Банзай
2.6
2.6
Куралай Кайрбекова
Совсем не понравилось
КАССИР грубый!👎 Тамақ жеп отырсақ, оплата төле деп! Хотя әлі орнымызда отырмыз, жабайын деп жатырғо десем, әлі 1,5 сағат бар жабылуына! Бокс сұрасам, керек заттарын өздері келіп алсын деп! Кассир👎👎👎👎👎👎👎
Anar Akberdieva
Самый лучший фастфуд
Айгерім Серік
В восторге
9сәуір күні Банзай фаст фуд орталығына барып, өте керемет әсер алдым 😍 Тамақтары дәмді, бәрі таза, тез дайындалады! Бірақ ең қатты ұнағаны – кассир апай ❤️ Өте сыпайы, күлімдеп қарсы алып, бәрін түсінікті етіп айтып берді. Осындай жылы қарым-қатынас үшін қайта-қайта барғың келеді! Қысқасы, сервис 🔥, тамақ 🔥 – бәрі жоғары деңгейде! Кім бармаған болса, міндетті түрде барып көріңіздер 👍
Акнур Серикова
В восторге
Всегда осы жерден заказ береміз,дәмді😋 Уақытылы келеді
Nazerke Kaiyrzhanova
Совсем не понравилось
Персонал на кассе которая принимает заказы через уатсап обращается с клиентами на все равно, ни уважение ни ответа что принято заказ, полный игнор. Пока сама не позвонишь и не узнаешь. За 5 минут можно потерять клиента. Относитесь с каждым клиентом хотя бы с уважением!
ak
adinnna kayratoovva
Совсем не понравилось
Обслуживание ужыыс тамақты как попало акеле салады,хотябы обслужкага 10% қосаада дұрыс офф койып іштегі жағдайды дұрыстау кажет 1фриды 45мин күттік тамақтың сонында акелед балдар оған дейін шыдамайды кассирлер вечно недоволный,тағамдаар дәмді болғасын келеміз а былай вобще ужыыыс ішіііі🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ собой алып кетик или доставкамен алдырайык десек анық 2сағат күтеміз обслужканы дұрыстасаныз жаксы болар еді!!!!
МТ
Мира Турманбетова
Очень хорошо
Aykerim Usenqizy
Совсем не понравилось
Заказ бермейтіндей болдық. 1.5 сағ деген еді. 3 сағ болды. Телефон жауап беріп болмайды. Балдар ұнататын болған соң заказ берген едік.
ja
jaci askarovna
Совсем не понравилось
нам сказали, что заказ будет готов через 1 час, но в итоге мы ждали почти 2 часа каждый раз говорили, что осталось 15 минут, хотя за это время обслуживали людей, которые пришли позже нас когда пришли домой и начали есть пиццу, внутри оказался волос
УА
Улжан Амангелдина
Ждали заказ 3 часа. Это ненормально. Сервис плохой, не рекомендую
ZА
Zuki Амангелдина
Совсем не понравилось
Ноль звёзд ужасно, взяли с собой ждали 2 с половиной часа один сет другие которые позже нас пришли взяли раньше
MukanovaM
Совсем не понравилось
Одижание 1жарым сағат деді 2жарым сағат күттік обслуживание вообще ужасно грубо сойлеседи
СХ
Света Хасенова
В восторге
тағамдары ұнады дәмді рахмет.
МІ
Мақсат Ілесұлы
Тез дайындап болмайтта
Inabat Zhalgasqyzyyy
Было средне
Еда хорошая, но обслуживание медленная. Каждую минуту звонят люди чтобы заказать суши и много людей ждут заказы. Думаю надо открыть ещё точки по городу, чтобы как-то успеть. Много народов собралось, но нет продуктивного движения. Пожалуйста, как-то решите эту проблему
Alina Amangalieva
кишкентай заказды 10 сагат куттик не стоит заказывать
Акбаян Багдат
Совсем не понравилось
Вообще ужас!оператор адаммен сөйлесіп білмейді қақшаңдап я мана айттым деп.Тамақтар постоянно сап салқын болып заказ берген зат 2жарым сағатта келеді
GA
Gulbakyt Akylbaeva
Маган унады дамди
Jerry
Вообще 1 сағат куттык асығып турдык онын озы
Совсем не понравилось
Руководство вообще читает 2гис? Безответственный персонал! Официанты ничего не умеют, заказ еле как принимают, приходится самой все уточнять и говорить что надо делать. Прибор надо умоляя просить чтобы принесли. Оператор доставки вообще, хамит всем подряд и трубку не берет. Пол часа принимает заказ, 2-3 часа ждешь доставку. Когда берет трубку делает одолжение, хотя она на работе! Раз работаете и получаете деньги - работайте!
imosh
Совсем не понравилось
ужасный диспетчер которая делает х у й ню вместо принятия заказов, говорю хочу заказать сет Пик-Ник и сказал «по идее так оно называлось», она говорит чтоб я пересмотрел и потом позвонил+сбросила. Звоню обратно а она не берет
Бакыт Турарбек
Совсем не понравилось
Ужасс дайын болп болмайд күттірп қойад то 15 мин то 5 мин жазса ваще оқымайд өте жаай еще 3 сағ бұрын бердік оның өзінде 20 мин күтіңіз дейдғо 🤦🏻♀️
😶👻
😶🌫️ 👻
Совсем не понравилось
Ожидание 3 часа. Заказали в 5, вообще без ответа. Не отвечают на звонки, на сообщение.
Zhanbyrbaeva А
Ужс 2 сагат куттик обслуживание 0
жансая ))
обслужка 0🤦🏻♀️даже 1 звездтжалко
Adiya Sembayeva
2 сагат куттык, соксак ответ жок, ужас
Assel T
Совсем не понравилось
ужасный сервис,ждали 3 часа,админы не умеют разговаривать с клиентом,заказ кабылдагандары миндет,дами жаксыго деп заказали,онымен обслуживаниесинан конил калды!
ЖЖ
Обслушкы шамалы
СМ
Сабиназ Марданова
Совсем не понравилось
Обслуживание шамалы! Заказ кабылдап 10 болмай акелып берды сап салкын кылып🤦🏿♀️ лосось беты катватыр🤦🏿♀️ Ватсап окымайды. Бырде кылшык шыкты 🤦🏿♀️
ЖЖ
Жулдыз Жумекенова
В восторге
Суши роллылардың дәмі өте керемет🥰
ЗК
Зейнеп Каршыга
Совсем не понравилось
Ұялмайт офицанттар админда баруға кеңес бермеймін Инвалид адаммен барып тұрмын құрмет жоқ адамдар
Nazzikon🩶 .
Совсем не понравилось
Телефон вопше алмайды 30рет соқтым жаздым ватсапка что за беспредел хотябы отказ берин десенде алмайт
n .
Совсем не понравилось
Ужас, ожидания больше 3 часов что за беспредел. Не берут трубку, игнорют , спамят полный , нет никакой ответственности кошмар!!!
Baktygalieva .
Совсем не понравилось
обслуживание өте нашар , кешігіп келді , соусы жоқ , таяғы жоқ , доставканы 2 сағат күттік , соусты тағы 1 сағат күттік.
Балжан Кобланов
Совсем не понравилось
Оте нашар,2сагат кутесиз деп 3сагат куттик.Калай болса солай сойлейди админдери.
Amir Kalibay
Совсем не понравилось
Администратор заказ алғанын білмей отыр, заказ 3 сагаттан сон келді,енди заказ бермеспин сервис и обслужавание 0
Jalgas Arman
В восторге
Тамағы дәмді,ұнады жақсы екен намаз оқитын жері жоқ екен сол жағы нето болып кетті
Alima Abieva
Совсем не понравилось
Администратор адаммен сойлесип блмид бармастай болдык шамалы
Мирамбайкызы Акерке
Обслуживание 0 ,
Мадина Тлешова
👍🏻👍🏻👍🏻
Aliya Zharasova
оте нашар, 2 сагат куттик еще сап салкын кылып алп келды👎🏻
Сагыныш Садиев
Совсем не понравилось
Кызыл капуста сухои шамалы клиенттерге деген вавше уважение жок просто ноль
Ainazm B
Потолок,3 сағат заказым келді
Ainash Amandykovna
Совсем не понравилось
Роллы сыртындағы сёмга слишком жұқа, жеуге келмейді.Жаренный роллы күйіп кеткен.Далага кеткен ақша,лақтырдық барін!
Салтанат Самалихова
В восторге
Очень вкусно. Атмосферное заведение.
Арайлым Мураткызы
Обслуживание 👎🏻
Асем Шеркешбаева
Совсем не понравилось
Роллы семгалары слишком жұқа, рис пен сыр жегендей боласың.
AА
Aman А
Было средне
Обслуживание могло бы быть получше.