SUNRISE
Языковой центр
Вакансии
Ruslankyzy ..
2gis тағы отзывтарға сеніп келіп едім , Бірақ айтарылқтар жақсы оқытады деп айта алмаймын .Сапасыз оқытады ешкімге кеңес бермеймін❌❌❌❌❌❌❌
YM
Yerke Muratova
Мне очень понравилось обучение в этой школе английского языка. Преподаватели — профессионалы, объясняют материал понятно и интересно. Рекомендую эту школу всем, кто хочет выучить английский!
asema armanovna.
GD
Gggg Ddd
Отличный языковой центр, советую 👍🏻👍🏻👍🏻
Ерасыл
Мен уже осы скулда сентиябрден бастап окимын и мен уже еркін сөйлей аламын рахмеет сізге Кундыз Апаййй лучшаяяя❤️❤️ Советую вам тоже🇺🇸
Астра Астра
Хорошая школа, удрбное расположение , дочь ходит почти три года .
Б
Бекім
Өте керемет білімді орталық. Істеріңіз алға баса берсін.
УА
Улмекен Алиева
Супер! Білімі жаксы
Суперр. Кызым Sunrise та окып, Апекке 2 тур отти. Апайлары керемет 🤗👍.
ГС
Гулаим Сарсенгалиева
Оте жаксы орталык👍💯. Кундыз апайымызга рахмеет 😘. Сабактар оте кызыкты отеди🙌
Гулжанар Конакбаева
Здравствуйте, Sunrise лучший школа👍 Мой сын ходить туда, нам очень нравиться. Там учителя очень грамотно объясняют
BB
Bibizainap Baluanbayeva
Ғажап жер! Балаларды өте жақсы тәсілмен оқытады. 2 айдың ішінде А2 деңгейге жетті. Рахмет!