Бу
4.4
4.4
лЯ
лариса Якупова
Парная кушты екен. Обслуживание унады. Рахмет сызге.
Bekzat Moldabai
Поражняк баня
Айым Дарханова
Өте лас
alikhann .
Нурбекет жумысты айырад🔥
Анара Калягина
Обслуживание ужасное, кассира надо уволить, адаммен солесе алмайды екен. Айсауле деитын кызба балама блмим боктап солесп блмиды, силастык жок жер, унамады
fatikosh kabdulova
ужасное место, кассада туратын адамыда, бастыгында адамгершиликтери жок, не понравилось не советую!!
ШК
Шынаргуль Килашовна
Ремонт керек екен,желает лучшего,су еле еле ағад
BK
Botakoz Karazhanova
👍👍👍👍👍👍
KZ
Khamitova Zhanara
Я не знаю откуда столько хваленных отзывов, но тут и одну звезду жалко ставить… Незакрывающиеся двери, вода еле бежит с крана, нет напитков, заказали ташкентский чай принести крепкий зеленый чай с лимоном без ситечки, ни сахара ни ложек.
А Т
Кушти унады тап таза,казир баска адамдар алган екен,жумыстары жемисти болсын👍👍👍
Aida Temirtasova
Өз уақытымен бардым. Иштеги клиенттер продление жасады деп кіргізбей қайтарып жіберды👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
AR
Assel Rashpaeva
Все чистл классно, все предусмотрено админ супер👍👍👍👍
TS
Talgat Sabyrgaliyev
Чисто, всё новое, цены адекватные.
ИС
Избасар Салимов
"Бу" отбасылық моншасына ризамыз. Моншаның іші өте таза, жайлы, демалуға барлық жағдай жасалған. Бу бөлмесі де, демалыс бөлмесі де керемет. Қызметкерлері сыпайы, конақтарға көңіл бөледі. Отбасымызбен жиі келеміз, көңілімізден шығады. Осындай сапалы қызмет көрсеткендеріңізге рахмет!
Азат Куанышбаев
Баня жақсы парилка супер кому как бізге ұнады
БМ
Жақсы парилка
Daniyar Tauken
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥. Барлығы жоғары деңгейде
Масленка Картошкавич
Спасибо огромное всем помогли для пропарки
Айгуль Кабдрахманова
Сходили сегодня, очень даже чисто, и мальчики приветливы Кому как, но нам понравилось
Али Тулебаев
Парилкары бодрый екен,советую👍🏿
RA
Ruslan Almukhanov
Баня керемет. Обслуживание жақсы.Балықтары дәмді Сұраған сағаздары бәрі бар.
Асхат Тантаев
Баня әдемі. Парилка керім. Жұмыстарың алға бассын. 5 қолға күшті екен). Карта тегін. Молодцы
Аж
Алмаз жумагалиев
Мен барғо шоке болдым😱😱😱 Не деген ыңғайлы баня мынау емааа😱😱 Балықтары ұнады парилкы вощщеее емаа кайфтың бәрі буу моншадағо😍😍😍 Рақмет жігіттер істерің оңды болсын🫂🫂🫂
РМ
Руслан Мусагалиев
Іші салқын, парилка салқын, ыдыстары лас, дұрыс жуылмаған, салтақ салтақ, енді бармастай болдық
NK
Nazgul Kabdresh
Клиентке ешкандай жагдай жасалмаган, іші тар, әрі өте ыссы👎🏽басқа кабинкадағы әңгімелер анық естіледі😼ақшасына тұрмайды, іші балық сасып жатыр🤢🤮
BG
Bibi Gorozziya
Ужасная баня , полная антисанитария , никому не советую ! Ничего из еды нет , от полотенец пахнет рыбой , везде на полу волосы , все двери и смесители грязные . Ужас полный !
MK
Miko Kairatovna
87716003839 осы номерге соғыныздар! Заказ осы номерден кабылданат
SS
Satzhan Sabirzhanov
2024 11 25 цены вообще не соответствуют никому не рекомендую!!!((((
БА
Бек Абишев
Тут написано до 5 чел. А нам сказали до 3 чел. И добавили еще денег. Короче отстой👎🏻. Только одна душевая.
АB
Аssem Bai
Очень понравился Пилинг от Айгуль!💥 Чистота и Блеск ✨ И ребята молодцы на ресепшене. На все вопросы чётко отвечают. Всем Советую!
СЕ
Серик Ермагамбетов
Все хорошо только с водой горячей проблема и интернет не работает то есть TV не работает и пульта нету
Даурен Камитов
Бари жаксы, дурыс баня
BB
Beauty B
Қыста бір рет барып енді бармастай болдық, телефон жазылғанда заранее ескерттім пилинг керек деп. Келгенде админ мастер қазір жіберем деп, 20мин деді, бір кезде тағы күте тұрыңыз, 40 мин деп, солай 1.30 уакытым далаға кетті. Баска клиент ке жіберіп қояды екен. Өздерінің адамдарына жіберсе, онда соларға ғана ашып қойсын. Даже кешірім сұрамады.
ЖС
Жасмин Саттаркулова
Очень чисто и опрятно
МТ
Мурагер Темиржанович
Жаксы баня порилка барлыгын жаксы жасаган
Ерканат Бисенгалиев
Баня таза парилка керемет всем советую кызмет корсетилуі оте жаксы
NN
Все супер!
Ерлан Базарбаев
Мықты Монша рахмет жігіттер өте керемет 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻😅
qapishevv _0
баня кушты парилка бары жаксы еще с собой болады всем советую
Арман Нурумов
Жаксы монша.
PK
Palitra_Reklama Kabyev
Супер баня
Aibek A
Бала шағамен барып, шешініп жуынайық десек суық су жоқ. Оны жоғарыдан өзің қосып ал деді, қоссақ төменде краннан су тоқтамай ағып тұрады екен. Сонымен жанымыздан суды ағызып қойып жуынуға тура келді. Айналдырған 2-3 квадрат жерде өте ыңғайсыз болды. Нашар.
АЗ
Азамат Зайнеев
Жаксы сауна, бізге ұнады! Іші таза, парилка жақсы!
Amanat Kz
Баня Керемет екен Кухня жақсы