KiKa
Салон красоты
М А
Шолпан апаға көп рахмет.Қолы алтын🌹🌹🌹🌹
Arman Arman
мура братан отдуши
Miras Tilektesov
Мурат Брат шашты четко етп кияд кенес берем шаш алдыртуга Окнбисндер отвечаю👌🏻
nurisook )
Мурат брат адемы четко киады😮💨
AE
Asel Elubaeva
Бекзат кушты барбер постоянно алдырамыз рахмет коп жумысыннын жемисин кор👍
Aziz .
Бека барбер сделал очень качественно и стильную прическу, мне очень понравилось
Aizhan Zhanibekova
Мастер Мұрат командасымен өте стильді, өз ісінің маманы, заманауи үлгіде шаштараз. Мен немеремді 1-жасынан бері қидырамын. Баланы алаңдатып өз телефонынан мултик қосып, маған шайын или кофесін беріп бар жағдайды жасайды👍Жұмыс орны таза, ішкі дизайнға сөз жетпейді соңғы үлгідегі, барлық жағдай жасалған, қолданатын заттары таза әрі жинақы 👍өте ризамыз👍клиенттердің алғысына бөленіп, үлкен жетістіктерге жете беріңіз!
КМ
Канат М
Мурат мықты барбер, сөз жоқ 👍🏻👍🏻👏
БС
Брайан Смит
Был приятно удивлён — Мурат сделал стрижку лучше, чем я ожидал. Всё чётко, без спешки, с вниманием к деталям. Однозначно рекомендую!
Нурбек Нурбек
Мурат барбер👍🏻👍🏻👍🏻
dARYN .
Мұрат аға барбер чётко
Жандос Махуов
Ассаляму’аляйкум, соңғы 2 жыл қидыртып жүрген барберім Мұрат. Айтқаныңдай қиып береді, даже айтқаныңнан да асырып түсіреді😁 Өз ісінің маманы, шашыңызды толық сеніп тапсырсаңыз болады! 2 жыл уақытпен тексерілген Барбер десем де қателеспеспін)
Maks 🌪️
Бека хороший барбер отлично делает прическу и вообще он сам красавчик
РД
Ринат Демесинов
Мурат Рахмет куп куп👍👍👍
Akzhol Sultansiyk
Мура барбер жақсы қияды шашты бір жылдан асты қидыртып жүргеніме формысын әдемі шығарады✊👍👍👍
Айдын Нурболатулы
Мурат барбер өз жұмысына ұқыпты.Кәсіби барбер.Өз жұмысының маманы.Шаш қию ерекше.Мурат супер барбер👍👍
AT
Akniet Tolegen
Мурат.Барбершоп,оз жумысынын маманы Посттоянно клиент болдым.оте жаксы кияды Багасына туралык,бир кидырдын келесте сол жигитке кидырасынго 👍👍
Batyrzhan Doskaliev
Бекзат жаксы шаштараз 👏🏻👏🏻👏🏻 оте катты унады молодец енбегынин жемысын кор балам
Мастер топ Мура мастер
N
Nurasyl
Барбер Мурат очень хорошо постриг, восторге
nb
nursultan b
Мұрат өте кәсіби барбер! Жұмысына аса ұқыпты қарайды, шаш қию мен сақал реттеуде қолының жеңілдігі бірден байқалады. Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде. Ұсынамын!👍👍👍 Рахмет!!
Бексултан Махамбетулы
Шаш қию стилі ерекше, маған қатты ұнады! Барбер— нағыз кәсіби маман, бәрі көңілімнен шықты. Рахмет, Мура брат
b.
bektemisuly .
Барбер Мұратқа үлкен рақмет! Өте ұқыпты, өз ісінің шебері. Қалай шашты алу керегін де, қандай стрижка жарасатынын да дәл табады. Атмосферасы да жайлы, сөйлескені жақсы, жұмысы сапалы. Әр келген сайын нәтиже керемет болады.Келіңіздер 🔥✂️
Бекарыс Махамбетұлы
жақсы қиат көңіліңнен шығарлықтай тамаша👍👍
B3rzzrk .
Мұрат парикмахер красавчик, ловко стрижет и приятный собеседник. Мне все понравилось кроме цены, по началу я предполагал что будет около 2000-3000, но мне стукнули 5000, но он добрый, скидку сделал, поэтому попрошу в следующий раз заранее говорить сколько будет стоить стрижка, и потом стричь с соглашения.
Aruzhan Tastemirkyzy
Барбер Муратка рахмет! Баламнын шашын өзіне жарасатын етіп прическа жасап берді өзіне қатты ұнады көп көп рахмет дами беріңіздер! Енді тұрақты клиент боламыз❤️
Ертай Каримов
Мурат брат келгенин жақсы болды, как всегда на высшем уровне 🔥🔥
. Djumamuratoovv__
Мурат отличный барбер! Сделал стрижку именно так, как я хотел. Очень внимательный, аккуратный и профессиональный мастер. Атмосфера приятная, чувствуется качество. Теперь буду ходить только Мурату. Рекомендую!
DV
Dok Viton
Мурат отличный парикмахер
Nurdaulet Temirbolatuly
Мастерлери оте жаксы Мен Мурат мастерге кидырдым, кушти киады екен, Рахмет брат. Шашым зор болып тур 😁👍👍👍
Эля Назымбекова
Прическа мен макияж жасаттым, ма ужас макияжды уйге келген бойда суртип тастадым. хотябы жастарский макияжды окып алу керек еди. Прическаны айталмадым,тойга ужас боллп бардым ужас прямо . содан кейн аяк баспастан болдым.
DS
Danabek Shakhuov
Не раз посешал этот салон мне очень понравилось особенно работа парихмакера Бекзат лучше стрежет и хотелось б выделить то что он не только профессионал своего дела но и хороший парень помог с советами удачи в дальнейшем и всем советую
Айдана Аманжолова
Ресниц жасаттым кушти ұнады👍👍👍 Салтанат мастерге рахмеет😍😍😍
Nurik U
Подстригли отлично, как и хотел. Быстро, аккуратно и без лишних слов — приятно. Спасибо!
Tolganai Russlanova
Мне очень понравилась новая прическа, настоящие мастера своего дела.
ZK
Z K
Мастер Нұрлы 🩷🩷🩷🩷
Асем Ахмедьярова
Шолпан ханым өз ісінің маманы.өте жақсы ұқыпты.Ісіңізге Береке берсін.
ЖД
Жазира Досмаганбетова
Kikx салон мастер Лаурага рахмет. Озимнин ойымдагыданда кушти жасап бояп берді. После жумыстан кейин бардым. Бир жаксысы жумыстагы адамдарга оте ынгайлы кешки уакытка жазылгам. Рахмет сизге.
LL
Laura Lekerova
Классный салон и мастера
ҚТ
Қарашаш Төлеген
Лаура деген мастер шашымды булдирди барманыздар. Баска салонга кайтп дурстатуга тура келды. Акшам боска кетты осы салонга жумстары дурс шкпаганнан кейін ақшамды толығымен кайтармады. Барманыздар
zara .
мастер Ажарым лучшаая 😍🔥
CC
Charles Chester
👍👍👍
Danara Kudaibergen
Нұрлы деген мастер өте кушті жумысына жауапты ұқыптылықпен жасайды жумысы маган катты унайды ❤️
Ори 🫨
Нурлы саған көп рахмет, ойымдағыдай маник жасап берді, идеально шықты. 1 айдан аса уақыт тұрды снятиеге баруға уақытым болмай ұзақққ тұрды маникюр😍😍😍😍
АО
Айгүл Оразбаева
Осы салонда монекюр жақсы жасайды,ұзаққа тұрады жасаған монекюрі,әдемі таза жасайды,Нұрлы деген қыз әсіресе өте керемет.
мину ми
маникюр 1 ай турады, жаксы жасайды маникюрды👍🏼
PM
Pick Man
Очень странный салон С клиентами не могут нормально работать,втюхивают ненужную услугу если отказаться говорить что не будет делат услугу🗿где логика
Айым Кайырденова
Больше не ногой туда, втюривают какую то дешевую косметику, на отказ начинают навязывать типо мол нужно для вашей кожи. Просто ужасс🤮криво подстиргли кончики 🤦♀️ за 13.тыс делали покраску и стригли кончики на секунду, и вот такой результат (как будто бесплатно делали). Была год назад не понравилось, решила дать шанс, но увы сильно разочаровала мастер(если можно так сказать)! Просто ужассс слов других нет! Лишь бы поиметь денег побольше с людей, лучше бы нормально делали свою работу, а не как попало🤦♀️
Маратова Айша
Кирмеңіз деп сразу клиентпен сойлесып билмейди🤦🏼🤦🏼
Aseke 06
Мужской мастер нашар кияды