City psclub
4.1
4.1
РМ
Рус Мак
Уакытын озгертип коятын го. 12 ден кейин барсак, киси жок жауып жатырмыз деп кайтарып жибереди. 4-5-6га дейин жасайтын пс керек еди калага, танга дейин отыратындай
ТТ
Т Т
Нурсаядагы точкага нормально оператор керек екен шакырсан орыннан тургысы келмейди.Открытый десек неге сагатка Деп кайтадан сурап тур.Че издиваешь?
BM
Berik Mussin
Вип алып керек емес поражняк Балықшы точкасы. Интернет шығып кете беред
SJ
S J
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Дана Насипбай
Сервис мыхты 🤙🏻
AIZADA S
Кыздармен барып, випта ойнап, дальше кино кордык👍🏻 Катты унады😍😍
OI
Azamat Satkhanov
Бары четко. Новый джойстиктар, тв👍
BS
Bergey Seisenbay
Жақсы пс клуб, качественный барлығы, всем советую жігіттер 👍🏻👍🏻👍🏻
DT
Daniyal Turganov
Операторлары жаксы
... Bagybek
Джостик тері новый ,всегда солай ,операторлары жаксы түсіндіреді екен баскаларга караганда
TK
The Katsuro
Все комфортно
KS
Kairbek Shagiyev
Действует акция 3+1 , мы сыграли 4 часа а нам сказали что акция на вас не действует, так как мы должны были заранее предупредить что мы будем играть по акции 3+1. Теперь не будет сюда приходить! Клуб на Султан Бейбарыс!
Aman Abdrakhmanov
👎👎👎 3+1 акция нету
SZ
Shyngys Zhubanyshkaliev
3+1 акция сказали, сыграв 4 часа сказали что акция на вас не действует! Ужас, енди келмим
Максим Исаев
Так себе слишком много ограничений
RI
Renat Izbassarov