Банзай
Кафе быстрого питания
1.8
1.8
imosh
ужасный диспетчер которая делает х у й ню вместо принятия заказов, говорю хочу заказать сет Пик-Ник и сказал «по идее так оно называлось», она говорит чтоб я пересмотрел и потом позвонил+сбросила. Звоню обратно а она не берет
Бакыт Турарбек
Ужасс дайын болп болмайд күттірп қойад то 15 мин то 5 мин жазса ваще оқымайд өте жаай еще 3 сағ бұрын бердік оның өзінде 20 мин күтіңіз дейдғо 🤦🏻♀️
😶👻
😶🌫️ 👻
Ожидание 3 часа. Заказали в 5, вообще без ответа. Не отвечают на звонки, на сообщение.
Zhanbyrbaeva А
Ужс 2 сагат куттик обслуживание 0
жансая ))
обслужка 0🤦🏻♀️даже 1 звездтжалко
Adiya Sembayeva
2 сагат куттык, соксак ответ жок, ужас
Assel T
ужасный сервис,ждали 3 часа,админы не умеют разговаривать с клиентом,заказ кабылдагандары миндет,дами жаксыго деп заказали,онымен обслуживаниесинан конил калды!
ЖЖ
Женисбек Жанай
Вообще без ответственный адамдары
Моля 💕
Ужас прям 2жарым сагат кутып арен алдык 👎🏻🙄
Нурболат Кубашев
Обслушкы шамалы
Сабиназ Марданова
Обслуживание шамалы! Заказ кабылдап 10 болмай акелып берды сап салкын кылып🤦🏿♀️ лосось беты катватыр🤦🏿♀️ Ватсап окымайды. Бырде кылшык шыкты 🤦🏿♀️
ЖЖ
Жулдыз Жумекенова
Суши роллылардың дәмі өте керемет🥰
ЗК
Зейнеп Каршыга
Ұялмайт офицанттар админда баруға кеңес бермеймін Инвалид адаммен барып тұрмын құрмет жоқ адамдар
Nazzikon🩶 .
Телефон вопше алмайды 30рет соқтым жаздым ватсапка что за беспредел хотябы отказ берин десенде алмайт
n .
Ужас, ожидания больше 3 часов что за беспредел. Не берут трубку, игнорют , спамят полный , нет никакой ответственности кошмар!!!
Baktygalieva .
обслуживание өте нашар , кешігіп келді , соусы жоқ , таяғы жоқ , доставканы 2 сағат күттік , соусты тағы 1 сағат күттік.
БК
Балжан Кобланов
Оте нашар,2сагат кутесиз деп 3сагат куттик.Калай болса солай сойлейди админдери.
Amir Kalibay
Администратор заказ алғанын білмей отыр, заказ 3 сагаттан сон келді,енди заказ бермеспин сервис и обслужавание 0
Jalgas Arman
Тамағы дәмді,ұнады жақсы екен намаз оқитын жері жоқ екен сол жағы нето болып кетті
Alima Abieva
Администратор адаммен сойлесип блмид бармастай болдык шамалы
Мирамбайкызы Акерке
Обслуживание 0 ,
Мадина Тлешова
👍🏻👍🏻👍🏻
Aliya Zharasova
оте нашар, 2 сагат куттик еще сап салкын кылып алп келды👎🏻
Сагыныш Садиев
Кызыл капуста сухои шамалы клиенттерге деген вавше уважение жок просто ноль
ZN
Zhanel Nukhatova
Обслуживание желает лучшего 😬😬
Ainazm B
Потолок,3 сағат заказым келді
Ainash Amandykovna
Роллы сыртындағы сёмга слишком жұқа, жеуге келмейді.Жаренный роллы күйіп кеткен.Далага кеткен ақша,лақтырдық барін!
Салтанат Самалихова
Очень вкусно. Атмосферное заведение.
Арайлым Мураткызы
Обслуживание 👎🏻
Асем Шеркешбаева
Роллы семгалары слишком жұқа, рис пен сыр жегендей боласың.
AА
Aman А
Обслуживание могло бы быть получше.
Даниил Мастер
Отличный фастфуд, мне понравилось