Рахат
Гостиница
В здании
Марс Бегежанов
Өте нашар администрациясы. Өздерінің положениесінде 1-3 дейін қалуға болады деп жазылып тұр, қосымша ақшасын төледіе. Апай сағат 2 де айхай мен шығарып қуып жіберді. Жуынбай шығып кеттік айхайыннан. Ауызына келгенін айтты айтеуір, әйел адам болғасын ештеңе демей шығып кеттік. Айттық апайға көрсетіп шығып баратырғанда гостиницаның тәртібін, жазылып тағылып тұр алдында. Тыңдамайды, сөйлетпейді.
ei
erkebulan idiris
Доступная цена и комфортные комнаты, ещё мне понравилось обслуживание
NA
Nadejda Annauskaýa
Была в январе проездом ,,место было в двухместном номере .Чисто в номере отдельно сан узел душевая и кухня что очень удобно для большой компании .Есть чайник и пара стаканов . Переночевать можно ,ещё и цена обрадовала!
пм
правилный монтаж мастера
Просто ужасное отношение клиентам . Это похож скорей на хостел нежели на гостиницу . Не рекомендую.