Nova studio
Салихаш Балтамуратова
советую 💯
MA
Maksotova Akmaral
Номер 1 фотостудия в Атырау🌟 Ішіндегі атмосфера,как они снимает,отношение к клиентам все прям четко и Профессионально👏Просто Бравоо!Безумно благодарно💘
Naz Abubakirqyzy
Иши таза, уютно, фотограф сыпайы, фотозоналар жанарып отыратыны куштии, сондай ак балаларга арналган фотозоналар унады
Ят
Я тут 99
Бұл жерде локация бәрі күшті, тек фотограф онша емес, сөзі көп түсіруінен. Қалыбек есімі қателеспесем. Және болмайтын жерге өз приколдарын қыстырып қайта қайта. Әр кім өз жұмысын біліп отырса керек жерге сөйлеп керек емеске үндеми дегендей (Пікірді дұрыс қабылдайды деген үміттемін!!)
Анакош 💚
Керемет студия👍🏻 Фотографтын жұмыстары көңілден шықты😍👏
Nargiz Yerkin
отбасымызбен жаңа жылдық түсірілімге барып едік, барлығы күшті болды, Нова студио командасына рақмет💐💐💐🥰
Айгуль Досмурзаева
Оте керемет фотостудия,балам 2 жас туылган кунынен бастап тусып келе жатырмыз,казыр 3-темыз,бугын жана жылдык фотосессияга тусып келдык,бугын тустык бугын фотоларымызды жыберды,фотограф та фотозона да унады жана жылдык,5 фото зона бар екен жана жылдык
Aziza Zholdasovna
Бары кушты😍😍😍
Жанагуль Алимбаева
Өте керемет фотосессия болды, рахмет👍🏻
Рүстем Жәрдем
Фотограф Ерлан Самый лучший топовый Профессионал своего дело Всем рекомендую 👍👍👍
Мирас А
Бәрі әдемі адамдарыда, бағасыда, жұмысы да:) Жұмыстарын алға дами берсін!!
Karina Altybaeva
Нова студия фотограф адил суперр😍😍 көп көп рахмет😊😊
Lumen 真珠
Отличная фотостудия. Очень красивые фотозоны и шикарная работа фотографов😍👍🏻
ЗТ
Зульфия Тулегенова
Nova студиясының ұжымына алғысымды білдіремін. 5 жыл қатарынан осы студияға ойланбастан келемін. Фотограф Қалыбек👍сөзім жоқ жоғары сапа . Өрлей беріңіздер, өсе беріңіздер, тек алға 😍 әлі де келемін деген ойдамын. Сіздерге сәттілік 🙌
Аружан Бекболаткызы
Фотограф👍🏻👍🏻фото бәріі әдеміі шықты🥰🥰
DM
Dinara Marat
Күшті ұнады фото качествалары ❤️ Ойымдағыдай шықты бәрі✅ Студия тап таза и тып тыныш главное өзін фотоға түсесін спокойно 💋
ЛШ
Лязина Шалкар
Суреттердің качествосы супер и тез арада дайындап береді, өз ісінің мамандары👍🏻
Yeroha YSYK
С первых минут понял, что фотограф профи. Даже заметил телефон в кармане и попросил убрать, чтобы кадры были идеальными. Респект и советую всем!
Akerke Amankeldyqyzy
стильный интерьер, мягкий свет, все продумано до мелочей. Фотосессия прошла комфортно, результатом остались очень довольны. Обязательно вернемся ещё 🎄🤍
НГ
Наргиза Габдулова
Прекрасная фотостудия! Атмосфера уютная, фотограф внимательный и доброжелательный, помогал с позами и настроением. Зовут его Адил. Я получила именно те фотографии, о которых мечтала. Фото вышли качественные, стильные и живые. Съемка прошла легко! Мы уже второй раз обращаемся к вам! Спасибо за чудесный опыт и невероятный результат. С/У Наргиза
ИГ
Исматова Гульнур
Керемет фотостудия. Фотоларымыз да сапалы және әдемі шыққан. Фотогроф өз ісінің маманы. Всем советую👍👍👍.
Aiaru Berzhanova
Әріптермен түскен фотосессия өте ұнады! Атмосферасы жағымды, фотолар керемет шықты. Фотограф Қалбекке үлкен рахмет — кәсіби маман!
Дильназ Дуйсенова
Nova студия отличная — просторная, светлая, с отличным освещением. Отдельное спасибо фотографу — у него действительно золотые руки! Он не только профессионально снимает, но и предлагает свои креативные идеи, что делает съёмку ещё интереснее. Мне всё безумно понравилось — и процесс и результат❤️❤️❤️
Marzhan Khairat
Качество супер
Альбина Имашева
Фотостудия қатты ұнады👍 👍👍фотоларымызды қайта қайта қарап жатырмыз, өте күшті шыққан. Фотографка ерекше алғыс айтамыз
Алия Сабитова
Ходили на фотосессию в эту студию. Фотограф замечательный, фотографии получились шикарные! Советую!!!
Калима Кашемкулова
Отмечали первый годик нашего сына и выбрали эту фотостудию — ни капли не пожалели! 😍 Прекрасная атмосфера, терпеливый фотограф и потрясающий результат. Каждый кадр — любовь 🤎 Спасибо за такие тёплые воспоминания!
Айна Толегенова
Фото салонда атмосферасы жайлы екен. Түсіру процесі оңай өтті, суреттер сапалы шықты. Қызметкерлері өте мейірімді. Рақмет, көңілім толды!😘😘😘😘😘Кеңес беремін
Бибинур Жубанова
Nova фотостудия ұжымына көп рахмет айтқым келеді. Фотоссесия өте керемет өтті, фотограф біздің қалауымызды ескеріп және өзінің кретивті ұсыныстарын айта отырып, студенттік өміріміздің қорытынды естелік фотессесиясын жоғары деңгейде атқарды. Фотоларға енді сөз жоқ, керемет шыққан🥰 Еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер! Алғыс айтар клиенттеріңіз көп болсын!😍😍😍
Фотостудия қатты ұнады, фотограф Калыбек профи своего дело,басынан аяғына дейін айтып тұрды Әдемі суреттер үшін көп рахмет🫶🏻
ET
Elaman Tanatarov
Самый лучший фотостудия в городе Атырау. Всем советую, фотограф Ерлан настоящий профессионал своего дела!
as
asel shugayeva
Рекомендую всем данную фотостудию! Отличная атмосфера и профессиональная команда, замечательные фотографии! 👍
SM
Saida M
Очень хорошая и уютная фотостудия! Мы недавно сделали там семейную фотосессию, замечательные фото получились! Рахмет фотографу Ерлану!!!
ГШ
Гульмира Шаншарова
Nova фото студиясы бізге ұнады🔥Жанұялық фотосессия керемет және әсерлі өтті.Фотограф Қалыбекке көп көп рахмет❤️келуге кеңес беремін📷👍
NS
Nazira Sarmanova
Бәрі керемет, жарұялық фотосессия керемет әсер қалдырды 👍 Қалыбек фотографқа көп рахмет, өзі бәрін көрсетіп, қалай түсу керек екенін айтып отырды. Балдармен де жақсы тіл табысты ❤️ Жұмыстарыңыз жана берсін 👍
GA
Gaukhar Aitimova
Провели семейную фотосессию в Nova studio, всё прошло на высшем уровне и самое главное фотографии отличные получились👍🥳Спасибо Ерлану фотографу👍
Айгуль Бажекенова
Жақсы фотосессия болды, фотограф мықты маман, фотосессия кезінде қызықті етіп түсірді), уақытымыз қалай өтіп кеткенің білмей қалдық👍🏻
АЖ
Анастасия Жумадилова
Отличная фотостудия! Очень уютное пространство с продуманными и стильными декорациями. Особенно порадовало наличие 5 разных фотозон — каждая с уникальной атмосферой, что позволяет сделать разнообразные и красивые кадры за одну съёмку. Всё чисто, свет выставлен идеально, работать здесь одно удовольствие. Персонал вежливый и внимательный. Обязательно вернёмся ещё! 📸✨
СЫ
Сабина Ыбрай
Студияның атмосферасы керемет, декорациялары әдемі әрі әртүрлі. Фотографы нағыз кәсіби маман — түсірілім барысында бағыт-бағдар беріп, қалай тұру керек екенін көрсетіп, өзіңді еркін сезінуге көмектеседі. Соның арқасында суреттер өте табиғи әрі әдемі шықты. Нәтижесіне толықтай риза болдық! Естелікке толы, сапалы фотолар алдық. Осы фотостудияны шын жүректен ұсынамыз!
Айдана Адилгалиева
Фотостудия керемет. Локациялары әдемі. Бізге барлығы ұнады. Фотолардың качествосы жақсы шыққан. Фотограф өз ісінің маманы. Қалай түсу керек, бәрін айтып отырды. Жігіттерге көп рахмет. Жұмыстарыныздың жемістерін көре берініздер.
BS
Baltorgyn Sabyrova
Рахмет Бизге унады Бари.Фотограф баламен жумыс жасауды биледи.Шыршаларыда адеми ,көздің жауын алады🤗🤗🤗
Акерке Харес
фотостудия 👍🏻👍🏻👍🏻 Очень уютное пространство, все продумано до мелочей свет, декорации и.т.д Фотограф Адиль настоящий профессионал своего дела. Помог расслабиться, подсказал удачные позы и поймал лучшие моменты.очень давольна😍😍😍
sb
sandy biss
Фотостудяда, фотографта унады, керемет конил куймен суретке тустик. Калдыбек орысша билмеседе, барын салып тусиндирип, калай караганда жаксы шыгатынын айтып отырды. Бирнеше фото зона бар. Тез дайындайды фотоны, достарыма усындым Nova Studio-ны
Алия Магауина
Фотостудия өте әдемі. Керемет бізге барлығы ұнады. Фотограф өз ісінің маманы. Қалай түсу керек бәрін айтып. Өте-жақсы көңіл-күймен фотосессиямыз ойдағыданда жақсы өтті. Нова фотостудия ұжымына көп-көп рахмет. Жұмыстарыңыздың жемісін көріңіздер!👍👍👍👏👏👏
МД
Мариям Дюсенгалиева
Были на новогодней фотосессии в Нова студио. Нам все понравилось: и локации, и фотограф, и образы, и фотки, которые мы получили. Остались только хорошие впечатления о студии. Фотки получили в срок, как и договаривались. Желаем удачи и процветания!
Atosh RR
Хотела живые эмоции заснять , но любят только как на портрет снимать, когда делали ретушь не убрали некоторые изъяны. В целом где 6,7 фото норм остальные не то, то что хотела не получила.
Анара Темиралиева
Нова студия коп коп Рахмет фотограф Адил профессиональный тусирди👍👍👍👍 куттай кызым жылап турсада Фотолар кушти шыкты👌👌👌
ЗА
Зарифа Атапкелова
Спасибо огромное за красивые и яркие фотографии. Студия уютная и красочная. Фотограф молодец, показывал и говорил как позировать, даже ребенок чувствовал себя отлично. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
AT
Arailym Tolepbai
Бізге өте катты ұнады сыпайы фотограф,жумыстарыныз журе берсин , ышыде таза жайлы жана жылдык атмосферага кирип кеттик рахмет көп буйырса тагы барамиз😍🥰❤️🔥❤️
А?
Айна ???
Понравилось абсолютно все🥰 Подход фотографа , атмосфера, и конечный результат на все 💯 Фотографии отправили раньше обещанного срока, что приятно удивило. Процветания вам💐