Avto Linza Atyrau
Детейлинг центр по продаже и замене автофар
Жигиттер коп рахмет оз істерінін мамандары 👍
Ulbolsyn Sultamuratova
Жігіттер өз жұмысын біледі, всем советую 👍👍👍
Н
Нури
Очень грамотные специалисты! Номер один в Атырау. Всем советую, каждому клиенту хороший подход. Профессионалы своего дела👏👏👏
ТМ
Талгат Махусам
Жақсы жасайды бағасыда қол жетімді кенес берем
KK
Kuralai Kumar
Отличный сервис! Установили автолинзы качественно и быстро. Специалисты – профессионалы, всё подробно объяснили и дали советы. Теперь свет на дороге стал гораздо лучше. Рекомендую!
Мустахим .
Жақсы мамандар✊🏻
Асылбек Каракенжин
Жаксы жасайды. Осында жасатып козим ашылды. Буйыртса легковой машинама жасатып алу керек
Алмаз Сагидоллаев
Өте керемет жумыс👍👍Алла разы болсын козим ашылды 🙏🏻Атырауда номер 1️⃣ сапалы билед
… …
Жигиттер тез, жаксы жасайды жумистарин, смело баруга болады!
Серик Султанмуратов
Өтірік коментария жазбайық сұрақтарыныз болса тікелей байланысқа шығайық 24/7
amelush _
Испортили фару и проводку, пришлось обращаться в другой сервис. Крайне не рекомендую, делают не на совесть.