Djama Halal Fusion and Family
В здании
GK
Gulshat Kalipina
Выбран компанией
Біз балаларымызбен каждый демалыс осы ресторанға келемиз! міне бүгінде келіп отырмын!) все сотрудники включая администратора все вежливые, все заказы прям во время и очень вкусно! ең үлкен плюс детская площадка это большой плюс!!! потому что Атырау бойынша бала ойнап жатырганын корип тамагынды ишип спокойно отыратын жер таба алмадым! и именно осы жерди таптымда енди апта сайын келетин болдым!djama рахмет!
19 февраля 2024, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо, Гульшат за отзыв и высокую оценку. Всегда рады вам и вашей семье 💛
Пимп #ENFJ #1 fan Toph Beifong
На выходных постоянно туда едем , очень вкусная еда
TA
Tolemisova Asemgul
Шамалы обслуживания жай типты ен алгаш келуим еди.
А_
Асима __
Самсаның ішіне тауық салудың орнына сыр салып берді ещё самсаларың онша емес
A S
Вкусный плов, самса.
Айгуль Айдынгалиева
Классно, плов и манты очень вкусные, всем рекомендую
AG
Ainabek Gubaidullin
Супер Ресторан Очень очень вкусно готовят под Руководством сногсшибательной и яркой Звездой Менеджером Нургуль Всем советую посетить цены очень приятные
KG
Khalel Galymzhan
Вкусно. Дешево. Чисто
Гулим Каким
Все вкусно было
Albina Ibragimova
Бүгін бірінші рет Джамаға келіп көрейін деп келіп едім, көп жерден естігесін. Обслуживание ужасное. Раздачада тұрған адам вообше ужас безтактная, сұрап тамақтв интересоваться етіп жатсам, я кәмг куриный грудкағо, кәдмгі карриғо, деп шаршап жауап беріп, неге адамдарға көркем бейнеде обрашение жасайын десең басынып кетеді сені черт санап, кісі болып, мен үшін жұмыс жасап жүр ма? Кассаға барсаң тағы сол, недовольный ро$жа мен ненадо олай жұмыс жасап, шаршадың ба үйіңе кет. Кісіге түр жаспп шаршамай. Кассадағы адам басқағо жәй сөйлесейін оменде десең олда тұр шаршап, обьязательнр ұрысып айқай шығару керек па??? Тамағын жеп көрген жоқпын, ка тамаққа одельно аккаунттан жазам!
Адия Амантурлина
У Джамы всегда свежие и вкусные блюдо, особенно кулинарные и кондитерские блюдо. Особенно спасибо админу Джама Аслима всегда приветливая. Умничка🫰🫰🫰🫰🫰
Gokha Akmurziyeva
Кассир Асель на смене сегодня 24.10.25, не умеет обслуживать клиентов, второй раз сталкиваюсь с ней и экран не работает, скидки 50% не работают, в другие дни когда другая кассир, все нормально никаких проблем, скидки и экран работают😒 поставила 3ку только за работу другого персонала, этой Асель единица!
LALALA🎸 LALALALA🎸
Вкусно😗
Алия Адилова
мне редко что нравится. но джама я выбираю снова и снова. здесь вкусно готовят. а чай и десерты отдельный шедевр)))
ОВ
Олег Василев
Был здесь вчера, попросил сделать айс латте, получилось лучше во всем городе, то что надо. Благодарю Асылай, хороший и внимательный официант, и бариста Аружан за приготовленный кофе👍🏻
НН
НУРШАТ Нуршат
Тамақтары ұнамай қалды. Жаренный мантының етінен дәмі шығып кеткен, мясной салат ішінде не қосқанын өздері білмейді, еті басқаша.
Dilnaz Romanova
Кеше тамақ ішіп кеттік бары кушты игравойыда кушты обслуживание жасаган кызымызда молодец Асылай деген бары кушты👍👍👍 ценаларыда тиымды екен
Аягоз Ахатова
Сервис ужасный!!!! Менюда басқа цена, счет акелгенде баска сумма келіп тұр. Администратор ужасная. Сілкініп келіп адамға!!!!
GK
Gulzira Kairova
Бугин балаларды алып 1-2сагат демалайындеп осы кафеге барганбыз примерно саг 10 дарда офицант карсы алды керемет заказ алды 10:30 дарда толык заказ келп болды балалар дурыс тамак жемеди ишиндеги ойынга аландап 11де офицант жетип келди жабамыз деп,адам клиент карсы алганда заказ алмай турып айту керек ед нешеге дейн жасайтынын айткан жок,ишндеглер свет сондрп куып шыккандай шгарды калай болса солай жумыс жасайсындар гость ка деген курмет кайда офицанттарга сонын барн уйретпейсндерма тамактарыда дамсиз пицца жупжука лаваш сякты,люла шашлык дым дам жок бармауга кенес берем бр созбен айтнда
А .
Ресторан мне не понравился и еда испорченный 👎👎👎
Alina Sissemali
Администратор Сауия отлично справляется со своей работой, помогает персоналу👍🏻 Персонал вежливый👍🏻 Игровая чистая, интересная👍🏻 Еда вкусная, обслуживание на высшем уровне 👍🏻
Ажар Назар
Невкусное пюре и шницель
АО
Алаш-Орда Оян Қазақ.
Кеш жарық, Атырау тұрғындары мен қонақтары! Бұл менің қойған 5 жұлдызым Құралай есімді даяшыға арналады! Қонаққа деген құрметі мен сыйластығы, тәрбиесімен ерекшеленді. Орамал таққан администратор қызғада рақметімізді айтамыз. Әрдайым қарсы алып, ыңғайымызға шығуға тырысып жүреді. Жалпы, осы мейрамғанаға отбасымен келіп жүргеніме көп болды, кухнясыда тамаша, балдарға ойнауғада ыңғайлы. Құрметпен: Тұрақты қонағыңыз Абу Аиша!
Amira Sagindykova
Лучшие место которое я когда либо посещала
Мадина Артыкова
Тамактары куштыыы👍
Владислав Ким
Готовые блюда! Быстро и вкусно! Когда ограниченый по времени, ПРИШЁЛ! ВЫБРАЛ! ПОЕЛ!
Abzal Kiliev
Вкусно
Мадина Кенес
Очень вкусно😍👍🏻
Positive Lady
Вкусная, свежая еда. Вежливые официанты и администратор. Цены очень приемлемые. Еще по выходным аниматоры бесплатно развлекают детей.
BB
Bakytzhan Batkhashev
Мы купили торт но оказалось испорченным но администратор почитала что это не так вот такой сервис
Aikorkem Tabyldieva
Тамақтары керім😍
Арай Муханова
Тамактары жақсы👍 бирак бир сагат куттик ,офицанттары аз екен администротр жаксы екен кешірім сурап комплимент жасады .Келиси келгенде сервисти дурыстайды деп ойлаимын!👌
Виталий Тарасевич🆚🅰️⛔2️⃣0️⃣1️⃣
Праздновали ДР ребёнка, всё быстро, шустро, вкусно! Большая столовая, на втором этаже есть бесплатная игровая площадка и отдельные кабинки! Придём обязательно!
АЖ
Адель Жас
Өте керемет!!! Қызымның туған күнін өткіздім, қатты ұнады бізге!!! Ойын алаңы, тегін құттықтау аниматормен, за обслужка алмайды👍🏻 тамақтары уақытында дайын болды, тәтті тағамдары!! Қонақтарымызғада ұнады😘
. A
Лучшое места который я бывал👍
Бүгин столовыйга келип кеттик Джаманың . Тагамдары оте жаксы бари свежий , иши оте таза . всегда барамыз унайды бари керемет тамактары да тазалыгы да админ кыздары да бари унайды . Кыздар аркашан кулип карсы алады , барлык сурактарына жауап береди . Ракмет Джама уйымына 👍🏻
Нурзада Каналыкызы
28.09.25 Бауырларымызбен Джама мейрамханасына келдік Бұрыннан тұрақты клиенттеріміз Тамақ ішіп отырып бала ойнатасың өте ыңғайлы Қызмет көрсетуі кухнясы бәрі керемет Ерекше алғысымды Бекзат деген(офицант) балаға айтқым келеді Өте керемет сыпайы Қыздардың дұрыс дайындай алмаған шайын қайта демдеп сықитып акелді Алла разы болсын Жұмыста жемісті болсын
DB
Dinara Birlikova
Біз бұл мейрамханада жиі туған күндерімізді атап өтеміз. Атмосферасы, залы, ойын аймағы қатты ұнайды. Қызметкерлері де өте жақсы, барлығы көңілімізден шығады. Тағамдары дәмді, бәрі таза. Әкімшілікке және даяшыларға үлкен алғыс білдіреміз! Мейрамханаға алдағы уақытта да өркендеп, дами беруін тілейміз.
Динара Мединаева
Вкусно, не дорого, все чисто, все новое. Персонал тщательно вытирает столы и обязательно полы сразу же после того встают люди, туалет чистый, бумажные полотенца и мыло 👍🏽
Гульайым Адилова
Аллах береке берсин🤍Всегда все вкусно🤗и доставка бар, уакытылы жеткизеди, благодарю вас🥰
Zhake ⠀
зор
А A
Посетили семейный ресторан — в целом впечатления положительные. Само заведение чистое, уютное, просторное. Есть большая зона для детей, где они могут спокойно поиграть — за это отдельный плюс. Кухня тоже порадовала, блюда вкусные, подача достойная. Но не обошлось без "ложки дёгтя". Когда попросил у официантов пароль от Wi-Fi, сказали, что "плохо работает потом сказали что забыли пароль - судя по всему, просто не захотели делиться т.к сами сидели в тик ток. Зато, когда подошло время платить через QR — интернет внезапно заработал без проблем. Мааа. Қазағым десең өзіңе тиеді.
MS
Maiya Sultan
Большое спасибо, все было очень вкусно, детям все понравилось, обязательно будет заказывать еще!!! Успехов вам и процветания!
Aidarbek Sarsengaliyev
Очень вкусно, детям понравилгсь
Ann Kach
Чисто,красиво. Хорошая кухня
Bakytkereeyj J
Тағамдары дәмді, и обслужили классно респект🫶🏻
2 сентября 2025, официальный ответ
Спасибо за ваш отзыв 💛 Нам невероятно приятно слышать ваши впечатления и делиться с вами результатами нашей работы! РАХМЕТ!
Nurlybekoovnaa. K 🌷🌺
Тамақтары дәмді тойымды 😍😋
2 сентября 2025, официальный ответ
Спасибо за ваш отзыв 💛 Нам невероятно приятно слышать ваши впечатления и делиться с вами результатами нашей работы! Рахмет
ZK
Zh K
Кеше туган кун жасадык,бари кушти отти,игровой улкен,аниматорлар бар👍Официанттар оз жумыстарын кушти жасайды екен,тамактар да дамди,столды озимиз калагандай курып берди,рахмет👍👍👍👍👍
Aida Atantay
Спасибо , Кафе классная семейная, любим приходить с детьми😍!!!
ЛЮ
Любовь Юрченко