Пар да веник
Баня
Айгул Кайратбеккызы
Ертен барып кореміз
Зулкаров Сабыр
Самая лучшая парилка в городе, умеренный пар и тем более после ремонта
Роман Доскалиев
Пилингке кіріп едім проходной двор. Кому не лень бәрі кіріп шығып жүр ал сен жатырсың. Біреуі келіп есікті ашып қойып шаруасын жасап жүр адамдар өтіп жатыр сквозняк ұрып тұр
Φοῖβος XXVII
Нормальная баня!!
UQ
User QQQ
На ремонте. Не работает баня
Самад .
Баня супер ишы таза пилинг массаж жасайтын Айнур жаксы жасайды екен
Амир Доскалиев
Жақсы баня, парда керемет
Mukhan Tuka
Пилингерша Назира деген... прям супер бупергой колыда озиде.... керемет жасаиды екен пилинг... унады... и ишиде таза екен
karkldk kkk
не могу дозвониться , ватсап не отвечают, работают сегодня??
Ramil Zorbayev
Пилинг и мойка классный
Надя Глебова
Спасибо все понравилось ,часто ходим с детьми всей семьей
rA
rishanym Ayapova
оте жаксы баня туу берекеден тек осыган барам.вы че люди 3мын тенге тап таза кен баня тапаисындар куыс биржерлерге киресиндер.оттаи бермендер анау мынау жер унамаит но жалгиз озим ушин 2саг алам унеми потом что комфортно
AB
Ainagul Bekkalieva
Бүгін жұмыс жасайды ма? Телефон откл, ватсап бармайды смс
Марина Абдирова
Отличная баня! Очень чисто, вкусно готовят, персонал вежливый! Успехов и процветания, обязательно буду рекомендовать.
Қайсар
Ю
rusya r12
Бармен Даурен🔥🔥🔥🔥
Zhadyra Koblanova
монша супер!
RK
Roxa Khasan
Не надо туда ходить всегда занято то тел не берут ресепшн грубо ответять
Марат Байдешов
супер баня
Dina Sharshenalieva
Каладағы ең керемет монша деп айта аламын, апта сайын осында барамыз. Іші таза кең. Ресепшндегі апаға да рахмет, жұмысын жақсы жасайды.
ГА
Гульнафис Айтимбетова
Ресепшнде отырган адам оте дореки. Омир кабагы ашылмайды. Сазан турып калган кишкене. Дами бар. Шашлык те свежий емес . Банянын иши тап таза .пилинг жаксы жасайды кыздар. Телефонга дурыс жауап беретин адам алыныздар!
АM
Айко M
Қаладағы ең жақсы, обслуживаниесі жоғарғы деңгейде, іші тап-таза, әрі кең баня👍🏻 Бибігүл апаға рақмет, бірден жауап беріп, запиське жазып қояды 🫶🏻
MA
Mukhambet Aytbaev
Оте керемет монша келесен окинбейсин💯💯💯💯💯💯💯💯
ХИ
Хожабек Ибраймов
Бари жаксы тамактары кушти
Дауран Камилов
Өте жақсы ваня. Пиллинг, массажы кушти
МН
Мурагер Наутанов
Баня супер! Бибигул апага рахмет, всегда орын табады биздер ушин! Пилинг и обслуживание оте жаксы, жумыстарына табыс и клиенттериныз коп болсын!!! Сиздердын туракты клиенттериныз Мурагер)
NA
Nazok Ahmt
Баня оте керемет,таза , тамактары дамды,пилинг келып жасайды кушты ,унады , кенес беремын👍👍👍Админы да оте сыпайы👍Балыкшыдагы номер 1 Баня ,Клиенттерыныз коп болсын ,
Anara Bolat
Бугин мына комментарии просто кирип окыдым половина отирик это точно. Ашылгалы сондамыз Оте тамаша тамак сервис озгерген жок. Сервис дегенде ойлаймын баня кандай сервис керек Олар сиз дер Ишне кирип не обслуживает етпейдиго . Озиме лично унайды , и барине советую. Жумыстарыныз осы калпынан таймасын❤️❤️
Анар Кубашева
обслуживание клиентов и чистоты мне понравилась
БЕ
Блогер Ерсултан
Очень чистая баня обслуживание супер ,а пилинг вообще !!!Все классно всем советую ,приходите
Тамактары кушти балыклари свежий баняаси таза пилинг тожи кушти
Guliy ❤️
Тамақтары бәрі жақсы дәмді 👍 Іштері таза пары күшті барсандар өкінбейсіңдер 👍👍👍
.. ...
тамактары кушты сазаны оте дамды.келсеныздер окынбейсыздер ар апта сайын пелинг алуга барам озым...👌👍👍
AB
Aynur Boranbaeva
Бания жаксы кушты пилнг тоже
QQ
Quwat Quwat
Бания хорошо пилнг тоже хорошо
s
svara-91
Самая лучшая сауна в Атырау !!!!
ГА
Гаухар Асхатқызы
Отличная баня👍🏻 чисто удобно и уютно🙏🏻
SS
Saule Saule
Неплохо, но могло бы быть и лучше, запрещено приносить с собой еду и напитки, а меню не разнообразное
UA
U Azhibaeva
Ужасный обслуживание клиент шакырып көбейгенен соң цены повышали ақша уақыт қосады адамгершілік жоқ грубо жауап береді админ
AW
Amateus West
Отличная баня, очень рекомендую
ZK
Zhanna Kalimova
Понравилось все!
Родни Жолдасова
Все чисто, уютно. Пилинг тела тут делают просто шикарно🔥 Но предупреждаю, если хотите пилинг заказывайте заранее Еда вкусная, быстро готовят и приносят тоже быстро Есть пару минусов, парень на стойке разговаривает будто к нему домой пришли. И еще нас не предупредили о том что пилинг тоже нужно бронировать заранее А так все замечательно, придем еще раз
AZ
Amir Zhumagaliyev
Не советую, отношение к клиентам на отъ@бись, не разговоривают, если разговаривают то с высока и надменно, с гонором. Будто золотая баня. Клиентоориентируемость Ноль. Телефон сбрасывают. Взяли на 4 часа, 3.14дец как сожалеем.
ZT
Zhanbolat Temirbekuly
Шамалы келмей ақ қойыңдар.Алаяқ ішіне четқа өтірік ақша қосады.админ қуырдақ шамалы картошка ңөп ет аз ішінде фууууу 😔👎👎👎👎👎👎
АЕ
Айдана Ертлеуова
Ыче отлично, все нравится. Есть но. Мен личный номерге согып турган сияктымын. "Да" деп алады гой телефонды.
Анастасия Ким
Супер) все нравится
Ravil Sultanmuratov
Жақсы монша
ZB
Zhak Bak
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Алина Амирова
Хорошая баня, только сланцы скользкие
Айнур Нуртаза
Телефонга жауап бермиды екен да