Suiinshi
Семейное кафе
4.4
4.4
gadilbekovva .
Вчера устроили семейный ужин. Все очень вкусно, аппетитно. Обслуживание на высшем уровне, атмосфера хорошая, еда очень вкусная все понравилось😍
Гулсим Сапарова
Бари кушти рахмееет, Диаска рахмеет, тапсырысымызды тез орындап, конактармен жылы жузбен карсы алды
Арай Кабдешова
Тағамдары жақсы ұнады. Диас деген даяшының жұмысыда ұнады. Тез әрі тиянақты жасайды жұмысын. 👍👍👍
Dias Batyrgaliuli
Кушты бызге унады
Турарова Айгерим
Барып көрмеппін осы деп туған күнім кезінде келгем, барлығы басында ұнады тамақтары да жаксы БІРАҚ мен счетты төлеп тастағаннан кейін 10% скидка туған кун иелеріне берілетінін ұмытып кетем. Сомен енді істеп бере аласыздарма дегенде иә деді, содан келіп уже касса жауып тастадык деді. Мен ол жерде 1000тг ге жылап тұрған жокпын. Тек ұнамаған жері 23:30 да касса жауып тастадық дегені. Не үшін онда түнгі 12 дейін жасайсыздар? 23:30 да бір кісі асығып кухнядан тамақ заказ бергісі келсе біз касса жауып тастадық деп тұрасыздар ма? Олай болмайды мен де касса да жасаған адаммын. 12 дейінба? 12 дейн заказ қабылдаймыз! Вацапта ответ бергендеры өте грубо! Инстаграммнан бірдеңе сұрасаң оқып алып ответ бермейд! Первый и последний раз баруым осымен!
Т
Тилеген
Күшті бізге ұнады
Ais Sagynova 💄
Диас официант қа рахмет. Тағам тез келеді уақытынан бұрын. Өте керемет дәмді. 👏🏻
ГЕ
Габит Ержанов
Кафеде туған күн өткіздік. Тағамдары өте дәмді. Барлық жұмысшылары өте сыпайы. Біздің қонақтарымызға ұнады. Бізде риза болдық
КС
Камилла Самирова
сырный бургер жедік, өте керемет. Көп жерден жеп көңілімізден шықпай жүр еді. Мында енді керемет екен. Іші де таза, тыныш. Обслуживаниеде күшті. Мади деген официантқа алғыс білдіреміз
MZ
Makhambet Zholamanov
Суйінші 2 манта заказ бердик 20мин келип тур манта жок деп мясо по тайский заказ бердик ети писпеген куриши резина оте нашар акшасна турмайд не советую Ауыл рестораны немесе Го Халал 10/10
RS
Ramazanbek Suleimenov
Тамақтары өте дәмді, атмосферасы да әдемі болды. Официант Диасқа үлкен рақмет — қызметі жоғары деңгейде! Барлығын уақытылы әкеліп тұрды, өте сыпайы және орынды жігіт. Міндетті түрде тағы келеміз 😊
Айгерим Бауыржанкызы
Тамақтары ерекше әрі өте дәмді болды. Диас есімді официант жоғарғы деңгейде жылдам әрі жайлы қызмет көрсетті.
Жадыра Сулейменова
Қызымыздың 2 жас туған күнін осы кафе-де атап өттік. Барлығы керемет өтті! Тағамдары өте дәмді, обслуживаниесі жоғары деңгейде, қызметкерлер ілтипатты. Атмосферасы жайлы, отбасылық мерекеге ең тамаша орын! Рақмет, Сүйінші кафе! 💐🎉
AZ
Aziz Zhais
Офицтант өте жай болды,коланы 45 мин куттим Рис вообще резина,медальон жоқ дегесн,тибон стейк алдым,жартысы май болды 🥹
🇰🇰
🇰🇿098 🇰🇿
Тамақтары өтте дәмді 😍😍 Официант Диасқа рахмет👍👍
КН
Куралай Нурманова
Официант Диас👍👍👍👍
Г…
Гаухар …
Диас официант балага коп рахмет👍🏻 Барлыгы керемет болды👍🏻
US
Ulbolsyn Sergazykyzy
Қайырлы күн. Админстратор Роза ға отбасымыздағы қуаныш Гендер пати ұйымдастыруын өтінген болатынмын. Өте жақсы қабылдады және өткізді. Көп рахмет сізге💐 тағы мән беретіні уацап желісіне қыздар өте жақсы , нақты жауап береді. Өсе беріңіздер🌸
. .
Мне очень понравился это место
АХ
Анар Ханафина
Сазан заказ бердим турып калган иси шыгып тур. Бирак мойындамайды.
SU
Shynar Urynbayeva
Все очень понравилось! Уборная со всеми удобствами для людей, которые читают намаз. Еда очень вкусная👍👍👍особенно бауырсаки, спасибо большое еще вернемся❤️🫰🏻
ШБ
Шаттык Балтабаева
Жаренный лагман супер👍🏻
ГК
Гулстан Канатбаева
Отличное кафе, вкусно, чай с тары и бауырсаки самые вкусные, очень вкусные и сытные блюда, отдельно спасибо повару и официанту отдельно спасибо 🌹😘✅
АО
Айнур Оразбаева
Манты онша емес тестосы қалың дамсіз
BK
Botakoz Karazhanova
Все супер. Бодрый порция. 👍👍👍👍 отлично. Нам понравилось 😻бүгін баламның туған күнін өткіздім. Керемет сөз жоқ. Свежий, горячий,обслуживание 👍 самый главный еда из 10/10000000000. Рахмет коп коп. -10% на именинника . Багаларыда супер. Просто слов нету
Арсен Утибаев
все вкуско и атмосферно
ера 666
Очень хорошое заведение все вкусно и быстро И халяльно🫶🏼
AB
Anar B
Пирожные были не свежими
Жулдыз Жулдыз
Бәрі дәмдіі ғой темаа, айта алмадым тамақтарын🔥🔥🔥Баруға кеңес беремін 100/100🔥🔥🔥🔥
Zulfiya Toleuova
Тамақтары мол,өте өте дәмді! Өте қатты ұнады✨ Шынайы пікір🫶🏻💫
Айгуль Битолеева
Очень вкусно и недорого 😍
Aikon B.M.
Хорошее кафе уютная атмосфера
Раушан Даурен
Suiinshi — единственный ресторан, в котором я чувствую себя как дома. С самого входа ощущается тёплая, уютная атмосфера — здесь всегда встречают с улыбкой, а персонал внимательный и доброжелательный. Особенно приятно, что в заведении есть отдельные семейные зоны и детская комната — это делает его идеальным местом для отдыха с детьми или уютного ужина с близкими. Кухня просто восхитительная! Блюда всегда свежие, порции щедрые, а вкус — как будто приготовлено с душой. Особенно рекомендую салат с хрустящим баклажаном, цезарь и запечённый ролл — сочетание вкусов идеально, подача на уровне, а качество ингредиентов радует с первого укуса. Меню разнообразное: от казахской кухни до европейских и азиатских блюд. К тому же, всё халяльное — это важный плюс для многих гостей. Suiinshi — это не просто ресторан. Это место, куда хочется возвращаться снова и снова. Спасибо за ваш труд и атмосферу уюта, которую вы создаёте для гостей!
Динара Маратовна
Не понравилось, обслуживание, и еда, полный сервис не очень👎🏻
R0
RRR 007
Оте керемет
Райхан Салимгереева
Не очень
Abylai Abylaikhan
Бургер разваливаеться заказал суши сказали что рис испортился что ли испортилось все настроение ходил злым весь день не советую😔
Nazym .
қымьат тапчан аз оцицат ужс🫡👎🏻👎🏻
ИЕ
Ибрагим Ескалиев
Тамақтары өте дәмді екен рахмет көп көп! Официант Айсулу бөлек алғыс!
Арайгуль Гусманова
Обслуживание на высоте. Еда просто супер . Суши без слов
BB
Baga Bagdat
Еда слишком соленая, не рекомендую…
гб
гульмира бисенбаева
тамак дым унаган жок удон с курицей заказ бердим ап ащщы желинбей калды
Erasyl Bolatbekuly
Лагман и Стейк вообще унамады!
ШС
Шырын Сайпенова
Suiinshi-ге келдік, тағамдары өте дәмді болды. Официант Айсұлуға ерекше алғысымды білдіремін өте сыпайы, керемет қызмет көрсетті! Рахмет🥰
Aleksei Riattel
Очень приятное место
Анаргуль Абубакарова
Хороший ресторан
Айгерим Шаймагамбетова
Все было очень хорошо, Рафаиль официант был очень любезен и хорошо все во время принес. Очень вежливый персонал Аллаһ береке берсін 👍✅
TM
Tomiris Mazhenova
Бәрі ұнады! Админстратор Медет рахмет❤️🥳🥳🥳
…… ……
Оставляю честный отзыв — твёрдая 10 из 10 ⠀ Кухня — на высоте: вкусно, сытно, порции большие. Заказывали суп, пасту, манты и салат — всё принесли быстро, блюда были свежие и горячие. ⠀ Долго откладывала визит, но теперь точно знаю — зря! Очень довольна, однозначно рекомендую это место!
Ainur Kubasheva
Вчера вечером побывали очередной раз в этом ресторане, и я была в шоке от качества блюд🤦🏻♀️ это было просто ужас 😨 лагман, казан кебаб, манты все все было очень очень низкого качества. В первые такое чтобы еда была настолько не вкусная. А обслуживание отдельный ужас официант был грубый блюда несли очень долго что аж аппетит пропал. Единственное что было это чай вкусный насыщенный