суши копарлып жатыр. Ещё объем куттакандай багасына сай дид. Багасы 6500 тг алдык а чувство как будто Бир бесплатно бергендей калай болса солай. Ужассс. Енди вообще заказ бермейтиндей болдык
Акбокен Муканова
Бүгінге суши пицца чикен заказ бергенбіз, сап салкын пиццасыда чикеныде, сушидын ішінде тауык жок вообше ужаскоо.
Tynyshtyk Utemis
Ужас сап салкын ответственность жок начинкалары аз сушилары паражняк алдын ала дайындап ысытып бергенба или кешегы заттарды салгандба ышы кургак бағасына не стоит
AM
Aibar Mukhambetov
Вообще не нравится не обслуживание не персонал...Давненько к ним не приглянули с контролирующих органов, пора бы им заняться постоянным мониторингом таких заведении общепита так как с Народом работают
Qlubnika Qulpynai
Мен негізі көп отзыв қалдыра бермеймін. Жалпы бүгін сет супер тапсырыс бердім, пицца өте құрғақ, чикен тастай қатты фото сапасынан әрине қатты байқалмайды сол үшінде салмадым. Өздеріне жазсам кухняға ескерткем күнделікті жасап жүргендей жібердік дид. Отзыв оқысам көбі 1жұлдыз ооарда шағым жазған, соған қарағанда қалай болса солай күнделікті жасап сататын болып тұрғо
Асем Баубаева
Доставка заказ бердик, пицца салкын дами жок, чикен острый суып кеткен, суши тоже имбирь очень маленький порции
Ayana Orynbasarkyzyy
Мне очень понравилось.Суши прям афигенно.Просто нету слов.Советую!!
gizatullina 👤
қалай до сих пор жабылып калмагансыңдар вообщее не советую пустая трата времени и денег
EQ
Erkenaz Qalizhan
Өте дәмсіз. Сап-салқын болып келді бәрі. Чикендерінен балықтың иісі шығады, арасы қан, сыртындағы жүні де жұлынбаған кейбірінің. Заказ бергеніме өкінем. Бағасы арзан болса да, адамда ұят болуы керек, адалдық болуы керек тамақ болғасын! Өте нашар 👎🏻👎🏻👎🏻
Аскар Тандаев
Жеткізуде сушиларда нашар тек ысырап
Assel Askarova
Еда вся холодная 👎🏻
YM
Yandex Mazda3
Суши дами кагаз сиякты
ЖА
Жанаргул Ажыканова
Фри ваще қызарып піспеген шикі дамі жоқққққ
Nurbek Fx
Заказды 3 сағат күттік и то ішіндегі тамақ жартысы жоқ, обслуживание төмен
НМ
Надира Мамутова
Пока не знаю как жду заказа попробую и оценю после дегустации 👩🍳
ZD
Zarina Dosbaeva
Заказ беріп едім 1 ші рет ужас просто не советую 😩 сёмга балығы жұп жұқа почти жоқ суып келді еще 2 сағат күткеніме тұрмады
ГМ
Гулназ Мырзалы
Айтарға сөзім жоқ🤐
АЗ
Алия Зайнеденова
Сказали 1,5 часа ожидание, прождала 2,5 часа. Все остывшее, холодное. Қол жетімді болғаны не керек. Ұзақ, не келіп болмайд, не телефонға жауап беріп болмайды
❤😘
❤️ 😘
Оператор телефонды көтермейді, басып тастап. WhatsApp арқылы заказ бердік. Оператор ауыстыру керек телефон алғысы келмесе басып тастап отыра береді. Бірнеше рет звондап ала алмадым. Суши пицца бұрынғыдан жаксарган. Операторларыныз ушин 1 звезда-!!!
khadidzha Bis
прж
Araika Makhambetkyzy
Вапще не советую 2 сағат бұрын заказ бердік курерьдің телефон номерін бер деп едік врачтың номерін беріп жіберіпті суып кеткен курерь тасбақа 👎👎
Ариадна Янченко
Л
ТБ
Толкын Базарбайкызы
18:18 заказ бердIк екі сағат күттік дайын емес, еще операторлары да ә десе мә деп тұр, обслуживание 0
Diana Maksatova
Оператор Ажарға коп коп рахмет🥰Адаммен сойлесуы катты унады. И кстати чикен оооочень вкусно спасибо😍 Прям жаааанып тұр👍🏻
A
Aziz
Очень плохие суши нарезыне криво,сказали ожидание 1,5 2часа а мой сет приехал через 3часа 40минут остывшие очень не вкусные не советую брать🤢🤢🤢🤢
. 𝐳𝐡𝐮𝐦𝐚𝐬𝐡𝐞𝐯𝐯𝐚
Что за безобразие? Заказали и ждали 3 с половиной часа. Привезли холодные, остывшие суши. Причем поехали вообще не туда, хотя мы писали ТОЧНЫЙ адрес! На это смотреть даже стыдно. С 2020 года получаете плохой отзыв, то есть, за 6 лет вы не можете постараться лучше? Васаби вообще какая-то жидкость, есть это все противно. Не советую, покупайте лучше там, где хорошие отзывы и не тратьте деньги на еду в яки маки, если его можно вообще едой назвать.
Вера Махимова
Супер
Актоты Галымбекова
ужасно прям, чикендеры кутакандай дамы жок. Пиццаларын неше сагат бурын пысырып коят блмим сап салкын ещё куйдырып акелет. Сушилары да ужасно куриштеры катып жатыр дым дам жок каткан куриш жегендей боласн !
akon serikovaa
Керемет
БМ
Бакдаулет Мекешов
Не вкусно ужас чикен ужасный пицца вообще не вкусной большо не заказывайте вам совет все холдный