Star
Караоке-бар
4.3
4.3
Анарок
Самый лучший караоке в атырау
Серик Гумаров
Жақсы 👍
Анель Алимгазина
Самые лучшие официанты 😘 Бармен красавчик вообще 😍 Охранник душка❤️🔥 Айнель официантка люлю вообще 😘 Валя официант самый вежливый 👍🏾
ДИ
Динара Ишаева
Были сегодня день рождение, еда не о чем элементарно на хлебе с экономили 😱 , цена хлеба 120тг могли бы в этом не экономить, готовить не умеют , обслуживание ноль, караоке старые песни не обновили Не советую данное заведение👎 мне нечего добавить
Куанова Айгерим
Өте нашар караоке! Тамактары дәмсіз , порциясы құттай , шашлыктары шикі, қаны ағып… салаттары дамсіз, блогерлер өтірік мақтайды екен. Баруға кеңес бермеймін… өкініп қалдым! 50% акциясы құрысын олай жасаған халықты алдап…..
Saltuw 🫶🏻
Недавно посетили караоке остались очень довольны! Атмосфера уютная и весёлая, отличный звук и большой выбор песен на любой вкус. Персонал вежливый и внимательный, всё объяснили и помогли с выбором. Отличное место, чтобы провести время с друзьями, отдохнуть и получить заряд позитивных эмоций. Обязательно придём ещё раз!
BN
Baqdaulet Nurym
Стар караокесы өте тамаша, әсіресе офицнаткалары ішіндегі Айнель дитін қыз обслужка жасады өте керемет, ұнады. Атмосферасыда керемет, танцпол бәрі әдемі. Осы жақтың тұрақты клиенті боламын деп шештім)))
Ками E
Өте керемет заведения! Акустикасы жақсы орнатылған! Даяшылары да өз жұмыстарын жақсы жасайды. Тамақтары дәмді молынан салынған. Бізге қатты ұнады. Келсеңіздер өкінбейсіздер!
osmanov 06
Заведения принципе жаксы унады офицанттар сыпайы Зарина Деген админ оте керемет Адам келген конактармен сойлесу унады акустика музыка казрги заманга Сай бзге унады
7 посещений
ТА
Талгат Абжанов
Өте керемет жер, тамақтары дәмді, акустика караоке тамаша, обслуживания 100%, келуге кеңес беремін
Ainakosh G
Ең күшті караоке! Отличный персонал, улыбчивые обслуживание на высшем уровне, кухнясыда күшті советую❤️❤️
Guli Yerbolkyzy
Любимый стар, все дни рождения и посиделки там проходят. Уютные кабинки, общий зал, танцпол. Дымные кальяны, акции. Любим))) уважаем)))
S
Samsung
Очень классное место Бізге катты ұнады тағы да келеміз Иши тап таза🥰🥰🥰🥰
Yara Muratqyzy
Хорошое место👍🏻 все классно и очень красиво я довольна буду еще приходить спасибо сотрудникам стар❤️❤️
Алима Макатова
Тагамдары оте дамды порциясы оте мол❤️❤️ келиндер окинбейсиндер музыкаларыда бар
Aisana Khamziyeva
Оте керемет осыдан бир жылын бурын отырдык алидекушти иши тап таза тамактары мол респект. 👍 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
……
…….. …..
Керемет отырыс болып жатыр👍👍Бари унады🌹
Дима
Керемет
Алтуш Алтуш
Очень классный заведение,караоке вообще супер,акустика бомба!!!Администратор,оператор,официанты на высшем уровне 👍👍👍👍
Каналбек Асыланбек
Өте керемет
АЕ
Айбек Елеугалиев
Заведение хорошая, кабинка уютно, музыка также на уровне. Горячие вкусные. Всем рекомендую. Всем хороших отдыха👍 Персонал Алибек интеллигентный, обслуживает очень хорошо и быстро
Айдана Умирболатовна
Караокеде бәрі ұнайды бастысы жайлы атмосферасы. Достармен жиналуға өте қолайлы. Персоналдары әдемі орындайды жұмыстарын
ДТ
Дана Толегенова
Очень уютное место для отдыха! Персонал вежливые молодые люди! Набор песен отличный,звук очень хороший! Рекомендую всем придти с друзьями!
Мурат
Стар караокесы келдык , заведение ышы унады , апаратурсынын даусы оте жаксы , тамактары дамды ,уакытылы тамак алып келды, обслуживание керемет , рахмет от жогары денгей
AO
Aitolkin Ospanova
Официант Нурлаулет жаксы обслуживал 👍
БА
Батыр Аргинбаев
От басылар болып жиналып 1 ші кабинкаға отырдық. Бәрі ұнада тамаша десем де болады. Нұрдәулет офицант маладец жарайсың рахмет✊
Аида Абдикалык
Заведение оте керемет , ышынде кобинкасын жалдадык , ышы унады, обслуживание жогаргы денгейде, караокесы керемет, ешкандай минус жок, дауыс жаркын шыгады, стар тандаганыма куаныштымын
NN
No Name
Маған қатты ұнады тамактарыда дамді , кабиналарда барлык жагдай жасалган
AN
Aktolkin Nurbaeva
Прекрасная обстановка! Стильная кабинка! Персонал очень вежливые! Мне очень нравиться!!!
Назерке Сайханова
Прекрасное место для отдыха с друзьями! Качественный звук, удобные залы и огромный каталог песен на любой вкус. Персонал дружелюбный и всегда готов помочь.
Каракат Аубакирова
Хорошее заведение! Отзывчивый официант! Вкусная еда!
ЖД
Жансая Джамалбекова
Стар кафесіне рахмет отырысымыз өте күшті денгейде өтуде музикалары 👍
SY
Sam Young
Прикольное место , отзывчивые официанты , вкусная кухня , хороший звук ! Рекомендую
Вера Уналова
Хорошее заведение!Звук отличный!Порции хорошие за свою цену
GJ
Gulnazira Jaksylyk
Адамдар тамағын жеп, отырып алып, акшасын төлемей еще ұялмай отзыв жазыптығой мында Я сама лично как гость хожу 4жыл ашылғалы барып отырамын Кухнясы жақсы 👍🫶сұрағаныңды береді😍 обслужка тоже жаксы арине адамдар какой привет такой ответ же любой жерде не только здесь ішіп алып ауыздарына келгендерін айтатын адамды шыдап қарап тұрмайдығой тем более акша төлемеймін деп! Арсыздықты қою кереккой ұялыңыздар! қалада любой караокеге барып журген адаммын қай ғай жерде осындай арсыздар көбейіпті сақ болыңыздар!
Makash Alizhanov
Ужасное место , не рекомендую туда ходить , ! Админ не умеет общаться с гостями ( Зарина )
9 посещений
Өте жақсы заведения
Kumi Akhmetova
Оте керемет жер!😍❤️
Мурат Алия
Новый годка 26 отырып едік салаты тамагы оте дәмсіз персоналдары да дым білмиміз деп бірдене сурасак поварды танымаймыз араласпаймыз деп еще келіп 15 мың депозит деп сурайды дым унаган жок өзім коллегамды осы жер жаксы деп апарып едім уят болды
Айбар Ерекешов
👍👍👍👍👍
Аида Даулеткалиева
Ужасная кухня
Тогжан Кибатуллина
Меню не понравилось, думаю что нужно внести изменения по полной. Кухня ужасная, заказывали ассорти шашлык долго ждали но ожидания не оправдал, вчерашний еще и холодный. Нет похода к клиенту. Не умеют прислушиваться, нет клиентоориентированности
АЖ
Асем Жанузакова
Ужасное караоке не советую
Алижан Сенеков
Ужасное место , пиво вообще не похоже на пиво , заказали еду ждали около часа , администрация заставляла оплатить счёт переводом , QR не дали , не кому не советую туда ходить УЖАСНОЕ МЕСТО
Может Есбол
Рекомендую лучше не ходить туда , ужасное место , я в шоке , сотрудники не умею вежлио общаться
Dikonaii .
Аян деген официант куштыыы.Кулип ойнап настроения котерип журетин бала екен.Обслужка общения бары на высшем уровне.Рахмеет унады.🫶🏻🫶🏻