EcoBox
Компания по продаже одноразовой посуды
3.5
3.5
Zhuldizai Erlanqyzy
Ватсапта адам кусап сойлесе алмайды ужас клиент деп карамайды сурап откан затымды барма жоқпа айттп чсға тгп тастады ужас
Гульмира А.
Найдите оперативного оператора пожалуйста срочно нужно долго отвечают!!! Пока сама не позванила
AB
Asset Baspaev
Сапала қызметтерініз үшін рахмет!
МЛ
Малика Латипова
Постоянно осы магазиннен озимнин касибиме керекти коробкалар аламын.Сапасы мен багаларына соз жок👏🏻 Сауле апа всегда комек корсетеди☺️😘😘😘
G.
Gg .
Все что искала нашла . И продавец консультант тоже приятная 👍
Мөлдір Мукатанова
Адаммен сойлесип билмейди, элементарно амандаспайды гой даже 😹 Ужас. Вообще алмайтындай болдык. И вам не советую, кишкене жерге тусип адам болсын 🥲
ГИ
Габиден Имангалиев
Іздегеніңді табасың әйтеуір!
TA
Turar Abdishov
Здраствуйте всегда у них заказываю самые лучшие все быстро и приемлемые цены))
ДД
Динара Дарибаева
Өте жақсы выбор көп, қол жетімді баға
ЖА
Жадыра Аманкосова
Колжетимди бага😍ассортимент жеткиликти🙌качество супееер🤙🤙🤙
ФН
Фарида Нуркабаева
Сервис на 0, разговаривать с клиентами не могут, очень грубо, во время не отвечают, если заказ на нормальную сумму, то нормально отвечают, если заказ на маленькую сумму, через не хочу отвечают. Но кажется это хозяйка сама, так что смысла нет жаловаться 😅
Asylai Zholdasova
Адам боледи клубника сататын кыздарды боледи страшно инстаграм ватсап блокка тыгып тастаган без понятий почему ??? Отирик тупить етип турады ватсап блоктан шыгарынызшиш десем калай жасайды деп бармагыздар лучше ужасный обслуживание миндетсинип береди товарын алсан ал алмасан алма деп 1 жулдызда койгым келмейди окиништи суйтип адамды болгендери 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
ДА
Дюсекенова Айгул
Грубиянка ужасно 😟 больше ни ногой я в шоке 😨😟😟😟
SM
Samal Mirmanova
Смотрю только негативные комменты пишете, но это было в прошлом году, я недавно была там 2 раза, очень хорошее обслуживание
Виктория Ким
Грубые, сервис 👎
Салауат Мажитов
Очень плохой сервис не советую грубы!👎
Aiymgul Zhumarystanova
Закрыт 👎, хотя в 2 гис написпно что с 9:30 работают
Айеке ….
Жексенбі күні есігі жабық тұр, телефон көтермейді👎🏻
ибрай айдарулы
Ассалаумағалейкум одноразовый посуда Бари бар издегенинди табасын багасыда кол жетимди.👍
ДА
Дархан Асхатов