Zhan beauty studio
Салон красоты
GD
G D
ценаны аспанға дейін апарып!
MK
Maria Khristich
Хороший мастер, сделала мне отличную стрижку я довольна 😊😊
ГU
Гульназ User
Мастер Айгерім 😍 👍🏻
Haidarovaa B
Айгерім мастер топ👍🏻
Асель Асылбекқызы
Кеше мастер Айгеримде шаш қидым. Шаш қиғаны укладкасы бәрі ұнады. Бірақ ұнамаған нәрселер болды: Ол бірінші сервис👎 Мастер өзінше болып жауап беруі. Дұрыс қарсы алмауы. Басында ватсап арқылы сөйлескенде шашымның фотосын жіберіп қанша деп едім 6000 деген, жасап болғаннан кейін алдағандай болып 8000 дейді. Мен айтсам сізге фотосын жіберіп сұрап алдымғо 6000 деп десем, білмим менде укладкамен 8000 деп қарап тұр өзіншеее болып😓😓😓 Екіншіден тазалық орамалдары питно питно, вроде салонға барып тұрмын, еще нормально ақша төлеп тұрмын. Айна вообще айғыс айғыз. Вроде шашым ұнады бірақ көңілім тоймай шықтым салоннан😩😩😩
Nazerke Zhuma
Мастер Айгерим лучшааааяяяя😍😍😍
Gulmira Urazova
Телефон whatsapp указанный здесь не отвечает нормально, записаться не реально по телефону указанный здесь. даже писали непосредственно мастеру записаться, записала, пришли и мастер Айгерим говорит ба я забыла вас записать, у меня щас другой клиент, в итоге второпях криво косо постригла.
Assel S
Мастер Надя отличный специалист в своем деле 👏🏻
AT
Aigerim Tenelbayeva
цена вообще ужас, ничего не обычного не сделали
NA
Naila Amirzhanova
Айгерим деген мастерге коп Рахмет. 1 сагатта макияж+укладка жасап берды. Мен сиякты вечно асыгып жургендерге арналган мастер екен. Колы шебер 👍
ГР
Гулнур Раева
Айгерим мастер қабылдауында болдым. Оз исинин маманы. Маган бари унады. Всем советую 😊✅
liya Farabi
Очень хорошии салон и главное профф
Laura Amangeldi
Ен керемет салон маган жумыстары катты унады шаш бояу болсын тырнак болсын
Айгерим Казмагамбетова
Почему время открытия в 9.00. В салоне написано 10.00
mavi 💗
кератин получилось не очень на следующий день эффект исчез
Айдана Калауовна
Айгеримге коп рахмет, шашымды оте адеми етип бояп берди.
AT
Almazhay Tazhigulova
Профессиональные мастера❤️ покрасили, круто уложили волосы и маникюр шикарно сделали. Всем советую от души👍👍👍
Акбота Ануарбеккызы
Замечательный салон👍🏻 Профессиональные мастера работают 😘😘😍👍🏻👍🏻