Тамирис
Салон красоты
2G
2 GIS
Сегодня была с сыном в салоне Тамирис. Сына стригла Назым, самый лучший барбер, я красила волосы у мастера Гульжан, очень понравилось, цвет вышел идеально, волосы остались мягкими, живыми. Спасибо Тамирис за прекрасных мастеров ❤️
AB
A B
Айгүл – керемет мастер! Әрдайым сапалы жұмыс, әдемі нәтиже. Сенімді түрде ұсынамын! 💇♀️✨ Самал – маникюрдің нағыз шебері! Ұқыпты, стильді, өте әдемі жасайды. Нәтижесі әрдайым керемет! 💅🌸
MZ
Maksat Zholdaskaliev
Атырау бойынша номер 1 кенес берем корсендер болады
RY
Rustem Yermekbayev
Адок деген мастер жаксы кушти кияды 10/10
Айдана Габбасова
Томирис салон – сәннің мекені, Жанаргүл ханым – шебердің шебері. Келген жанды көркейтіп шығарып, Көңілге қуаныш себеді. Қолың жеңіл, еңбегің бағалы, Клиенттеріңіз әрдайым разы. Табыс, береке арта берсін, Салоныңыз толсын әр күні!
Aru Iskalieva
Айгерим ханымға рахмет тынактарымды керемет жасап берді өнерің өрлей берсін
S
Sholpan
Отличный салон!! Спасибо мастеру Айгуль за ее работу!!
Аягоз Туленова
Керемет салон, мастерлер ұнайды! Айгүл рахмет! Клиенттің көп болсын!
ГИ
Гульсара Исагалиева
Очень довольна работой мастера Айгуль.Профессиональный подход, качественная работа и отличный результат.Хожу к ней уже два года,еще она занимается проколом ушей,давно не решалась сделать,вчера проколола,быстро и безболезненно.
Акерке Сапаралы
Айгуль апай керемет мастер😘😘😘 Бардюлық мастерлердің жұмысы керемет!
НЖ
Назира Жоламанова
Айгул көп рахмет укладка күшті болып шықты . Өзіме ұнады. Клиенттерің көп болсын!
Elmira Elya
Айгуль одна из топовых парикмахеров в городе, профессионал красоты!
КС
Кунзира Сапаралиева
Айгул молодец ,клиентин коп болсын ,аман жур,
Темирлан Серикбай
Назым деген қыз шашты жақсы алады!!!
Жамиля Косаева
Айкерим мастерден тырнак жасагам узак турды Рахмет жумысын жемисин кор
Kakima Utealieva
Айгерим мастердің жұмысы жақсы,жұмысы маған ұнайды. Жұмысың жемісін көр!
ШТ
Шынар Туребекова
Мәншүк кірпікті оя тез жасайды ғой , маған бірінші соо ұнайды. Еще ұзаққа тұрады, жұлсаңда түспейді ғо шіркін😆. Барлық сұлу қыздарға кеңес беремін. Рахмет көп көп. 😘😘😘🥰🥰🥰🥰😍😍😍
БА
Ботагоз Алдонгарова
Маншук кірпіктін супер мастері👍Өте аккуратно өз кірпігіңдей етіп жасайт и 2-айлап тұрады😍көп жылдан бері жасатам Маншукке и вам советую👍👍👍
Айгерим Токсанбаева
Айгерім деген мастер тырнақты жақсы,әдемі,тиянақты жасайды.Ұзаққа барады,түсіп ,сынып қалмайды.Еңбегін еселене берсін
Асель Конарова
Маншук самый ЛУЧШИЙ lash мастер,который я встретила в городе, даже не успеешь взремнуть,вроде только легла уже все, и ВУАЛЯ ГОТОВО! Самый спокойный и ускоренный мастер! Я БУДУ ХОДИТЬ ТОЛЬКО К НЕЙ ПОСЛЕ 3 ЛЕТНЕГО ПЕРЕРЫВА! Маншук 😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😜🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
ГЖ
Гульдана Жумаева
мастер Маншук уан лав❤️ 2 ай спокойно жүреміз кірпіктерімен и тез аккуратно жасайды ❤️
ZD
Zurikhan Doszanova
Өз ісінің маманы көркіне ақылы сай тиянақты жане тез маман
Айгуль
Хорошии салон , отличные мастера , Назым , мужской мастер , сыновьям нравится ее работы , стрежет с душой, мастер Зарина жён мастер тоже нравиться как она работает, как подбирает краску для волос , краска у неё хорошая держится долго на волосах , удачи и процветания салону !
МТ
Мерей Труналина
Самый классный салон, мастера на высшим уровне. Все идеально с админа до мастеров. Спасибо большое! Супер👍
ЭХ
Эльвира Хуандыкова
Айгерим мастер сизге коп рахмет маган унады
MZ
Meyramgul Zhumagalieva
Маншукты курбым айтып,бардым.Содан кейін сразу мастерім ауыстырдым,казир кайынапам енем тек тек Маншукке барамыз,профи ең бір ұнағаны маған тез әрі аккуратно жасайды,ойткени баланы тастап кететн болғасн кейбир мастерлар 2сағаттап уакыт алады,еще жолын бар!Снятие тоже тез алып тастайды,еш аллергия бермиди,обычно козім кызарп чувствительный еди.Рахмеет коп коп!Всегда озин ози дамытып отырады👍😍🫶
Жанар Тургалиева
Маншукке дейін қанша мастерге бардым, қымбатына да барғанмын. Бырақ бәрінікі тез түсіп қала беретін. Бір жылдан беріМаншукке наращивание ресницы жасатамын. Нәтижесі керемет 😍 Кірпіктер өте жеңіл, табиғи көрінеді. Көзім ашық, макияжсыз-ақ әдемі болып жүремін. Ешқандай қышу, қызару болмады. Маншукке үлкен рахмет, енді тұрақты клиентпін!»
UY
Uldana Yessengulova
Маншук – просто фея ресниц 😍 Әр кірпікті сондай ұқыптылықпен, махаббатпен жасайды! Взгляд сразу стал выразительный, эффект – вау 🔥 Комфорт, стерильность, качество – всё на высшем уровне! Никакого дискомфорта, всё аккуратно и со вкусом.😍😍😍
КХ
Кенжегуль Хусаинова
Впервые у меня получились идеальные ресницы всего за 1,5 часа! Огромное спасибо мастеру Маншук за профессионализм, аккуратность и красоту. Ресницы выглядят настолько естественно и идеально, будто свои. Очень довольна результатом! И Еще... Хочу выразить огромную благодарность мастеру Айгуль! Она находит идеальный подход к каждому клиенту. Укладка получилась просто шикарной, стрижка — ровной и аккуратной. Айгуль не только профессионал своего дела, но и очень душевный, добрый и богатый внутренне человек. Спасибо за красоту и прекрасное настроение!
Aitolkyn Kisollina
Наркиз Елтаева
Назым жақсы кияды 3 баламды соған қидырамын кушти мастер👍🫶🏻👍
РҚ
Райхан Қасмағамбетова
Самые хорошие мастера, самый лучший салон
Асемгул Ашетова
Мужской мастерлардын, Кiрпiк жабыстыратын Маншуктiн жумыстары өте катты унайды. Керемет. Алга тек кана.Клиенттериниз коп болсын .👍👍👍👏👏👏
Арайлым Рахымгали
Мастер Назымның работалары прям 😍.Атырау бойынша детский мастерлердің бәрін көріп,соңында Тамирис салоны Назымға тоқталдық❤️
ИТ
Инжу Турахмет💫
Мастер Назым лучщая!Баламен жақсы тіл табысады,отырмайтын баланы отырғызып күшті етіп стрижка жасап береді👏🏻
Али Аманбай
Супер Назым рахмет
ША
Шынар Айтмукушева
Моя мама делает у вас укладку, она довольна мастерами.
Айдана Сабитова
Бұл солонның қызмет көрсету деңгейі жоғары, мамандары өте сыпайы және өз ісінің нағыз шеберлері. Жұмысты мұқият, таза әрі сапалы жасады. Атмосферасы да жайлы, өзіңді ерекше сезінесің. Әр келген сайын көңіл-күй көтеріліп, әдемі болып шығасың 😊 Міндетті түрде тағы келемін және баршаңызға да ұсынамын!
Dilyara Toleugali
Мастер Самал по маникюру и педикюру топ👍🏻👍🏻👍🏻
Айболат Чунгульбаев
Отличный салон вежливый персонал
Александра Ахмедова
Работает мастером маникюра Айгерим Бисенгазиева. Очень подлая и лицемерная особа, с низким уровнем воспитания и культуры. Как таких допускают к работе с клиентами.
Aida K
Сервис на нуле! Мастер по стрижке Бактияр подвел нас, нужно работать над сервисом и коммуникацией. Были записаны на 10 утра, он не мог найти ключи, неужели нельзя быть чуточку поответственней.в итоге уехали без стрижки
ТТ
Тамирис Труналина
Очень понравился маникюр у Самал 💅 всё аккуратно и чисто. Ручки выглядят ухоженными, результат супер ✨ Спасибо Маншук за красивое наращивание 😍 форма идеальная, смотрится очень аккуратно и стильно. Я в восторге 💖
EE
Eskendir Ensanov
Мужская стрижка не очень! Особенно мастер Акерке! Цены космос, но качество не достойна этого! Не советую
МТ
Малика Толепова
Шугаринг мастер жанара апага коп рахмет ❤️ Оз жұмысының маманы 😍😍😍 Советую🫰🏻
Диана Кенжеева
Гүлжан апаға шаш істетуге барғам қалған шаш үлгісін істеп берді көп көп рахмет тағыда келемін деп отырмын)🥰
Aimira 2019
Сделала ламинирование у Жанаргуль. Очень понравилось. Приду еще обязательно😍
Алтын🌸 Исмагулова
Шугаринг мастер Жанара туралы жазсам. Өте жылдам,тап-таза етіп береді. Тағф айтпағым процедура воск тіптен жеңіл өтеді екен. Тап-таза. Энергетикасы өте жақсы кыз. Кеңес беремін. Воскпен қатар ол макияж выездной, ламинирование ресниц(кірпігіңді табиғи қайырып) жасап береді. Бір барғаннан барлығысын жасатып алып шықсаң керемет мүмкіндік. Советую
Арина Кенже
Томирис салонына және өз ісінің шебері Айгүл ханымға кәсібилігі мен көркем көңілі үшін алғысымды білдіремін. Шашымды талғаммен жасап, көңілімнен шыққаныңызға мың алғыс! Істеріңіз өрге жүзіп, әрбір клиент қуанышпен кеткей🥰