Miramed clinic
Медицинский центр
Приём травматолога-ортопеда. Суставы, травмы, реабилитация
В здании
Асылай Кудайбергенова
Мирамед клиникасы және дәрігер **Еркебулан Арыстанович**ке үлкен алғыс білдіремін! Маған PRP терапиясы жасалды. Процедура алдында бәрін егжей-тегжейлі түсіндіріп берді, өте ұқыпты әрі стерильді жағдайда өтті. Ауырсыну минималды, нәтижесі де көңілден шықты. Дәрігер өте білікті, сабырлы, науқасқа жанашырлықпен қарайды. Қабылдау уақыты нақты, клиника таза әрі жайлы. Шын жүректен ұсынамын!
Наргиз Атымтаева
PRP терапияны бетіме және шашыма жасаттым. Бұрын плазмо мен PRP бір деп ойлайтынмын, бірақ айырмашылығы бар екен. Корей пробиркасын қолданды. Қазір шашым түспейді, бетімнің түсі ашылып, жалтырап, құрғақтығы кетті. Нәтижесіне өте қуаныштымын. Клиника ұнады, қызметі жақсы. Рахмет 🤍
5 посещений
I.
Isa .
Еркебулан деген травматолог врачқа отзыв қалдырғым келіп отыр. У меня была протрузия, спина сильно беспокоила, иногда даже нормально ходить тяжело было. Көп жерге бардым, но толком результат не было. Потом попал к Еркебулану. Он предложил лечение моей же плазмой (PRP). Сначала честно немного скептически қарадым, но решил попробовать. Процедураны аккуратно жасады, бәрін нормально түсіндіріп отырды. Через некоторое время реально легче стало, боль уменьшилась. Қазір өзімді намного лучше чувствую. Мирамед ұжымына алғысым шексіз
Айслу Тлеубаева
Проходила лечение коленных суставов , сейчас чувствую себя очень хорошо! Большое спасибо врачу Сенгалиеву Еркебулану Арыстанулы, мед персоналу Наргиз, Асылай! Желаю успехов в дальнейшей работе!
g
gauhar96961
Папамды жіберген едім, өте жақсы натиже көріп жатырмыз) Врачтардың қолы өте жеңіл екен. Іштері тап-таза, уақытылы қабылдап жақсы қарсы алып, шығарып салды. Туыстарыма айтып жүреміз сіздерді. Рахмет көп көп
РР
Райхан Розмбетова
Долгое время меня беспокоили боли в коленях и спине. В Instagram случайно увидела страницу клиники и решила записаться на консультацию. Доктор Еркебулан сразу произвёл очень хорошее впечатление — внимательный, спокойный, всё подробно объясняет. После лечения я действительно забыла, что такое боль в спине и коленях. Очень благодарна за профессионализм и заботу! Рекомендую от души.
Ruslan Smith
Поликлиника имеют проф.специалистов разного профиля. Геолокация очень доступно, заметно, новая прогресс.часть города. Ресепшн и справочная работает корректно. Обмен информации между пациентом и специалистами этой поликлиники, достаточно на высшем уровне компетентности, тактично, адекватно. Личная благодарность всем сотрудникам этой организации.
Салтанат Марданова
Барып ем алып кеттім, клиника ұнады, толықтай қарап түсіндіріп, емді бастап кеттім. Бірінші уколдан кейін нәтижесін көрдім. Рахмет көп көп💐
GG
Gaukhar Gaukhar
Мирамед клиника ұжымына, соның ішінде дәрігер Еркебұлан Арыстанұлына алғысымыз шексіз! Жолдасым аяғын баса алмай емделдік, қолы алтын дәрігер! 🙌
IK
Imangaly Kozhamzharov
Еркебұлан Арыстанұлы өз ісінің маманы, өте білікті дәрігер, сол клиникаға барып ем алуға кеңес беремін.
ГК
Гулзия К
Мамам аяғы ауырып Еркебулан Арыстанұлына қаралған. Өте жақсы маман. Ризамыз. Халықтың алғысын алып жүре берініздер
Амангул Табаншиева
Мирамед клиникасында аяғында емдеттім. Алғаш келгенде ауырсыну қатты мазалайтын. Ем курсын алғаннан кейін айтарлықтай нәтиже көрдім - ісіну азайды, қозғалысым жеңіледі. Дәрігер өте мұқият, бәрін түсіндіріп, қолдау көрсетеді. Қызмет сапасы өте жоғары. Ұсынамын. Іште жүрген қыздарға да мың алғыс.
АЖ
Алмагул Жантлеуова
Мен ұзақ уақыт бойы Еркебұлан Арыстанұлы травматолог дәрігерге емделіп келемін. Ол өз ісінің нағыз маманы — кәсіби, жауапты және нағыз адамгершілігі мол. Оның емдеуі әрдайым нәтижелі, түсіндіруі өте нақты, әр сұраққа сабырмен жауап береді. Қасымдағы көмекші қыздар Наргиз бен Аслайға да алғысымды айтқым келеді. Олар әрдайым мейірімді, назарлы, пациентке қамқорлықпен қарайды. Кәсіби жұмысы мен жылы шырайы үшін үлкен рахмет! Мен Еркебұлан Арыстанұлы мен оның командасын барынша мақтап, барлығына ұсынамын. 🌟
NA
Nariman Atymtay
Клиниканың қызметі өте жақсы. Дәрігер кәсіби, процедура қауіпсіз өтті. Нәтижесі көңілімнен шықты. Ереке Рахмет. Журе алмай журген Адам жүгіріп кетті)
GB
Gaston Bouquette Jr
The Atyrau Miramed clinic is very good. Dr. Yerkosh and the nurses are very professional. The medical treatment and service they provide is extremely helpful.
GS
Gulbarshyn Sarkulova
Еркебұлан дәрігерге алғысым шексіз, өкшемдегі шпорды емдеп берді. Қыздарыма да рахмет көп көп.
НЕ
Наурызбек Елемесов
Miramed clinic ужымына улкен рахмет жаксы емделiп шыктым. Оразаларыныз кабыл болсын.
Miramed clinic, медицинский центр
25 февраля 2026, официальный ответ
Саламатсыз ба. Рақмет көп-көп, сізге де оразаңыз қабыл болсын 🤲🏻 Кішкентай өтінішіміз бар еді: пік…
ЕЖ
Ербол Жұмабай
Еркебұлан деген дәрігер өз ісін білетін білікті маман
SA
AB
Askhar Bagytzhan
Miramed топчики🔝
Бахти
Еркебулан бауырыма рахмет. Толықтай түсіндіріп, емімді бастап кеттім.
ЭО
Эльмира Орынбасарова
Ен жаксы клиника,Барып Емделуге Кенес беремин,Окинбейсыздер🥰
Спасибо большое клинике Мирамед. Все чисто и аккуратно.
Дархан Мұрат
Вылечили тазобедренный сустав. Спасибо Еркебулану Арыстановичу, очень четко объяснил и назначил курс лечения. Уже боялся, что отправят оперировать.
NI
NURSULU INZHIBAYEVA
👍 Клиника өте жоғары деңгейде қызмет көрсетеді. Дәрігер білікті, білімді маман 👍
MZ
Murat Zhanasov
Лечил суставы в этой клинике,все отлично.Спасибо персоналу.
Өте жақсы клиника қала бойынша специалисты керемет👍🏻 косметолог Асылай қолы керемет советую🧑🏻⚕️👍🏻
Мадина Саматовна
Оте жаксы клиника.Медсестра Асылай оз исинин маманы.ракмет коп коп ол кисиге.
AI
Akbota Ibatova
Клиника қызметкерлері сыпайы, жақсы ақпарат берді.
Abai Kalimov
Мамамды апардым аягы ауырып,жаксы клиника деп естип едим,шынымен шауып кетти,Рахмет👍
ФК
Фархат Кумаров
Керемет клиника, биликты мамандар, таза жумыс орын, кенес беремин!
Ainur Kanapiyeva
Понравились и клиника, и медперсонал. Отдельное спасибо Асылай Кудайбергеновне за отзывчивость и профессионализм. Однозначно буду рекомендовать
ГА
Гулфайрус Алмуратова
Miramed клиник самый хороший, особенно мне понравилась медсестра Асылай К .вежливая, отзывчивая, профессионал своего дела.
JK
Janar Kubesova
Жаксы клиника👍🏻👍🏻Врачтары мен медбикелери биликты мамандар.
Айзада Елгелдиева
Керемет 👍🏻 Өте сапалы, жақсы мамандар👍🏻 Қатты ұнады!
SS
Samal Sagyndykova
Очень понравилась клиника. Я у Вас впервые. Выражаю огромную благодарность медсестре Асылай Куандыковне за профессионализм и участи в проведении процедур.Всем большое спасибо, буду рекомендовать всем своим знакомым.
NA
Nurgul Abilova
Врач Еркебулан Арыстанович білікті маман, үлкен рахмет! Медсестра қыз Асылай колы жеңіл!
NB
Nurzhan Berdigali
Пожалуй, Вы – лучшая клиника. Всем Вас рекомендую! Врачи все профессионалы! Всем советую
LK
Laura Kudaibergenova
Мирамед ужымына рахмет! Жумыстарын керемет аткарады. Суставтарым рахмет айтуда!🥰
Z
Zhanar
Отличная клиника, доброжелательный персонал, внимательный доктор и самое главное качественное лечение! Хочу поблагодарить и пожелать дальнейшего процветания!🌷 Рекомендую 👍🔥
Q
Qwerty
Всем привет, наконец то получила адекватное лечение, боли в суставах сразу прошли, рекомендую всем своим знакомым
Алинұр
Здраствуйте в Miramed клинике получила пламалифтинг сустава отлмчный результат, всем советую
Молдир Кулажанова
Мирамед клиникасына рақмет керемет жақсы лечение алдым аяғыма👍
Акылбек Атымтаев
Очень хорошая клиника. Врачу огромная благодарность, все как положено объяснил. После вахты начну лечение.
AZ
Ainagul Zhumazhan
Еркебұлан врачымыз,Наргиз медсестра Өте жақсы дәрігерлер.Қабылдау кезінде бәрін мұқият тыңдап, түсінікті етіп түсіндірді. Қажетті ем жазып берді, соның арқасында өзімді жақсы сезіне бастадым. Пациенттерге жылы қарым-қатынас жасайды. Осындай білікті дәрігерлер көп болса екен. Рахмет!
Аслан Аксисенов
Наргиз карындасыма коп коп рахмет...Адаммен сойлесуи жаксы екен...Кызым аиналайын енбегиннин жемисин кор....аман жур...