Halal slice
3.7
3.7
РА
Рахат Атшибекова
Қыздары күшті облуживание жасайды, пиццалары өте дәмді👍🏻👍🏻😋😋
Kuka Nuka
қыздар вообще супер обслужкасы бәрі топ топ ,постоянно клиентпз өсе беріңдерр 😘
МӘ
Мейрамбек Әділбекұлы
Джиги фаршпен(етпен) пиццаларың басқа күні білмим но бүгінгілерің өте нашар. Жағымсыз тұрып қалған тряпканың иісі бар және дым дәмі жоқ. Бейне бір фарш полофабрикат сияқты. Осы орынның иесі көрсін деп 1 жұлдыз қойдым,кейін өзгертермін 5ке.
Аяжан Кул
Многих позиций из меню просто нет, приходится заказывать из того что предлагают. Мыла и сухих полотенец тоже нет.
Альбина Сабит
Ужасный сотруднигі көгереңдеп Әлия деген қыз даже клиентпен сөйлесіп білмейді !!!! Даже саламатсызба деп амандасып білмейді! Жап жас қыз біз үшін жұмыс жасап тұрған сияқты! Клиентпен сөйлестіріп үйретіңіздер
EA
EL AB
Картамен қабылдамайды. Каспи жоқ десем барып наличка шығарып алып келіңіз дейді…… 2025 жылы картамен төлем алмайтыны қалай кетті
НО
Нурбану Орынбасарова
15.09 мы там были кассир недовольная, не хотела обслуживать на вопросы толком не отвечала а когда мы кушать собирались начала замечаение типа ногами на стуля нельзя когда ответила что не лезет он, предуреждает она оказывается не знаю почему такой недовольный персонал уже желание пропала после этого случая ходить туда хотя ребенок не маленький 3 класник че она придиралась руководство наверно увидить мой комментарий
akbilek biseken
Жазира Суйеуова
Таза,дәмді. Жұмысшылары миірімді
KT
Karshyga Tolegen
Тамақтары сап салқын, қызмет көрсетуі өте нашар адаммен сөйлесе алмайды.
Venera Yelekeyeva
26.12 барғанбыз, обслуживание на нуле. Бетімізге бір күліп қарамайт. Недовольно болп тұр как будто өзі тамақты жасап өзі берп жатқандай. Оның алдндада осындай случай болған кассир қызда сойлесу манерасы вежливость дитн жок болып осыда тоже сол қайталанды. Пицца қашан шықты десем 10 минут болған суып қалған енді ысытып бер десем жасамайт дейд. Қалай жасамай қалад ол. Кулсары десен өзіңе тиет вообще ужас.🥲
I
Islam